nika_ja1 Re: Hurtownia DEA 02.07.05, 17:43 czy sprzedajecie Panstwo odziez dzieciecą?czy jest mozliwosc wyboru na sztuki? oczywiscie wieksza ilosc wchodzi wgre Odpowiedz Link
ennya Re: Hurtownia DEA 04.07.05, 23:05 fajna??? nic w niej fajnego nie widziałam, za to usłyszałam pyskatą i ordynarna babe która klienta potraktowała jak w socjaliźmie, nie polecam tej dziury, śmierdzi, ciemno w tym braku, daleko a ciuchów firmowych jak na lekarstwo Odpowiedz Link
m6410 Re: Hurtownia DEA 07.07.05, 08:54 Witam To Pani jest ta modna i naczasie ktora została wywalona od nas na kopach bo jak sie niema pojecia o ciuchach angielskich ,zacytuje ta Pania /MARKS&SPENCER,DOROTY PERKINS TO nie Angielskie firmy to tylko rece opadaja a moze jestescie z konkurencji ,a smierdzi to chyba u was Odpowiedz Link
annkier Re: Hurtownia DEA 07.07.05, 17:31 Witam, ja też mam nieprzyjemne wrażenie z wizyty w hurtowni DEA, daleko jej do świetności opisywanej przez prowadzących bo pewnie tylko oni reklamują swoją dziurę. Jeśli chodzi o angielskie ciuchy to jest ich tam bardzo mało i w większości nie nadaja się do noszenia bo są za bardzo znoszone. Odpowiedz Link
ennya Re: Hurtownia DEA 11.07.05, 00:10 m6410 napisała: > Witam > To Pani jest ta modna i naczasie ktora została wywalona od nas na kopach nie wiem o czym Pani mówi, pewnie to precedens, a to jak sie Pani zachowuje opisując na forum swiadczy o Pani kulurze a raczej o jej braku >bo > jak sie niema pojecia o ciuchach angielskich ,zacytuje ta > Pania /MARKS&SPENCER,DOROTY PERKINS TO nie Angielskie firmy to tylko rece > opadaja a moze jestescie z konkurencji konkurencją nie jestem, odwiedziłam hurtownie zachęcona postem sp520 lub n6410 co za różnica? a może dziwny zbieg okoliczności? >a smierdzi to chyba u was czyżbym była liczbą mnogą? życzę więcej ogłady Odpowiedz Link
sp520 Re: Hurtownia DEA 07.07.05, 11:30 Witam Jako klient stane w obronie hurtowni mysle ze tej osobie pomyliŁosie hurtownia z salonem w Centrum kupuje u nich i jestem zadowolony jezeli dla tej osoby niema markowych ciuchów to jest nieztej bajki albo niema pojecia o odziezy lub napisała to konkurencja lub jakis niesorciarz Odpowiedz Link
vilgevere Re: Hurtownia DEA 07.07.05, 15:58 a czy można kupować na sztuki ale w ilościach.... niehurtowych? Odpowiedz Link
m6410 Re: Hurtownia DEA 08.07.05, 18:09 Witam niestety ale my nie reklamujemy tu swojej hurtowni Odpowiedz Link
annamaria100 Re: Hurtownia DEA 11.07.05, 12:06 Ło Jezuuu,co za ludzie!!!Ta osoba z tym cyfrowym nickiem mogłaby się ujawnić,w końcu jesteś hurtownią czy nie?Oj,nieładnie się ukrywać pod płaszczykiem zadowolonego klienta,nu nu!!!(to było kiwanie palcem wskazującym :P ) Odpowiedz Link
m6410 Re: Hurtownia DEA 11.07.05, 19:57 Jestem hurtownia i nie ja tu sie reklamuje ,moze i nie ładnie jest u nas ale nie mozna powiedziec ze u nas nie ma angielskiej odziezy sa ludzie którym wyglad nie przeszkadza i nie ja ukrywam sie pod pląszczykiem zadowolonego klienta (pokiwac ?) Odpowiedz Link
annamaria100 Re: Hurtownia DEA 11.07.05, 21:54 Dzięki za odpowiedź,widzę,że angielskie ciuchy przyczyniły się do niezłej kłótni.Jak wpadnę do Warszawy to Was odwiedzę-a nie wykopiecie mnie jak jedną panią?Przysięgam,że wiem,jaki są angielskie firmy. Odpowiedz Link