kris01 21.05.04, 18:54 Aby rozruszać forum proponuję aby każdy kto tutaj bywa (choćby przez chwilę) pozostawił malutki ślad w postaci postu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonsiadka Re: Lista obecności 22.05.04, 20:05 hehe...ale trafiłam... :))) zagladam tu co jakiś czas, ale skoro pusto i niemrawo, to i ja sie nie odzywam. A teraz proszę :) będę pierwsza na tej liście obecności :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 22.05.04, 20:06 oczywiście ...pierwsza po założycielu wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 22.05.04, 22:42 Słuszna uwaga :) Możemy już zorganizować małą manifestację. Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 24.05.04, 21:21 ale zbyt tłumna ta manifestacja to raczej nie będzie :))) czy będziemy mięli jakąś siłę przebicia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 27.05.04, 00:05 O, pewnie, mniejszości są teraz górą. Proponuję jakiś oryginalny strój. Może czerwone kalosze i słomkowy kapelusz (koniecznie z piórkiem). Może nasza manifestacja nie będzie najliczniejsza, ale za to bardzo oryginalna. Ps. Widzę sonsiadko, że na Ciebie zawsze mogę liczyć :))) Cieszy mnie to bardzo, bo lubię to Twoje miasteczko. Może razem rozkręcimy to forum. Pozdrawiam wieczornie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 30.05.04, 18:23 :))) FAKT, w czerwonych kaloszach i w kapeluszach z piórkami na pewno byśmy sie rzucali w oczy...... może nawet bardziej od tych co noszą krawaty....w białe i czerwone paski ;). I może byśmy mięli większą od nich siłę przebicia?.....może byśmy mogli o jakieś miejsce np. w Europarlamencie się ubiegać ? ;) Piszesz Kris, że lubisz MOJE miasteczko.....Ty nie mieszkasz tu? A jeśli nie...to można wiedzieć, z jakich stron świata klikasz? Również pozdrawiam...tyle, ze nie wieczornie, a niedzielnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 31.05.04, 08:20 Obecnie klikam z Warszawy ale pochodzę z Twoich stron, chociaż przez większość życia mieszkałem na Mazurach. Widzisz, taki Jasio wędrowniczek ze mnie :) W zasadzie całą rodzinę mam w trójkącie (Płock - Gostynin - Pacyna). Oczywiście w Żychlinie też jest ktoś :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 31.05.04, 12:42 faktycznie...:) Wędrowniczek z Ciebie...... :) :) piszesz, że pochodzisz z moich stron........nieee.... w moich stronach to Ty teraz jesteś..... ja jestem z okolic Wawy......a tu mieszkam od kilku(....) nastu lat..... . A na MAzurach...tez mam rodzinkę...w Kętrzynie, no i na Warmii....czyli w Olsztynie. W Mrągowie zdazyło mi sie kiedyś być...raz.....ale milo wspominam tamten pobyt... Do Żychlina przybyłam "na chwilkę" i tak tu ...zostałam. Ale chętnie bym stąd uciekła...... nie jest to moje wymarzone miejsce na ziemi. pozdrawiam........ :) ps... swoją drogą...to widzę, ze fora to miejsce, które lubisz odwiedzać.... :))) no i dobrze....trzeba takich ludzi, bo by wymarły śmiercią naturalną..... :) papa.... Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 31.05.04, 16:17 Masz u mnie i u wszystkich osób związanych z Mazurami duży plus :)))) Mało kto bowiem rozgranicza Warmię od Mazur. Dla większości to jest ten sam region. A tutaj proszę bardzo. Dla mnie bomba. Pozdrawiam wędrowniczkę :)))))) Na marginesie: Zaraz wyruszam w Twoją stronę, tj. do Gostynina i Płocka. Będę mijał Sanniki (do których mam ogromny sentyment). Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 01.06.04, 10:36 Widzisz Kris.... moje wakacje z dziecinstwa to głównie maleńkie miasteczko kilka kilometrow od Kętrzyna, Olsztyn, a także Szczytno, Rańsk, Jeleniewo,,,,, a tam..jak sam wiesz...bardzo rozgranicza sie Warmię od MAzur..... .Szczególnie czuli byli na to autochtoni. Jak jest w tej chwili...nie wiem...bo rodzina jaka mi tam zostala...to juz niestety ludnosc napływowa.... .Prawdziwi Mazurzy są gdzieś za naszą zachodnią granicą . :( A tak w ogóle... :) witaj na "moich terenach"...:) ...na długo tu przyjechałeś? Pozdrawiam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 02.06.04, 08:21 Już wróciłem. Byłem tylko przez jeden dzień. Mam jednak nadzieję, że już niebawem wybiorę się w Twoje strony na dłużej. PS. Mnie zawsze denerwowało, jak ktoś wpierał mi, że Mrągowo leży na Warmii (chociaż napływowy Mazur jestem). Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 03.06.04, 08:58 widzisz...ja nie bardzo rozgraniczam....gdzie "kończy się" Warmia a zaczynają "Mazury"...... wiem jedynie i to bardzo dobrze...bo kiedyś skutecznie wtłaczano mi to do głowy ;) , że Olsztyn to Warmia a okolice Kętrzyna to Mazury. No i oczywiście rejon wielkich jezior to Mazury... ;) . W moje okolice to na dłużej wybierasz sie na urlop?...czy na wakacje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 03.06.04, 09:05 Jak na osobę nie pochodzącą z tamtych rejonów, to i tak bardzo dużo wiesz. W Twoje rejony wybieram się latem na kilka dni. Na pewno też zawitam do Żychlina. We wtorek spotkałem się z rodzinką z Twojego miasta i obiecałem im wizytę. Pozdrawiam ze słonecznej stolicy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 01.06.04, 10:29 Więc.... WITAJ SLOGGI ! ....... :) Z Ciebie też jest wędrowniczek po róznych forach...:)) Ale to miłe.... tym bardziej dla mnie, gdyż widuję Cię na forach miast, z którymi mnie COŚ wiąże... Pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 03.06.04, 09:04 Echhh...bardzo mi bliskie :) np. gazetowe forum Otwocka lub Falenicy......;) Tyle, że jako sonsiadka jestem zalogowana tylko na tym forum....tam , ale i nie tylko tam.... także na innych forach .... mam inną ksywkę ;) . Zresztą na Zychlińskim forum tez kiedyś pod tym innym nickiem coś tam napisałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 03.06.04, 09:07 Fiu fiu, to ty taka tajemnicza sonsiadka jesteś :) Widać prawdą jest, że kobieta ma wiele twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiadka Re: Lista obecności 03.06.04, 10:00 :)))) hahahahaha..... a no pewnie ;) ale mogę Ci Kris podpowiedzieć...;) : jeśli przejrzysz forum Żychlin, to znajdziesz wątek podobny do tego w którym teraz piszemy...;) ...tyle tylko, ze chyba był bez zadnego odzewu :))) To własnie ja próbowałam jakoś rozruszać to forum w taki właśnie sposób ;) Natomiast nick "sasiadka" powstał dla potrzeb nieistniejącego w tej chwili wątku . Na samym początku kilka znajomych osób próbowaliśmy coś pisać aby forum w ogóle wystartowało....ale nie udało sie to wtedy....a z tamtej grupy juz zaglądam tu tylko ja. cześć ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wgfc Re: Lista obecności 19.06.04, 12:25 abranight napisała: > sloggi!!!!!!! co Ty robisz tu??? Bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Lista obecności 03.09.04, 19:01 Jestem. Ale na tym forum niewiele się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wgfc Re: Lista obecności 22.01.05, 20:55 ibir1 napisał: > Jestem. Ale na tym forum niewiele się dzieje. To prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Lista obecności 23.01.05, 00:37 Największą popularnością cieszy się lista obecności :) Odpowiedz Link Zgłoś
popekmariusz Re: Lista obecności 16.03.05, 16:10 ja tu byłem i zostawiłem ślad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Lista obecności 16.03.05, 20:13 no to proszę, jest i dopis, a może więcej coś można dopisać? By się chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Lista obecności 19.03.05, 22:37 ibir1 napisał: > Pozdrawiam żychliniaków z tego forum. I ja się dołączam (choć nigdy w Żychlinie nie byłem). Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Lista obecności 04.04.05, 16:41 > > Pozdrawiam żychliniaków z tego forum. > > I ja się dołączam (choć nigdy w Żychlinie nie byłem). Ja również pozdrawiam, byłem tam wczoraj, co prawda króciutko ale było miło. P.S. Ile jest szkół średnich w Żychlinie? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka1272 Re: Lista obecności 14.04.05, 15:41 A tym akurat można nawet zablysnąć... więc mamy: Zespół Szkół nr 1 - LO profilowane m.in. profil informatyczny, biol-chem etc. Zespół Szkól Technicznych - w tym liceum zawodowe i tzw. technikum wydaje mi się ZS1 ma swoją stronkę ale nie mam zielonego pojęcia jaki to adres. tak w ogóle to pozdrawiam... calkiem ciekawych rzeczy się dowiaduje na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Lista obecności 16.04.05, 15:05 Dzięki, straciłem już nadzieje na odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Lista obecności 19.04.05, 02:06 Ty to masz zdrowie, całe województwo przelatujesz w nocy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Lista obecności 26.04.05, 19:43 Fajnie jest. Powoli pojawiają się nowi tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Lista obecności 16.06.05, 13:07 Co prawda dopiero dzis wyczailam, ze cos takiego, jak forum o Zychlinie w ogole istnieje, ale z ciekawoscia bede zagladac :D Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Lista obecności 16.06.05, 16:22 Fajnie, że zaglądacie ale powiadamiajcie kolegów, znajomych i inne znane Wam osoby. Można również poprzez GG. Namawiam Wasz, bo Żychlińskie Centrum Informacji to jest wielka kicha. A porównując je do Kutnowskiego Centrum Informacji to jest to nędza. Natomiast na naszym forum można wymienić wiele poglądów na różne tematy a o to chyba chodzi. Pozdrawiam wszystkich z tego forum i życzę ciekawych pomysłów do rozważań na te ciężkie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: Lista obecności 16.06.05, 16:29 to ja też się odhacze, bom tu nowy:] pozdr mordor Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor35 Re: Lista obecności 30.06.05, 21:22 Jestem na forum dopiero od dziś ,ale chętnie będę tu zaglądała ,oczywiście jeśli będzie działo się coś ciekawego.Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Lista obecności 08.07.05, 22:32 Cześć wszystkim żychlińskim forumowiczom. Odkryłem to forum kilka dni temu, ale nie mogłem się zalogować. Złośliwa elektronika! Ale sobie poczytałem i teraz będę gadał wraz z Wami.Forum jest the best! I wcale nie przejmujcie się, że jest zbyt skromne. Są gorsze! A jak widzicie nasze sie rozrasta. Poruszacie wiele ciekawych tematów, a od innych forów rożni nas wzajemna życzliwość, duża kultura, ciekawe tematy i co najważniejsze duma z bycia żychliniakiem i troska o dzien dzisiejszy i przyszłośc naszego miasta. Jestem pod wrażeniem! Za chwilę zajrzę do niektórych wątków. A teraz pozdrawiam wszystkich żychlińskich forumowiczów. Od dzis jestem z Wami. "Jeśli chcesz robić postępy, idź naprzód" - reguła Rayburna Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Lista obecności 09.07.05, 18:31 Witamy, witamy. Miło zaczynasz. Na pewno tematów do rozwijania na tym forum nie zabraknie, pod warunkiem, że będziemy je regularnie odwiedzać i dzielić się tym co jest dla nas żychliniaków nurtujące i budujące. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Lista obecności 01.08.05, 00:09 Melduję posłusznie, że jestem ;)) . Od dawna (albo i od bardzo dawna) czytam to forum, a dzis powziełam postanowienie, że zacznę tu także "coś" pisać....... o ile czas mi pozwoli. Na początek pozdrawiam wszystkich, którzy tu bywają (tak piszacych jak i tylko czytających). Odpowiedz Link Zgłoś
tibby Re: Lista obecności 01.08.05, 22:30 prisudstwujet:) chyba tak sie to pisze, ale nie jestem pewna pzdr wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Lista obecności 04.08.05, 10:44 Jest OK. Dalej chyba pociągniemy to forum i zrobimy za jego pomocą coś fajnego dla nas Żychliniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Lista obecności 05.08.05, 01:31 Mam to samo wrażenie od momentu kiedy tu zajrzałem pierwszy raz. Zebrała sie tu na razie gromadka nieliczna, ale myśląca. A w tle wyczuwam wielu czytających, ale milczących. "Wyższość jest cechą recesywną" - fundamentalna zasada socjo-genetyki Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Lista obecności 09.08.05, 00:14 E tam! Pochlebiam? Liczę na więcej. Jest nas już tu trochę i trochę ciekawych wątków rozpoczętych.. szkoda, że wciąż brakuje czasu, aby je pogłębić, rozszerzyć czy dojść do jakiś konkluzji, ale z czasem ... Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Lista obecności 11.08.05, 00:39 Ja też, przynajmniej ciałem (tak mi się wydaje, ale dziś niczego nie jestem pewien). Odpowiedz Link Zgłoś
tibby Re: Lista obecności 11.08.05, 01:16 ed..cos trudy dzionek dzis miales;)na szczescie juz sie konczy..pzdr i 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Lista obecności 11.08.05, 01:28 dzięki Tibby, idę spać, jutro będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Lista obecności 11.08.05, 07:16 A ja sie oddalam na dwa tygodnie, moi drodzy :) Wyjezdzam sobie w swiat. Jak wroce, to zycze sobie widziec tu ok. 300 nowych postow ;) Trzymajcie sie i do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tibby Re: Lista obecności 11.08.05, 11:46 adamari1 w takim razie milych wakacji, jesli oczywiscie oddalasz sie w celach rekreacyjnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Lista obecności 11.08.05, 13:11 Jak najbardziej w celach rekreacyjnych, w zasadzie nie zamierzam robic niczego innego, jak tylko sie lenic, opierniczac, do nieprzyzwoitosci odpoczywac i unikac wszelkich czynnosci, ktore moglyby ten błogi plan zakłócic :D Zostaly mi cztery godziny do opuszczenia stanowiska pracy, juz siedze jak na szpilkach, warcze na wszystkich klientow i wygladam tak odpychajaco, jak tylko potrafie :p A po pracy do Zychlina, pakowanie i ... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Lista obecności 11.08.05, 20:42 Adamari życzę Ci błogosławionego lenistwa, cudnej pogody i wielu miłych chwil. Oczywiście towarzyszyć Ci będzie Twój 74? Będzie tu bez Ciebie pusto. Nie bierzesz przypadkiem ze sobą komputerka? Do nastepnego wpisu, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
tibby Re: Lista obecności 12.08.05, 15:54 hmm od wczoraj nic nie napisaliscie oj kiepsko pewnie wszyscy na wakacjach: (tylko nie ja...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Lista obecności 12.08.05, 23:29 Dziś jestem razem z Wami. Na krótko ale jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Lista obecności 13.08.05, 00:17 Nie jest źle, jest trochę wpisów, ale brakuje mi nowych ciekawych wątków. Piszcie co Wam w duszy gra.... Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Lista obecności 24.08.05, 08:58 Dziś jestem z Wami i pozdrawiam wszystkich. Szczególnie Kris01, który jest jednym z nas. On dopingował nas do rozruszania tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: Lista obecności 10.01.06, 13:02 no to teraz czytając liste obecności mozecie i mnie wyczytywać "obecny", postaram sie nei wagarować za dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Lista obecności 10.01.06, 13:46 miło Cię tu powitać. Fajnie, że jest nas tu coraz więcej :) I nie tylko nie wagaruj, ale i udzielaj się na lekcjach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: Lista obecności 10.01.06, 13:55 też sie ciesze :) a ja zawsze na lekcjach bylęm i jestem aktywny, nie zawsze w dobrą strone ale zawsze aktywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Zostawiam ślad 17.01.06, 20:14 Od dziś znikam i zostawiam ślad. Może jeszcze na chwilkę wpadnę jak będę miał możliwość dostępu do sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Adios compadres 18.01.06, 00:19 Wygłupiasz się? To forum bez Ciebie nie będzie to samo, przecież Ty tu ciągnąłeś akcję prze długi czas? Wyjeżdżasz? Czyżby taki wpływ miał na Ciebie wierszyk Laviego? :-) Kawiarenki internetowe są na całym świecie, tylko nie zapomnij hasła, namierzymy Cię. W każdym razie powodzenia i odezwijij sie po tym "jakimś czasie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Zostawiam ślad 18.01.06, 07:47 pa pa Ibir............ smutno tu będzie bez Ciebie............. Odpowiedz Link Zgłoś