Dodaj do ulubionych

i co tu robić

05.05.10, 00:40
Jeste, w zwiazku juz ponad 7 lat. Przed slube, bylem w zwiazku prawie 10 lat ipoweim ze ukladalo nam sie super. Partnerka robila wszystko poprzez oral do lekkiego sm. Rowniez lubila gdy ja ja piescilem oralnie i te sprawy. Niestetu teraz iral to gora raz w miesiacu z guma przed stosunkiem gdy ja o to poprosze, gdy ja chce na dole pocaowac to mi mowi ze nie wie czy nie ma uplawow a sex to tylko na misjonarza w lozku przy zgaszonym swietle bo w innych pozycjach ja boli!. Pomocy ja juz tal dluzej nie noge!!!! Co robic????
Obserwuj wątek
    • ziereal Re: i co tu robić 05.05.10, 09:04
      z tego co piszesz, może być tak, że żona straciła zainteresowanie Tobą.
      Pożądanie w niej się wypaliło. Wiem, to przykre, ale tak to wygląda..
      generalnie zajrzyj na forum "brak seksu w małzeństwie" - tam jest większa ilość
      "specjalistów";)
      • arkisz Re: i co tu robić 05.05.10, 09:24
        Chyba masz racje to juz jest zmuszanie sie doo sexu :( dzieki
        • modrooka Re: i co tu robić 05.05.10, 09:50
          Ja się na tym nie znam (nie jestem pod tym względem zbyt doświadczona), ale może
          spróbujesz przełamać trochę rutynę dnia powszedniego, zorganizuj wycieczkę
          niespodziankę, podczas której nie bedziecie się martwić o nic i spędzicie
          mnóstwo czasu ze sobą, zorganizuj romantyczne kolacje, przez jakiś czas bez
          seksu w finale, tak by na nowo powoli zbliżyć się do siebie. Może to właśnie
          trochę proza życia was od siebie oddaliła i stąd jej brak ochoty na seks.
    • to.niemozliwe Re: i co tu robić 05.05.10, 09:52
      > Pomocy ja juz tal dluzej nie noge!!!! Co robic????
      Poczytać wnikliwie forum Brak Seksu w Małżeństwie :)
    • deodyma Re: i co tu robić 05.05.10, 10:20
      a to nie Ty ostatnio pisales, ze zona ma ochote na seks z inna
      para???
      oj, zmyslasz kolego...
      trzeba bylo od razu napisac, ze to Ty miales na to ochote, nie ona.
      • izabella9.0 eeee to nie glupie 05.05.10, 11:07
        ona mogła miec ochote na inna parę bo on ja już nudzi..w ten sposób za
        przyzwoleniem chciała bzykać się z innym
        • deodyma Re: eeee to nie glupie 05.05.10, 11:53
          no ale z innym tez uprawialaby seks przy zgaszonym swietle i tylko
          na misjonarza???
          nie...
          • deodyma Re: eeee to nie glupie 05.05.10, 12:40
            no to przeciez zaproponowal:D
            tylko jak sobie ten seks z inna para wyobraza i co bedzie, jak inny
            pan z jego zonka bedzie chcial przy swietle i od tylu, albo na
            jezdzca?:D
            jsli kobita z wlasnych chlopem nie chce w lozu seksic sie inaczej,
            niz na misjonarza i w ciemnosciach...
            • arkisz Re: eeee to nie glupie 05.05.10, 19:06
              No wlasnie kiedys przy sexie w lozku mi cos takiego powiedziala o sexie z inna para. Szczerze to ja na to nie mam ochoty. Powiem wam szczerze ze na razie to to olewam bo podczas dnia nawet mnie nie pocaluje pierwsza. Co do wyjscia to tez na to nie ma ochoty bo przeciez jest dziecko a do tego ona ma tyle obowiazkow (zaznaczam ze ja caly dzien nie leze na kanapie tylko tez wykonuje obowiazki domowe) a wieczorem jak zagaduje zeby sie ze mna umyla to mi mowi ze nie bardzo bo musi umyc wlosy ja sie myje i ide do lozka a ona siedzi przy kompie i co na to powiecie??
              • bmwracer Re: eeee to nie glupie 05.05.10, 19:15
                Kazda wymowka jest dobra jak sie czegos nei chce robic...a do seksu niestety nie
                mozna sie zmusic jak do mycia np...
                Wygalda ze spadl poziom hormonow i to co kiedys mazna bylo zrobic aby partenrowi
                i sobie zrobic przyjemnsc teraz sie nie chce albo moze napawac wrecz obrzydzeniem..
                Albo wrecz przeciwnie - szuka nowych bodzcow poza domem - np na iternecie.
                Prponuje szczera rozmowe, - nie typu "co Ty zle robisz i powinnas zmienic" ale
                "co ja moge zrobic aby byc bardziej atrakcyjnym dla Ciebie"... jesli nie wyjdzie
                to probe terapii - utrzymywanie takiego stanu nikomu dobrze nie zrobi i samo sie
                nie porawi. Dystans bedzie rosl do momentu az wszytko sie urwie.. A pewe byloby
                szkoda.

Wyciagnij bezpiecznik z komutera albo popsuj dojscie do internetu. Wylacz TV i
                wyciagnij butleke dobrego wina...
              • deodyma Re: eeee to nie glupie 05.05.10, 20:43

arkisz napisał:

> No wlasnie kiedys przy sexie w lozku mi cos takiego powiedziala o
                sexie z inna
                > para. Szczerze to ja na to nie mam ochoty. Powiem wam szczerze ze
                na razie to t
                > o olewam bo podczas dnia nawet mnie nie pocaluje pierwsza. Co do
                wyjscia to tez
                > na to nie ma ochoty bo przeciez jest dziecko a do tego ona ma tyle
                obowiazkow
                > (zaznaczam ze ja caly dzien nie leze na kanapie tylko tez wykonuje
                obowiazki do
                > mowe) a wieczorem jak zagaduje zeby sie ze mna umyla to mi mowi ze
                nie bardzo b
                > o musi umyc wlosy ja sie myje i ide do lozka a ona siedzi przy
                kompie i co na t
                > o powiecie??

na Twoim miejscu seks z inna para szybciutko wybilabym zonce ze lba.
                a jak sie nie podoba, droga wolna i niech szuka sobie innego chlopa.
    • tow.ortalion Ja bym zaproponował 05.05.10, 12:22
      seks z inną parą !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka