Dodaj do ulubionych

oralnie pora spróbować

24.09.10, 14:45
Dosyć późno zdecydowałam się na tę formę seksu, ale dopiero teraz trafiłam na mężczyznę, przy którym nie mam oporów. Literatura różnoraka przeczytana, ale jakoś tak, nie do końca jestem przekonana o jakichkolwiek umiejętnościach w tym temacie.
Dotychczasowe (krótkie) doświadczenie mówi mi, że same usta do pełni szczęścia go nie doprowadzą, wymagana jest pomoc ręki i tu pytanie- czy to kwestia treningu i kiedyś mam szansę tak skutecznie zadziałać ustami, czy to zawsze już tak będzie , że bez ręki nie da rady? Czy może każdy jest inny i czego innego potrzebuje.
Tak, tak, jego też o to kiedyś zapytam ale póki co staram się sprawę rozpracować bez jego wiedzy.
Obserwuj wątek
    • scenial Re: oralnie pora spróbować 24.09.10, 15:20
      Wydaje mi się, siostro Hermenegildo, że potrzebujesz instruktażu video ;) Może darmowby redtube tu pomoże? A może siąść przy monitorze razem ze swoim Pysiem i Pysio wskaże jak by chciał? ;)))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
      www.scenial.pl
      demoscena computer art publicystyka atari commodore 64 amiga playstation dreamcast
    • illogic Re: oralnie pora spróbować 24.09.10, 19:30
      facet dobrego loda nigdy nie miał zrobionego, jeśli wydaje mu się że potrzebna jest do pomocy reka
    • tytus_flawiusz Re: oralnie pora spróbować 24.09.10, 21:17
      albo się ma talent, wyczucie i się lubi... albo dupa zbita. Wszelką literaturę można sonie wsadzić
    • maciejka_04 Re: oralnie pora spróbować 25.09.10, 07:23
      Tak jak przedmówcy pisali. Potrzebny tobie instruktarz filmowy. żadne słowa nie zastąpią obrazu. Internet twym przyjacielem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka