nfrv 20.05.13, 17:52 z powodu dziecka, ktore miala urodzic? czy to czesty proceder praktykowany prze kobiety, jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nfrv Re: ozeniles sie z kobieta 20.05.13, 18:48 masz chaotyczny konflikt plci wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio viemy. 20.05.13, 18:56 nfrv napisała: > z powodu dziecka, ktore miala urodzic? > czy to czesty proceder praktykowany prze kobiety, jak myslicie? nic nie myslimy, bo viemy:- to w Polsce statystycznie ok. 1/3 powodow wstapienia w zwiazek malzenski. Nie znaczy, to ze Ci panowie wogole tych kobiet by za zony nie chcieli - a napewno nie w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
czargor1 Re: viemy. 24.05.13, 07:44 JA nie ożeniłem się z powodu dziecka ja nie potrzebuje powodu by się ożenić. Zrobię to kiedy przyjdzie na to pora. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio chwalipieta... 24.05.13, 14:36 czargor1 napisał(a): > JA nie ożeniłem się z powodu dziecka ja nie potrzebuje powodu by się ożenić. Zr > obię to kiedy przyjdzie na to pora. chwalipieta. to, ze ty nie miales pecha - nie oznacza, ze inni sa takimi szczesciarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chwalipieta... 26.05.13, 14:03 maly.jasio napisał: > > chwalipieta. > to, ze ty nie miales pecha - nie oznacza, ze inni sa takimi szczesciarzami. pecha?? tego pecha można było przewidzieć przed bzykaniem, a nie byłoby tylu nieszczęśliwych i biednych, bo przymuszanych do ślubu mężczyzn. Biedactwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio glupota ludzka nie ma plci... 27.05.13, 00:21 torado napisała: pecha?? tego pecha można było przewidzieć przed bzykaniem, a nie byłoby tylu ni > eszczęśliwych i biednych, bo przymuszanych do ślubu mężczyzn. glupota ludzka nie ma plci... - to tak dla przypomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: glupota ludzka nie ma plci... 27.05.13, 19:56 maly.jasio napisał: > glupota ludzka nie ma plci... > - to tak dla przypomnienia. o jak miło, to kobieta też człowiek ;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: glupota ludzka nie ma plci... 28.05.13, 13:55 torado napisała: > o jak miło, to kobieta też człowiek ;-) :-D tylko wtedy, gdy jest grzeczna i przymilna. w przeciwnym wypadku - to wredne babsko - a wyjatkowo - w przypadku chorej nadwyzki IQ - szalejaca feministka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ozeniles sie z kobieta 20.05.13, 22:43 nfrv napisała: > z powodu dziecka, ktore miala urodzic? a wiadomo kto jest ojcem? pytam bo nie chciałbym płacic nie za swoje.... > czy to czesty proceder praktykowany prze kobiety, jak myslicie? chodzi Ci o ożenek czy urodzenie dziecka? obserwuję tendencje że ożenek staje się coraz czestszy a urodzenie dziecka coraz żadsze.... cywilazja śmierci jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: ozeniles sie z kobieta 21.05.13, 07:36 > chodzi Ci o ożenek czy urodzenie dziecka? > obserwuję tendencje że ożenek staje się coraz czestszy a urodzenie dziecka cora > z żadsze.... cywilazja śmierci jak nic! u nas są inne trendy. ani ożenku, ani dziecka, tylko haj-lajf - chata, fura, meksyk, kuba, indie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ozeniles sie z kobieta 23.05.13, 12:10 headvig napisała: > u nas są inne trendy. ani ożenku, ani dziecka, tylko haj-lajf - chata, fura, me > ksyk, kuba, indie :) Slask zawsze mi się dziwny wydawal.... i to wszystko w tych familokach? Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: ozeniles sie z kobieta 24.05.13, 08:22 mariuszg2 napisał: > headvig napisała: > > > u nas są inne trendy. ani ożenku, ani dziecka, tylko haj-lajf - chata, fu > ra, me > > ksyk, kuba, indie :) > > Slask zawsze mi się dziwny wydawal.... i to wszystko w tych familokach? w familokach to dopiero "sodomia i gomoria" :P Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: ozeniles sie z kobieta 26.05.13, 14:06 mariuszg2 napisał: > headvig napisała: > > > u nas są inne trendy. ani ożenku, ani dziecka, tylko haj-lajf - chata, fu > ra, me > > ksyk, kuba, indie :) > > Slask zawsze mi się dziwny wydawal.... i to wszystko w tych familokach? no popatrz, a ja już zaczynałam lubić Śląsk....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: ozeniles sie z kobieta 28.05.13, 00:36 W jakim kraju , bo w Polsce nie ma przymusu zeniaczki w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ozeniles sie z kobieta 20.05.13, 23:29 może matki zapytaj, powinna się znać na procederze. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ozeniles sie z kobieta 22.05.13, 09:27 six_a napisała: > może matki zapytaj, powinna się znać na procederze. Ale ona dostała zadanie na stworzenie kilku wątków na FM a nie na FK! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ozeniles sie z kobieta 24.05.13, 08:53 > Ale ona dostała zadanie a matka o tym wie? bo może nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ozeniles sie z kobieta 28.05.13, 09:55 six_a napisała: > > Ale ona dostała zadanie > a matka o tym wie? bo może nie wie. A "matka, jest tylko jedna" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: ozeniles sie z kobieta 21.05.13, 16:41 Pytasz, czy ślub z kobietą z powodu dziecka, które ma urodzić jest częstą praktyką kobiet? Piszesz z jakiegoś kraju, gdzie homomałżeństwa są legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: ozeniles sie z kobieta 22.05.13, 18:16 ok.D 100% kobiet z tego forum uzywa swojego narzadu rodnego do uwiazywania samca do zaspokajania ich biologicznych potrzeb. a im, nie widac, zeby rola durnia nie odpowiadala.) piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ozeniles sie z kobieta 22.05.13, 19:16 no widzisz, dlatego masz olać tych wszystkich samców razem z ich narzadami i plonem ich narządów czy czymś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy pierwsze slysze. 23.05.13, 16:19 nfrv napisała: > 100% kobiet z tego forum uzywa swojego narzadu rodnego > do uwiazywania samca pierwsze slysze. moja to uzywa do tego mojego konta (bankowego). Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: ozeniles sie z kobieta 27.05.13, 22:33 nfrv napisała: > z powodu dziecka, ktore miala urodzic? > czy to czesty proceder praktykowany prze kobiety, jak myslicie? w moim otoczeniu kobiety tego nie praktykują a jeżeli jest ciąża to najpierw dziecko a potem ewentualnie ślub Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Bo u wasz w Wielkopolsce... 28.05.13, 14:04 mila2712 napisała: > w moim otoczeniu kobiety tego nie praktykują > a jeżeli jest ciąża to najpierw dziecko a potem ewentualnie ślub Bo u Wasz w Wielkopolsce ten Kosciol slabo sie stara... takie cus byloby do pomyslenia i w moich (rodzinnych) stronach - na Zachodnim Mazowszu. Ale na Wschodnim Mazowszu - jusz nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 u nas w Wielkopolsce :) 28.05.13, 17:34 podobnie jak w innych regionach kraju mamy mądre kobiety, dla których nie istnieje pojęcie małżeństwa za wszelką cenę :))) Odpowiedz Link Zgłoś