cynick1 04.08.04, 10:04 Wiem ze lubicie inteligentnych,milych ,wrazliwych facetow wiec dlaczego patrzycie im na krocze? czy to atawizm? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szyszka11 Re: Mile Panie IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 04.08.04, 10:10 Masz przegiętą perspektywę misiu. To chłopy często gapią się na biust kobitek. A ciebie po prostu swędzi "tam" i myślisz że innym też tylko to w głowie. Zaręczam, nie tylko. Zmiany perspektywy na bardziej wyważoną życzę pa Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Mile Panie 04.08.04, 11:47 Gość portalu: szyszka11 napisał(a): > Masz przegiętą perspektywę misiu. To chłopy często gapią się na biust kobitek. > A ciebie po prostu swędzi "tam" i myślisz że innym też tylko to w głowie. > Zaręczam, nie tylko. Zmiany perspektywy na bardziej wyważoną życzę pa na co chlopy sie gapia dobrze wszyscy wiemy mam przegieta perpektywe fakt ale moje spostrzezenia to wynik eksoerymentu do ktorego potrzebnybyl dezodorant 150 ml troche tasmy przylepnej i obcisle nachy wyszlo 50 na 50 szkoda ze nie widzialas szyszeczko reakcji osob o bardziej wywazonej perspektywie haha eksperyment powtarzany byl kilkakrotnie ku ogolnej uciesze obserwatorow bardzo dobra zabawa na urlopowa nude polecam pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 11:53 > moje spostrzezenia to wynik > eksoerymentu do ktorego potrzebnybyl dezodorant 150 ml troche tasmy przylepnej Przylepiles sobie na sztorc?????? Respect ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Mile Panie 04.08.04, 12:06 gomory napisał: > > moje spostrzezenia to wynik > > eksoerymentu do ktorego potrzebnybyl dezodorant 150 ml troche tasmy > przylepnej > > Przylepiles sobie na sztorc?????? Respect ;-). taka demonstacja wypaczylby wyniki eksperymentu myslelismy o zastosowaniu wiekszej pojemnosci ale to tez byloby nieuczciwe w dodatku wpadlibysmy w kompleksy;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Mile Panie 04.08.04, 12:14 ciekawe jak potem oderwał to cudo...chyba założę wątek " faceci a depilowanie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asepka Re: Mile Panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:57 dziwisz się, że ktoś na ciebie patrzył, jak wsadziłeś sobie dezodorant w gacie??? mnie to nie dziwi! oczy wypadłyby ci z orbit jakbyś zobaczył dziwczynę z wpakowanymi arbuzami za biustonosz, i jak znam życie, to po kolesi byś zadzwonił, albo chociaz mmsa wysłał Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 12:04 Masz racje! Ja widzialem taka z arbuzami!!!! Ale jak pokazala ze to wcale nie arbuzy tylko natura to wymieklem.... I oczywiscie mam fote dla kolesi :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asepka Re: Mile Panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:07 o znów się spotykamy, tylko, że teraz rację mi przyznałeś:) jak miło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asepka Re: Mile Panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:49 może dlatego, że tam skupia się cała wasza inteligencja - to też czysta empiria, wynik eksperymentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Mile Panie IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 04.08.04, 12:40 Nie zastanawiałeś się nad tym, że może po prostu 25 z 50 pań wystawionych na "próbę", wzrok padł tam całkiem przypadkowo?:) Wiadomo, że dla dziewczynek o wiele ponętniejszym widokiem jest to, co was wyróżnia spośród wszystkich ludzi, za to nie są dla nas atrakcją cycki, bo na te same mozemy pogapić sie w lustrze, Ot. PS. Nie masz większych zmartwien? Zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Mile Panie 04.08.04, 12:45 cynick1 napisał: > Wiem ze lubicie inteligentnych,milych ,wrazliwych facetow > wiec dlaczego patrzycie im na krocze? 1. A jedno drugiemu przeszkadza? 2. A na co mamy patrzeć, na mózg? 3. U niektórych tylko na to można zwracać uwagę... 4. Skoro już wiem, że facet jest inteligentny, miły i wrażliwy, to czemu nie mogę ocenić jego krocza? Ps. Też mogę się wściekać, że mimo, że każdy facet deklaruje, że zwraca uwagę na długie nogi, dobry charakter, podobieństwo do mamusi czy też na inteligencję, to i tak gapi się na mój biust jak cielę. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 12:55 > każdy facet deklaruje, że zwraca uwagę > na długie nogi, dobry charakter, podobieństwo do mamusi czy też na > inteligencję, to i tak gapi się na mój biust jak cielę. Tylko nie kazdy, tylko nie kazdy! Strasznie zawsze generalizujesz ;-). Ja moge spokojnie skladac szczera deklaracje ze na pewno gapilbym sie na piersi. Podobienstwo do Mamusi w ogole mnie nie obchodzi. A dobry charakter czy inteligencja to moze cieszyc meza tudziez kierownika w pracy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Mile Panie 04.08.04, 13:17 gomory napisał: > > każdy facet deklaruje, że zwraca uwagę > > na długie nogi, dobry charakter, podobieństwo do mamusi czy też na > > inteligencję, to i tak gapi się na mój biust jak cielę. > > Tylko nie kazdy, tylko nie kazdy! Strasznie zawsze generalizujesz ;-). No dobra, tu mnie masz. Chciałam wymienić alternatywny (to sugeruje słówko "czy"), powinnam dodać jednak na końcu "lub też na jakikolwiek inny przymiot". No chodzi mi o to, że na cokolwiek deklaratywnie facet by nie zwracał uwagi, to i tak itd. Ps. Powoli zapracowuję sobie na miano zarozumiałej dyżurnej forumowej feministko-alkoholiczko-łatwej Sabriny :D Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 14:32 Na kilometr widac Twoja fascynacje niuansami afery Rywingate ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Mile Panie 04.08.04, 12:50 jesli krocze masz na twarzy....:). nie lubie patrzec w dol, wole miec glowe w gorze:P Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 12:57 A jesli Ci sie zdarza miec glowe w dol to zamykasz oczy ;-)? W sumie to zrozumiale, pewnie to efekt zabaw z lalkami, przyswajasz po prostu ich zachowania ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Mile Panie 04.08.04, 13:02 gomory napisał: > A jesli Ci sie zdarza miec glowe w dol to zamykasz oczy ;-)? > W sumie to zrozumiale, pewnie to efekt zabaw z lalkami, przyswajasz po prostu > ich zachowania ;-). nie lubie sie garbic;). oczy zamykam tylko wtedy jak na cos patrzec nie moge;). co do lalek, to tych zabawek jako dziecko nie lubilam;). preferowalam autobusy na baterie;P:) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 13:07 A pozostalo Ci cos z tego zamilowania do autobusow? Ja znam co najmniej jedno urzadzenie na baterie, ktore tez tak bzyczy jak zabawkowy autobus ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Mile Panie 04.08.04, 13:11 gomory napisał: > A pozostalo Ci cos z tego zamilowania do autobusow? Ja znam co najmniej jedno > urzadzenie na baterie, ktore tez tak bzyczy jak zabawkowy autobus ;-). Hahaha :D Gomory connecting people? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aseptka Re: Mile Panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:14 Gomory zna tylko jedną zabawkę, która go rajcuje i z pewnością nie jest ona protezą:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Mile Panie 04.08.04, 13:13 gomory napisał: > A pozostalo Ci cos z tego zamilowania do autobusow? Ja znam co najmniej jedno > urzadzenie na baterie, ktore tez tak bzyczy jak zabawkowy autobus ;-). moj maz co prawda nie bzyczy jak autobus, ale jest niezastapiony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 14:30 > moj maz co prawda nie bzyczy jak autobus, ale jest niezastapiony:)) Musisz koniecznie to powtorzyc w watku "kazdy facet to swinia", bo mowie Ci, jak mu feministki tylek obrabiaja ;). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Mile Panie 04.08.04, 14:39 gomory napisał: > > moj maz co prawda nie bzyczy jak autobus, ale jest niezastapiony:)) > > Musisz koniecznie to powtorzyc w watku "kazdy facet to swinia", bo mowie Ci, > jak mu feministki tylek obrabiaja ;). mojego meza? zabije wszystkich kto cos powie zlego na mojego kochanego meza:);))))) Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Mile Panie 04.08.04, 14:58 gomory napisał: > A pozostalo Ci cos z tego zamilowania do autobusow? Ja znam co najmniej jedno > urzadzenie na baterie, ktore tez tak bzyczy jak zabawkowy autobus ;-). kąpiesz się z nakręcaną kaczuszką ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mile Panie 04.08.04, 15:03 > kąpiesz się z nakręcaną kaczuszką ??? :) W wannie mam pod reka lepsza zabawke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stuprocentowa.woman Re: Mile Panie 04.08.04, 15:11 a ja tam się patrzę bo lubię!! i to najbardziej tym inteligentnym,miłym i wrażliwym.... co z tego? facet lustrujący kobitkę z góry na dół(cycki,pupa) to normalka więc dlaczego my nie mamy spoglądać na was,co? lubię także męskie pośladki,są suuuuuper!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Mile Panie 04.08.04, 16:22 stuprocentowa.woman napisała: > a ja tam się patrzę bo lubię!! i to najbardziej tym inteligentnym,miłym i > wrażliwym.... co z tego? facet lustrujący kobitkę z góry na dół(cycki,pupa) to > > normalka więc dlaczego my nie mamy spoglądać na was,co? > lubię także męskie pośladki,są suuuuuper!!!! i o to chodzi lymen reszta niestety sie nie przyznaje milo mi kiedy obca babeczka usmiechnie sie do mnie na ulicy a potem opusci niewinnie oczy;) wg mnie kolejnosc jest taka najpierw krocze pozniej walory umyslu i na samym koncu zalety charakteru bo w koncu trzeba czasu zeby sie poznac i jeszcze jedno prowokacyjne pytanie jak sie ma maly dezodorant w duzej kieszeni do obsciskujacych majtasow,drutow w biustonoszach,puszapow,mejkapow sluzacych do ukrycia plam watrobowych i wypryskow ? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskana Re: Mile Panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:31 tak jak za mała koszulka do sterydowego ramienia Odpowiedz Link Zgłoś