Dodaj do ulubionych

czy wiecie że

19.12.13, 17:52
wszyscy koledzy 40+ z pracy mojej kobity powiedzieli jej, że żony już im się znudziły.
Obserwuj wątek
    • zajonc.o.poranku Re: czy wiecie że 19.12.13, 19:25
      paco_lopez napisał:

> wszyscy koledzy 40+ z pracy mojej kobity powiedzieli jej, że żony już im się zn
      > udziły.

Jesteśmy wstrząśnięci.
      • paco_lopez Re: czy wiecie że 20.12.13, 09:59
        a je nie. ciekawostka społeczno- przyrodnicza
    • six_a Re: czy wiecie że 19.12.13, 20:04
      treści podprogowe
      nigdy nie wchodzą
      tak jak powinny
      • seryjny.uwodziciel Re: czy wiecie że 21.12.13, 21:14
        six_a napisała:

> treści podprogowe
        > nigdy nie wchodzą
        > tak jak powinny
        >
        Hehehe, genialna odpowiedź :D
    • hansii nosz kutwa... 19.12.13, 22:24
      paco_lopez napisał:
      > wszyscy koledzy 40+ z pracy mojej kobity powiedzieli jej, że żony już im się znudziły.

moja w zyciu...
      nadal - IDEAL.
      po 30-tu latach...

ale sikse bym chetnie porownal.
      • paco_lopez Re: nosz kutwa... 20.12.13, 10:00
        hansi, zapytaj sie syna za ile motocykl sprzedaje , no i co to za sztuka, bom ciekawski.
        • mariuszg2 Re: nosz kutwa... 20.12.13, 12:21
          pod choinkę dostanę xboxa :DDD

masz może...? zagralibyśmy w sieci np. w batelfilda 4 :D he?
          • paco_lopez Re: nosz kutwa... 20.12.13, 12:53
            co ty mariusz , ja w ogóle w gry komputerowe nie gram. ja jestem master of reality. 1/3 świata mi została wobec galopującej virtualizacji. dzisiaj oglądam półfinał piukarek ręcznych.
            • mariuszg2 Re: nosz kutwa... 20.12.13, 14:17
              ja nie oglądam...kobiety źle działają na moje zdrowie...a w tym wieku trzeba dbać o nie bardziej niż kiedykolwiek....ostatnie dwa mecze mało nie zszedłem...

i jeszcze się okazało, że Karolona Siódmiak jest młodą mężatkom więc kiedy dojrzeje do wieku kiedy się zostaje kochanką ja pewnie będę spoczywał na łonie Swaroga zagłaskiwany przez leśne nimfy i otumaniony syrenim śpiewem...
              --
              Jak chcesz zobaczyć raj musisz pójść ze mną do piekła
        • hansii podalem Ci przecie... 20.12.13, 14:17
          paco_lopez napisał:
          > hansi, zapytaj sie syna za ile motocykl sprzedaje , no i co to za sztuka, bom c iekawski.

podalem Ci przecie tu...
          forum.gazeta.pl/forum/w,210,148576804,148605335,voila_.html
          • paco_lopez Re: podalem Ci przecie... 20.12.13, 21:02
            a nie, to takiego nie szukam. dzięki za info.
    • pomorzanka34 Re: czy wiecie że 20.12.13, 19:19
      no cóz w tym wieku nie dziwię się
      • paco_lopez Re: czy wiecie że 20.12.13, 21:11
        chyba nie chodzi o wiek, tylko o staż.
        by the way odtworzyłem sobie ten link z youtuba. strasznie mi się ten numer nie podoba. laska na zdjęciach jest blisko jakiejś choroby z zakresu psychiki połączonej z układem pokarmowym. te kości i żebra z holokaustem mi się kojarzą a nie ze seksem.
        • mariuszg2 Re: czy wiecie że 20.12.13, 22:36
          no ja otwarłem i mi tablet każą kupić....nie wiesz jak im grzecznie odpowiedzieć, że nie mam takiej potrzeby a nawet jak mi wmówią (podprogowo), że ma to nie ma ani pieniędzy ani zdolności kredutowej....

PS naprawę chciałem sensownie odpowiedzieć....sorry...:(
        • pomorzanka34 Re: czy wiecie że 22.12.13, 08:43
          paco_lopez napisał:

> chyba nie chodzi o wiek, tylko o staż.

toteż i o tym piszę co prawda nie dosłownie ale mając 40 lat to wręcz oczywiste ,ze staż małżeński jest dość dług ,wdaje się rutyna i nuda jeśli brak jest inwencji twórczej małżonków

> by the way odtworzyłem sobie ten link z youtuba. strasznie mi się ten numer nie
          > podoba.

no i ok nie wszystkim musi się podobać na szczęście nie ma narodowego przymusu ;)

>laska na zdjęciach jest blisko jakiejś choroby z zakresu psychiki połą
          > czonej z układem pokarmowym. te kości i żebra z holokaustem mi się kojarzą a ni
          > e ze seksem.

sprawa gustu a o tym podobno się nie dyskutuje ;) co prawda osobiście bym raczej jej z łóżka nie wyrzuciła rozumiem ,że Ty byś raczej takiej do łóżka nie wpuścił ?
          • paco_lopez Re: czy wiecie że 22.12.13, 09:47
            takie suche źrebaczki za bardzo mi młodych chłopców przypominają . z resztą jeszcze tak dwa lata temu, to miałem ochotę przebzykać cała warszawę dzielnica po dzielnicy, a teraz mam jak po wielkim orgazmie. nie chce mi się. zwyczajnie nie mam motywu. taki teledysk zasadniczo powinien powodować jakąś ekscytację i na ramie broń, a mnie nudzi.
            • pomorzanka34 Re: czy wiecie że 23.12.13, 08:25
              paco_lopez napisał:

> takie suche źrebaczki za bardzo mi młodych chłopców przypominają

no proszę Cię przecież maa piękne wcięcie w talii biust to co zasadniczo odróżnie je od młodych chłopców ;)

>z resztą jeszcze tak dwa lata temu, to miałem ochotę przebzykać cała warszawę dzielnica po
              > dzielnicy, a teraz mam jak po wielkim orgazmie. nie chce mi się. zwyczajnie nie
              > mam motywu.

się nazywa starość psze Pana lepiej pomyśl o tym co będzie się działo za kilka lat ...skoro już teraz nie masz ochoty ;)

>taki teledysk zasadniczo powinien powodować jakąś ekscytację i na ramie broń, a mnie nudzi.

oj tam oj tam nie na każdego ten teledysk musi działać , chyba nawet bardziej działa na kobiety niż na facetów na mnie działa.. ale to chyba bardziej głos tego faceta
              • six_a Re: czy wiecie że 23.12.13, 09:15
                na mnie też to nie działa, chociaż dziewczyny bardzo ładne akurat.
                allle niestetyż taka muzyka + obrazki dają efekt: captain obvious meets 50 shades of grey.
                • paco_lopez Re: czy wiecie że 23.12.13, 20:35
                  captain obvious meets 50 shad
                  > es of grey.

..... a co to znaczy ?
              • paco_lopez Re: czy wiecie że 23.12.13, 20:15
                się nazywa starość psze Pana lepiej pomyśl o tym co będzie się działo za kilka
                > lat ...skoro już teraz nie masz ochoty ;)

jaka starość ?? jeszcze dużo rzeczy mogę zrobić z wdziękiem i dynamiką dwudziestopięciolatka. A co się niby ma dziać ?? każdy wiek ma swoje prawa. zauważam z resztą, że wytyczne co do częstotliwości czy intensywności idą raczej z zewnątrz niż z wewnątrz. myślisz, że takie poczucie ciągłego nakręcenia jest rzeczywiście dobre ? gdyby nasza relacja opierała się głównie na seksie , to już dawno nie byłoby nas razem. te wszystkie sugestie co do kreatywności byłyby może i słuszne gdybym pierwszy raz robił to 5 lat temu, albo gdybym w życiu miał do czynienie z jedną albo dwiema kobietami. Mnie tu już nic nie zaskoczy.
                • pomorzanka34 Re: czy wiecie że 25.12.13, 09:24
                  >myślisz, że takie poczucie ciągłego nakręcenia jest rzeczywiście dobre ?

osobiście uważam ,ze tak ja przynajmniej nie mam z tym problemu powiem więcej lubię ten stan wiecznego nakręcenia ;)
                  • paco_lopez Re: czy wiecie że 25.12.13, 21:13
                    ;) u niektorych to zrozumiale.
    • genderless zona chce u ciebie wzbudzic zazdrosc 21.12.13, 08:39
      paco_lopez napisał:

> wszyscy koledzy 40+ z pracy mojej kobity powiedzieli jej, że żony już im się zn
      > udziły.

Twoja ma byc lekiem na wszystkie zlo?
    • to.niemozliwe Re: czy wiecie że 21.12.13, 17:48
      Cos jeszcze jej powiedzieli? :-P Czy juz wiecej nic nie miala do przekazania? :-D
      • paco_lopez Re: czy wiecie że 22.12.13, 10:20
        :) jeden podobno powiedział, że tylko jedno jej słowo by wystarczyło...
    • martinsam1 Re: czy wiecie że 22.12.13, 09:53
      no czterdziestki też bywają atrakcyjne np.www.youtube.com/watch?v=gH4naYEr8SU
      • paco_lopez Re: czy wiecie że 22.12.13, 10:22
        martin, ile ty masz lat ?
        • martinsam1 Re: czy wiecie że 22.12.13, 11:42
          a czemu pytasz?
          duchem czuję się nastolatkiem:)
          • paco_lopez Re: czy wiecie że 22.12.13, 17:59
            to ze się czujesz nastolatkiem, to ja tez czuję jak czytam twoje zajawki. pytam też właśnie dlatego.
    • blond_suflerka Re: czy wiecie że 22.12.13, 12:48
      Mientkie faje ci koledzy. Żony się znudziły a oni to co? Nie potrafią stworzyć takiego związku, żeby im sie nie nudziły ani nie potrafią odejść do fajniejszej. Pfffffffff
      • martinsam1 Re: czy wiecie że 22.12.13, 16:09
        bo młoda dwudziestka to zwiąże się z gosciem w srednim wieku tylko jak ma duzą kasę
        • blond_suflerka Re: czy wiecie że 22.12.13, 17:15
          Znowu jakiś stereotyp?;) Każda dwudziestka? Skąd ten wniosek?
          Poza tym-o czym tu mowa? O tym, że paru facetów po 40-tce jest znudzonych własnymi żonami. Rada jest taka-albo stworzyć taki związek, który będzie zadowalał albo rozstać się i poszukać kogoś fajnego. A Ty piszesz o dwudziestkach. W jakim kontekście? Naprawdę sądzisz, ze każdy 40-latek chce związać się z dwudziestolatką? Jeśli owy 40-latek ma nudną żonę i narzeka to chyba chciałby związać się z fajną kobietą a wiek jest tu bez znaczenia. Niech więc poszuka fajnej i wartościowej i niech to będzie jego kryterium a nie sam wiek.
    • asfo Re: czy wiecie że 23.12.13, 15:35
      > udziły.

Hobby trzeba mieć. I kilka gier planszowych kupić, żeby było co robić wieczorami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka