1lotjanek 19.08.14, 14:41 Takich blogów są setki, a może nawet tysiące. Trudno się wyróżnić. Czy ten blog się wyróżnia? janadamski.eu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kraaaker Re: Blog o męskiej modzie i stylu 21.08.14, 18:23 taaaa wali po oczach pstrokacizną i milionem zdjęć na raz... oprócz tego mydło i powidło w treści, sorry stary, ale niczym ten blog nie zachęca Odpowiedz Link
bazyli001 Re: Blog o męskiej modzie i stylu 25.08.14, 18:56 Nie wyróżnia się. Wszystko i nic. O czym miał być z założenia? Odpowiedz Link
1lotjanek Re: Blog o męskiej modzie i stylu 25.08.14, 20:08 O tym, co mnie interesuje. Piszę go głównie dla własnej przyjemności. Jeśli znajdą się czytelnicy, którzy go polubią, to będzie mi miło. Jeśli się nie znajdą, to nie ma problemu. Ja się świetnie bawię. Od startu, czyli przez niecałe półtora miesiąca odnotowałem 12 tysięcy odsłon. Nie wiem, czy to jest dużo czy mało, bo nie mam danych porównawczych. Odpowiedz Link
nigolla Re: Blog o męskiej modzie i stylu 26.08.14, 22:32 Mnie się podoba, fajna szata graficzna. Posty trochę grafomańskie, ale każdy blogger jakoś zaczynał :) Odpowiedz Link