Gość: johny IP: *.plwaw.energis.pl 05.11.04, 14:32 co sadzicie o tym ze facet sie depiluje? czy to jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:39 chce to niech sie depiluje, nie chce to niech sie nie depiluje...mi to osobiscie wisi Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: depilacja 05.11.04, 14:44 Przyznam, że wydaje mi się to jednak dziwne. Jakieś takie niemęskie (bez obrazy - nie znaczy, że tak jest). Ale generalnie nie przeszkadza mi to niewiadomo jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: depilacja IP: *.plwaw.energis.pl 05.11.04, 14:46 ale czy tak aby nie jest praktyczniej i higieniczniej i czy kobiety nie wola kochac sie z facetami ktorzy sa wygoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: depilacja 05.11.04, 15:07 Praktyczniej może i jest (włosy są ciężkostrawne :)), ale miałam okazję kochać się z wydepilowanym i przyznam, że wolę zarośniętych. Nie wiem dlaczego. Z drugiej strony pragnę zaznaczyć, iż odbiegam od stereotypów i moje zdanie może się nieco (lub bardziej) różnić od zdania ogółu kobiet. Podobnie jest z resztą z facetami - zdaje się, że nie wszyscy lubią wydepilowane cipki. Ja golę się dla siebie - nie lubię być zarośnięta. A Ty - jeśli chcesz to zrobić dla kobiety, to najlepiej zapytaj ją najpierw, czy chce, żebyś to zrobił. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nwrcn Re: depilacja 05.11.04, 14:47 depiluje co? chyba ze depilacja od razu oznacza. golenie nog??? jesli nog, to ja swoich nigdy bym nie zdepilowal ;) golenie karku/plecow jest czesto nawet wskazane ze wzgledow estetycznych, chociaz pewnie sa osoby ktore lubie takie zarosty ;) wszystko zalezy od partnerki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: depilacja IP: *.plwaw.energis.pl 05.11.04, 14:50 mialem na mysli klatke i tylek Odpowiedz Link Zgłoś
nwrcn Re: depilacja 05.11.04, 18:59 mysle ze sa (nawet na tym forum jak czytam) kobiety ktore lubia owlosiona klatke, wiec nie masz sie czego wstydzic. ba, wielu mezczyzn pewnie by wiele dalo by im roslo :) ale jak spotkasz partnerke, ktora nie lubi, to juz wiesz co zrobic, tyle, ze jak po kazdym goleniu, wloski sie wzmocnia i beda lepiej i gesciej rosly, lepiej pewnie woskiem, ale tutaj niech ci podpowiedza kobiety :) nie mam doswiadczenia. a co do KLEJNOTOW, ktore ktos wspomnial, to wrecz sie uwydatniaja ;) zludzenie optyczne ;) Tylek: yhmmmmmm nie wiem Znalem kiedys kobiete, co sie chwalila nie tylko swoim mezczyznom, ze chodzila na wosk brazylijski (czyli zupelna depilacja) a do swoich partnerow, to przynosila wlasne maszynke do golenia bo nie lubila miec wloski w zebach :) tyle, ze jak pozniej powiedziala, nie kazdy facet sie na to zgodzil. wszystko to kwestia upodoban Odpowiedz Link Zgłoś
hispi_halford Re: depilacja 05.11.04, 14:49 jesli ma na plecach klaczory jak malpa czlekoksztaltna to moim zdaniem bylaby koniecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: depilacja 05.11.04, 15:09 No - z plecami to mgłabym się zgodzić. Klata ma być zarośnięta! A nogi??! Nie, no faceci, nie róbcie z siebie transwescytów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: depilacja IP: *.plwaw.energis.pl 05.11.04, 15:13 a co z tylkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: depilacja IP: 195.116.26.* 05.11.04, 15:24 na dupsku lekki meszek Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: depilacja 05.11.04, 15:25 Tyłek - nie no po co? Hehe, jak Ty byś to robił? Chyba, że laserowo - raz na zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t :))) 05.11.04, 15:34 A ja powiem tak: nie każdemu pasuje (rodowy klejnot może się mniej okazale prezentować bez wsparcia, więc sprawę warto przemyśleć; no chyba że prezentuje się na tyle godnie, że wsparcie potrzebne nie jest ;P) i trzeba umieć - jeśli mówimy o depilacji TAM - to ja jestem jak najbardziej za - ale z umiarem. O ile gładziutkie ciałko wzmaga pewne odczucia o tyle dwudniowe odrosty mogą poczynić mało przyjemne dla kobiety zniszczenia w JEJ tajemnych strefach. I wierz mi - wcale nie jest to przyjemne ani w trakcie, ani później. Ale zgodzę się z Bzz_Bzz że lepiej zapytać - nie każdemu to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
janek.usa Re: :))) 05.11.04, 16:04 ja lubie taki kilkudniowy zarost u kobiety, doznania sa odlotowe. Wierz mi, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: :))) IP: *.plwaw.energis.pl 05.11.04, 16:18 a ja sie czuje tak ze zarost na klacie mnie krepuje. nie lubie zdejmowac koszulki publicznie. moze wiec warto? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: :))) 05.11.04, 18:05 A jak sobie radzisz z podraznieniem jezyka "po"? Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: :))) 05.11.04, 18:32 Twoje doznania odczuwa skóra, nasze - błony śluzowe - podrap sobe szczoteczką do zębów nos od środka i wtedy pogadamy... Hehe :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janek.usa Re: :))) 06.11.04, 00:01 ale jednak musze ci przyznac ze jako kobieta to masz mozliwosc dostarczenia niebywlych doznan o ktorych nie myslalem ze istnialy wiec zebys nie mowila ze nie wiesz a na jezyk to trzeba uwazac... zeby sie nie wyslizgal za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: depilacja 05.11.04, 22:08 zarośnięta klata ok , zarosniety tyłek... jej - ja chyba strasznie mało w zyciu widziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: depilacja IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 22:22 ja chyba tez mialam jakies estetyczne (i nie tylko) szczescie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: depilacja 05.11.04, 22:24 ...że niby moja klata nie jest fajna??;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: depilacja IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 23:11 hihi, Tony :))) ja nic nie mowie, ja tylko garnek przy tablicy "G...." zostawilam :)) buziaczek :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: depilacja IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 23:20 no, ten wpis wyzej jest niewazny. widze, ze ktos zaglada mi w garnki i sprawil, ze nizej bogracz sie pojawil :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: depilacja IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 23:11 hihi, Tony :))) ja nic nie mowie, ja tylko garnek z bograczem przy tablicy "G...." zostawilam :)) buziaczek :* Odpowiedz Link Zgłoś
nwrcn Re: depilacja 05.11.04, 23:10 burrunduk napisała: > zarośnięta klata ok , zarosniety tyłek... jej - ja chyba strasznie mało w zyciu > > widziałam ;) hehe chyba nie masz czego zalowac ;) Sorry Johny tylko nie nabaw sie kompleksow ;) Odpowiedz Link Zgłoś