Gość: OWSIK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 23:28 jakie metody na cuchnące kopyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk Re: smierdzące stopy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:41 Podkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: smierdzące stopy IP: 193.0.117.* 27.05.02, 12:05 1. Kupic dobry srodek przeciw grzybicy stop i stosowac regularnie wg instrukcji (grzybica sama nie przejdzie). Mozna tez stosowac kapiele w roztworze octu. 2. Zwiekszyc higiene stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryż Re: smierdzące stopy IP: *.lublin.mm.pl 27.05.02, 13:28 Talk do stóp w sprayu. Do nabycia w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: smierdzące stopy 27.05.02, 15:51 Powinieneś moczyć sobie nawet każdego dnia w soli do kąpieli stóp np. firmy Scholl. Poza tym rzeczą całkiem naturalną jest stosowanie dobrego antyperspiranta, takiego jak pod pachy, również na stopy ( ale bezwonnego np. Vichy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikol Re: smierdzące stopy IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 27.05.02, 23:24 nie dopuścić do zakwasu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikol Re: smierdzące stopy IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 27.05.02, 23:27 Za dużo nie myć tylko rolować na bieżąco między palcami pod stołem! he, he, Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: smierdzące stopy 28.05.02, 09:49 widać żeś doświadczony mocno w tej kwestii, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stopka Re: smierdzące stopy - stop-pot IP: 217.97.134.* 28.05.02, 14:18 Zupełnie serio polecam proszek pod nazwą STOP-POT. Podobno jest do nabycia w aptekach lecz ja kupiłem go 1,5 roku temu na tzw. "giełdzie" i do dziś tam się zaopatruję. Mała torebeczka białego proszku. Zgodnie z instrukcją wsypać połowę do jednego buta i drugą do drugiego. Najlepiej rano przed zapowiadającym się długim dniem w tych samych butach i skarpetkach. Biały proszek będzie przez 3 dni zostawiał ślady na skarpetach. Ale potem, potem jest extra. 3 - 4 miesiące kompletny spokój. Można zdjąć buciory po 10 godzinach i wąchać skarpetki. Nic a nic nie śmierdzą. Naprawdę polecam, sprawdziłem ja i moi znajomi. Torebeczka kosztuje od 3,5 - 5 zet. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: smierdzące stopy 28.05.02, 17:33 Sam poszukuje takiego srodka...ale...to wcale nie musi byc kwestia stop.U mnie problem polega na tym,ze obuwie po dluzszym noszeniu wydziela nieprzyjemny zapach.Czy sa zatem jakies srodki(wspomnianu juz tutaj o proszku,mnie chodzi o cos w sprayu np.Scholla),ktore mozna uzyc bezposrednio do obuwia? Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: smierdzące stopy 28.05.02, 17:37 Zapomnialem jeszcze Was poprosic o podanie nazw konkretnych produktow,dokladnie do czego one sluza i informacji gdzie mozna je nabyc.Podejrzewam,ze najlepszym miejscem bedzie aptkeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: smierdzące stopy IP: 193.0.117.* 31.05.02, 12:06 Najlepsze moim zdaniem firmy, to Canesten, Daktarin i Scholl. Ciagle pojawiaja sie nowe srodki, szczegolnie wygodne sa spraye, a poza tym roznie dzialaja na rozne bakterie i grzyby, wiec lepiej wyprobowac na sobie. Pomaga tez, jesli stopy - a najlepiej cale cialo - myjemy srodkami nie zawierajacymi mydla. Mydlo zmienia kwasnosc skory i sprzyja grzybicom. Odpowiedz Link Zgłoś
kuska_64 Re: smierdzące stopy 04.06.02, 15:36 Gość portalu: OWSIK napisał(a): > jakie metody na cuchnące kopyta? mozesz dac mi je wachac lub wylizac Odpowiedz Link Zgłoś