Dodaj do ulubionych

smierdzące stopy

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 23:28
jakie metody na cuchnące kopyta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Eryk Re: smierdzące stopy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:41
      Podkowy.
    • Gość: paul Re: smierdzące stopy IP: 193.0.117.* 27.05.02, 12:05
      1. Kupic dobry srodek przeciw grzybicy stop i stosowac regularnie wg instrukcji
      (grzybica sama nie przejdzie). Mozna tez stosowac kapiele w roztworze octu.

2. Zwiekszyc higiene stop.
    • Gość: ryż Re: smierdzące stopy IP: *.lublin.mm.pl 27.05.02, 13:28
      Talk do stóp w sprayu. Do nabycia w aptece.
    • mikmik Re: smierdzące stopy 27.05.02, 15:51
      Powinieneś moczyć sobie nawet każdego dnia w soli do kąpieli stóp np. firmy
      Scholl.
      Poza tym rzeczą całkiem naturalną jest stosowanie dobrego antyperspiranta,
      takiego jak pod pachy, również na stopy ( ale bezwonnego np. Vichy )
    • Gość: mikol Re: smierdzące stopy IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 27.05.02, 23:24
      nie dopuścić do zakwasu!!!!
    • Gość: mikol Re: smierdzące stopy IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 27.05.02, 23:27
      Za dużo nie myć tylko rolować na bieżąco między palcami pod stołem! he, he,
      • mikmik Re: smierdzące stopy 28.05.02, 09:49
        widać żeś doświadczony mocno w tej kwestii, hehehe
    • Gość: Stopka Re: smierdzące stopy - stop-pot IP: 217.97.134.* 28.05.02, 14:18
      Zupełnie serio polecam proszek pod nazwą STOP-POT. Podobno jest do nabycia w
      aptekach lecz ja kupiłem go 1,5 roku temu na tzw. "giełdzie" i do dziś tam się
      zaopatruję. Mała torebeczka białego proszku. Zgodnie z instrukcją wsypać połowę
      do jednego buta i drugą do drugiego. Najlepiej rano przed zapowiadającym się
      długim dniem w tych samych butach i skarpetkach. Biały proszek będzie przez 3
      dni zostawiał ślady na skarpetach. Ale potem, potem jest extra. 3 - 4 miesiące
      kompletny spokój. Można zdjąć buciory po 10 godzinach i wąchać skarpetki. Nic a
      nic nie śmierdzą. Naprawdę polecam, sprawdziłem ja i moi znajomi. Torebeczka
      kosztuje od 3,5 - 5 zet.
      Pzdr
    • behemod Re: smierdzące stopy 28.05.02, 17:33
      Sam poszukuje takiego srodka...ale...to wcale nie musi byc kwestia stop.U mnie
      problem polega na tym,ze obuwie po dluzszym noszeniu wydziela nieprzyjemny
      zapach.Czy sa zatem jakies srodki(wspomnianu juz tutaj o proszku,mnie chodzi o
      cos w sprayu np.Scholla),ktore mozna uzyc bezposrednio do obuwia?
    • behemod Re: smierdzące stopy 28.05.02, 17:37
      Zapomnialem jeszcze Was poprosic o podanie nazw konkretnych produktow,dokladnie
      do czego one sluza i informacji gdzie mozna je nabyc.Podejrzewam,ze najlepszym
      miejscem bedzie aptkeka.
      • Gość: paul Re: smierdzące stopy IP: 193.0.117.* 31.05.02, 12:06
        Najlepsze moim zdaniem firmy, to Canesten, Daktarin i Scholl. Ciagle pojawiaja
        sie nowe srodki, szczegolnie wygodne sa spraye, a poza tym roznie dzialaja na
        rozne bakterie i grzyby, wiec lepiej wyprobowac na sobie. Pomaga tez, jesli
        stopy - a najlepiej cale cialo - myjemy srodkami nie zawierajacymi mydla. Mydlo
        zmienia kwasnosc skory i sprzyja grzybicom.
    • kuska_64 Re: smierdzące stopy 04.06.02, 15:36
      Gość portalu: OWSIK napisał(a):

> jakie metody na cuchnące kopyta?

mozesz dac mi je wachac lub wylizac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka