anita42 11.06.06, 11:06 Co to może oznaczać, jeśli facet zamiast spojrzeć wprost patrzy na odbicie kobiety w lustrze sadząc, że ona tego nie widzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 11:14 wstydzi sie spojrzec prosto w oczy, moim zdaniem nie ma tu glebszej wymowy tego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 12:11 To znaczy, ze facet jest dobry w te klocki i zna kobieca psychike. Kombinuje w ten sposob: jak bede patzyl jej normalnie w oczy, to pewnie pomysli ze ja podrywam. A jak bede patrzyl przez lustro, to ona sie bedzie zastanawiac o co mi chodzi. To ja zaintryguje, bedzie sie zastanawiac, kombinowac, myslec - caly czas bedzie miec mnie w glowie. I o to chodzi, bo im wiecej kombinujesz, myslisz, tym bardziej jestes zaintrygowana, ciekawa, po prostu cie skreca. Juz zlapalas haczyk, polknelas przynete, facet osiagnal to co chcial. To jest wyrachowana strategia, obmyslana od miesiecy. Nie ma czegos takiego jak "przypadkiem spojrzal w lustro, bo mu sie zdawalo ze tam widzi duzego robaka". To tylko tak mialo wygladac. smok ps. w razie gdyby byly jakies pytania odnosnie meskiej psychiki i zachowan, chetnie wam kobiety wszystko wytlumacze dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 12:27 to ja mam pare pytan, co to znaczy ze spi ze mna a gapi sie na moja przyjaciolke, aaa no i nie jestesmy razem a ja go dozgonnie kochac bede Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 12:40 To znaczy, ze woli trzymac na smyczy dwie glupie baby zamiast jednej - paniała? smok Odpowiedz Link Zgłoś
tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 13:10 tak myslalam, ale wiesz... niezle mu wychodzi, bo choc moja psiapsiola, ktora rowniez dozgonnie kochac bede zapiera sie rekami i nogami ze nic do niego nie ma (przyzwoita jest po prostu)to i tak ja kreci to magnetyczne spojrzenie, i chce byc w porzadku i wobec niego i wobec mnie, a ja to sie chyba odkochac powinnam juz Twoim zdaniem?a Twoim zdaniem o co mu dwie baby zamiast jednej na powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 13:29 > a Twoim zdaniem po co mu dwie baby zamiast jednej na powaznie? Ja sie zastanawiam dlaczego mialby poprzestac na dwoch? smok Odpowiedz Link Zgłoś
tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 13:49 stary ja mam wrazenie ze on bardzo potrzebuje milosci, nie jakiegos przygodnego seksu z ulubiona kolezanka, dlatego pytam po co mu aż dwie glupie bo glupie ale baby, czy to możlie Twoim zdaniem, że facetowi tzreba milości(i dlaczego ja nia nie jestem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 14:01 > stary ja mam wrazenie ze on bardzo potrzebuje milosci, > nie jakiegos przygodnego seksu z ulubiona kolezanka Takie masz wrazenie. Pewnie, jaki facet by chcial przygodnego seksu z kolezanka, jak moze miec zone, dzieci, domek z ogrodkiem i polise emerytalna :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 14:23 > Takie masz wrazenie. Pewnie, jaki facet by chcial przygodnego seksu z kolezanka > , > jak moze miec zone, dzieci, domek z ogrodkiem i polise emerytalna :) > smok > to wszystko co mysle i jakie cudowne wyobrazenie mam o moim kochanku to wszystko jest nieprawda z Twego punktu widzenia, chlip chlip, a moze ja kocham kogos innego? baby!!czemu my takie glupie jestesmy???? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 14:26 Odpowiedz nie pasuje do twoich zalozen, wiec po co w ogole pytasz smok Odpowiedz Link Zgłoś
tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 14:51 > Odpowiedz nie pasuje do twoich zalozen, wiec po co w ogole pytasz > smok > bo chce poznac zdanie innych na temat jego zachowania, to tyle, zweryfikowac pare tez, zreszta faceci widza to zupelnie inaczej i interesuje mnie ten punkt widzenia, zreszta cos w tym jest czasem lepiej nie wiedziec ale w tej sytuacji jednak wiedziec wole co mozna sadzic na ten temat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: lustro ;) 11.06.06, 13:39 > a Twoim zdaniem o co mu dwie baby zamiast jednej na powaznie? co dwie dupy to nie jedna. przeciez w te dni tez jakoś trzeba żyć a wedkowanie nie kazdemu odpowieda Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: lustro ;) 11.06.06, 13:38 On po prostu porównuje i stwierdza, że ma najpiękniejszą kobietę na świecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 13:50 ale ja nie jestem i nigdy nie bede jego kobieta... a ze najpiekniejsza to inna sprawa:))) Odpowiedz Link Zgłoś