11.06.06, 11:06
Co to może oznaczać, jeśli facet zamiast spojrzeć wprost patrzy na odbicie
kobiety w lustrze sadząc, że ona tego nie widzi? ;)
Obserwuj wątek
    • tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 11:14
      wstydzi sie spojrzec prosto w oczy, moim zdaniem nie ma tu glebszej wymowy tego
      zachowania
    • modrooka Re: lustro ;) 11.06.06, 11:21
      Poprostu się patrzy, ale trochę inaczej
    • smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 12:11
      To znaczy, ze facet jest dobry w te klocki i zna kobieca psychike. Kombinuje w
      ten sposob: jak bede patzyl jej normalnie w oczy, to pewnie pomysli ze ja
      podrywam. A jak bede patrzyl przez lustro, to ona sie bedzie zastanawiac o co mi
      chodzi. To ja zaintryguje, bedzie sie zastanawiac, kombinowac, myslec - caly
      czas bedzie miec mnie w glowie. I o to chodzi, bo im wiecej kombinujesz,
      myslisz, tym bardziej jestes zaintrygowana, ciekawa, po prostu cie skreca. Juz
      zlapalas haczyk, polknelas przynete, facet osiagnal to co chcial. To jest
      wyrachowana strategia, obmyslana od miesiecy. Nie ma czegos takiego jak
      "przypadkiem spojrzal w lustro, bo mu sie zdawalo ze tam widzi duzego robaka".
      To tylko tak mialo wygladac.
      smok

ps. w razie gdyby byly jakies pytania odnosnie meskiej psychiki i zachowan,
      chetnie wam kobiety wszystko wytlumacze dokladnie.
      • tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 12:27
        to ja mam pare pytan, co to znaczy ze spi ze mna a gapi sie na moja
        przyjaciolke, aaa no i nie jestesmy razem a ja go dozgonnie kochac bede
        • smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 12:40
          To znaczy, ze woli trzymac na smyczy dwie glupie baby zamiast jednej - paniała?
          smok
          • tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 13:10
            tak myslalam, ale wiesz... niezle mu wychodzi, bo choc moja psiapsiola, ktora
            rowniez dozgonnie kochac bede zapiera sie rekami i nogami ze nic do niego nie ma
            (przyzwoita jest po prostu)to i tak ja kreci to magnetyczne spojrzenie, i chce
            byc w porzadku i wobec niego i wobec mnie, a ja to sie chyba odkochac powinnam
            juz Twoim zdaniem?a Twoim zdaniem o co mu dwie baby zamiast jednej na powaznie?
            • smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 13:29
              > a Twoim zdaniem po co mu dwie baby zamiast jednej na powaznie?

Ja sie zastanawiam dlaczego mialby poprzestac na dwoch?
              smok
              • tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 13:49
                stary ja mam wrazenie ze on bardzo potrzebuje milosci, nie jakiegos przygodnego
                seksu z ulubiona kolezanka, dlatego pytam po co mu aż dwie glupie bo glupie ale
                baby, czy to możlie Twoim zdaniem, że facetowi tzreba milości(i dlaczego ja nia
                nie jestem?:)
                • smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 14:01
                  > stary ja mam wrazenie ze on bardzo potrzebuje milosci,
                  > nie jakiegos przygodnego seksu z ulubiona kolezanka

Takie masz wrazenie. Pewnie, jaki facet by chcial przygodnego seksu z kolezanka,
                  jak moze miec zone, dzieci, domek z ogrodkiem i polise emerytalna :)
                  smok
                  • tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 14:23

> Takie masz wrazenie. Pewnie, jaki facet by chcial przygodnego seksu z
                    kolezanka
                    > ,
                    > jak moze miec zone, dzieci, domek z ogrodkiem i polise emerytalna :)
                    > smok
                    >
                    to wszystko co mysle i jakie cudowne wyobrazenie mam o moim kochanku to
                    wszystko jest nieprawda z Twego punktu widzenia, chlip chlip, a moze ja kocham
                    kogos innego? baby!!czemu my takie glupie jestesmy????
                    • smok_sielski Re: lustro ;) 11.06.06, 14:26
                      Odpowiedz nie pasuje do twoich zalozen, wiec po co w ogole pytasz
                      smok
                      • tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 14:51
                        > Odpowiedz nie pasuje do twoich zalozen, wiec po co w ogole pytasz
                        > smok
                        >
                        bo chce poznac zdanie innych na temat jego zachowania, to tyle, zweryfikowac
                        pare tez, zreszta faceci widza to zupelnie inaczej i interesuje mnie ten punkt
                        widzenia, zreszta cos w tym jest
                        czasem lepiej nie wiedziec ale w tej sytuacji jednak wiedziec wole co mozna
                        sadzic na ten temat
                        pozdrawiam
            • swawolny.diabel Re: lustro ;) 11.06.06, 13:39
              > a Twoim zdaniem o co mu dwie baby zamiast jednej na powaznie?

co dwie dupy to nie jedna. przeciez w te dni tez jakoś trzeba żyć a wedkowanie
              nie kazdemu odpowieda

• kisielt Re: lustro ;) 11.06.06, 13:38
          On po prostu porównuje i stwierdza, że ma najpiękniejszą kobietę na świecie ;)
          • tunka18 Re: lustro ;) 11.06.06, 13:50
            ale ja nie jestem i nigdy nie bede jego kobieta... a ze najpiekniejsza to inna
            sprawa:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka