kozica111 23.01.08, 09:43 mężczyzn czy też Pań? Jakie obserwowaliście i czy często objawy agresji u kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 10:15 Cecha tych i tych. Ale z obserwacji wynika, że w życiu codziennym kobiety są bardziej agresywne niż mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 10:16 Nie lubią wpuszczac przed swój samochód jak mi się pas kończy i muszę zjechac na ich pas. Facet prędzej wpuści, laska udaje, że to co przed kierownicą jest super interesujące. :) No i moim zdaniem kobiety o wiele gorzej znoszą merytoryczną krytykę, np. w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 10:58 Z moich obserwacji szefowa kobieta to rozhisteryzowana zakała, która znajduje przyjemność w dogryzaniu komuś (zwłaszcza innym kobietom). Kobieta pracownik: przewrażliwiona, nie potrafi znieść krytyki (część reaguje agresją, a część się sama dobija). Jeśli chodzi o facetów to wykazują inne wady w pracy.... np. olewają ją pisząc posty na forum gazety.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.a2 Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 16:24 Jestem bardzo agresywna . Na mojego partnera raz w m-cu lecą popielniczki Bo ten raz zawsze przychodzi na rauszu do domu!!! Czuje ogromna ulgę,kiedy tak sobie porzucam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 17:11 kozica111 napisała: > Bo to zdrowo:) zgadza się, najważniejsze to nie tłumić w sobie emocji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.a2 Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 17:12 Zrowie to raz:)Dwa ,moze odzwyczai sie od palenia tych wstretnych fajek!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 17:17 Ja Ci powiem jakie ja mam, jako kobieta. Agresja to działanie, które ma na celu zrobić komuś krzywdę. Ja nie lubię nikomu bez powodu robić krzywdy. U mnie trzeba sobie na to zapracować. Najpierw mówię, że coś mi nie pasuje, spokojnie mówię jak czyjeś zachowanie wpływa na mnie i mnie krzywdzi. Na co dzień jestem bardzo spokojna i opanowana. Nie wyobrażam sobie, abym mogła kogoś uderzyć, albo czymś w niego rzucić. U mnie taka "agresja" to krótkie zwięzłe i dość ostre w słowach ( raczej bez przekleństw i krzyku ) podsumowanie tego co myślę o czyimś zachowaniu wobec mnie. I to nie tak na dzień dobry - na to trzeba sobie u mnie zapracować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.a2 Re: Agresja cecha.... 23.01.08, 17:26 Ja nie bez powodu!! Też sppokojnie mówiłam ,amło ,że mówiłam Ja błagałam ale nie pomogło ,Musiałam przejść do czynów.Moze pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś
best_gigi88 Re: Agresja cecha.... 26.01.08, 06:33 We mne agresję wyzwala głupie babsko ,które na moich oczach podrywa mi męża. Odpowiedz Link Zgłoś
greczynka_77 Re: Agresja cecha.... 04.02.08, 00:43 moze w kobietach jest wiecej takiej ukierunkowanej agresji, ja np uwazam siebie za osobe agresywna, ale pracuje nad tym i niewielu sie tego domysla. Mezczyzni sa bardziej defensywni, nie znosze tego poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Agresja cecha.... 04.02.08, 08:11 kozica111 napisała: > mężczyzn czy też Pań? > Jakie obserwowaliście i czy często objawy agresji u kobiet? ta... - mnie nawet kilka naraz chciało pobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
dariuso4 Re: Agresja cecha.... 04.02.08, 11:13 Agresja u kobiet pojawia się wtedy gdy coś nie idzie po ich myśli. Jak sobie te egoistki coś wymyślą a facet powie że nie ma opcji bo n. nie starczy kasy na jedzenie to się zaczyna. Kobiety rzucają przedmiotami, rozwalają szafki, rzucają jedzeniem, obrażają się no i oczywiście drą się jak tylko mogą najgłośniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Agresja cecha.... 04.02.08, 11:56 No skoro ktoś rzuca jedzeniem to wiadomo ze pozniej czy predzej go zabraknie.A czym konkretnie dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse Re: Agresja cecha.... 04.02.08, 13:58 > Jakie obserwowaliście i czy często objawy agresji u kobiet? gryzą w łóżku?? Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Agresja cecha.... 08.02.08, 11:18 Nie, sory, ale tak, jak zawsze mnie denerwuje poziom wojującej mizoandrii tutaj, tak tu muszę jasno stwierdzić, że co, jak co, ale agresja jest cechą przede wszystkim mężczyzn. Oczywiście wyjątek stanowią tu kobiety, które bardzo aktywnie się realizują zawodowo, zabiegają o karierę i robią ją. Było bardzo dużo badań na ich temat i okazało się, że one się zmieniają. Tym kobietom na skutek rywalizacji rośnie poziom testosteronu we krwi do poziomów zupełnie męskich. A to pociąga za sobą skłonności do mnóstwa męskich zachowań. Na przykład seksualnych. I wśród tych zachowań jest także zwiększony do męskiego poziom agresji. Oczywiście w pracy spotykamy się często z właśnie TAKIMI kobietami. Ale to jednak nadal tylko aberracja hormonalna wywołana warunkami życia tych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Agresja cecha.... 08.02.08, 13:12 Najlepiej zaraz po przyjsciu w szpileczkach pokryc taka kobiete, potem chodzi jak jej sie zagra. Na twarzy wymalowany usmiech po orgazmie i odprezenie, szczegolnie dotyczy przepracowanych kobiet sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Agresja cecha.... 08.02.08, 15:52 O mój Boże kto ma przyjść w tych........ szpilkach ;))))? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Agresja cecha.... 08.02.08, 19:39 ..ludzi slabych,takich ktorzy nie radza sobie w zyciu zawodowym..lub z wlasnym zyciem rodzinnym.Plec i wiek nie ma tu specjalnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś