Dodaj do ulubionych

krew w nasieniu

27.08.03, 16:38
Założyłam juz taki watek na zdrowiu, ale tam chyba teraz nie ma nikogo. czy
moze ktoś wiec czym może być spowodowane pojawienie się krwi w nasieniu. Nie
jast to śladowa ilość tylko właściwie krwawa wydzielina (całkiem czerwona.
Jezeli mozecie mi jakos pomóc to czekam na odpowiedź. Wysłałam chłopinę do
lekarza ale chyba sie boi. Do tego jest w tej chwili na wyjeździe. Mam
nadzieję, że może mnie trochę uspokoicie albo chociaż podpowiecie jaka moze
być przyczyna. Dodam, że nie ma innych dolegliwości. Nic Go nie boli. Nie
wiem czy moze mieć to jakiś związek, ale od kilku miesięcy jest wyraźnie
przemęczony i niedospany z racji wykonywanej pracy na wyjeździe zresztą.
Pozdrawiam i będę wdzięczna za szybką odpowiedź bo przyznam martwie się
bardzo.
emka
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: krew w nasieniu 27.08.03, 16:42
      Biegiem do lekarza.
      To może być infekcja nasieniowodów.
    • d_erekcja Re: krew w nasieniu 27.08.03, 16:43
      przyczyn może być wiele, wszystkie trzeba wykluczyć, np gruźlica, w tym celu
      trzeba iść do urologa. Najprawdopodobniej to jakieś nieszkodliwe bakterie,
      albo zapalenie przewodów nasiennych. Leczenie jest krótkie i można współżyć,
      ale w gumce.
    • e_m_k Re: krew w nasieniu 27.08.03, 16:48
      Czy to mozliwe zeby zapalenie nasieniowodów przebiegało bez innych objawów?
      Emka
      • d_erekcja Re: krew w nasieniu 27.08.03, 16:53
        Możliwe, wygoń męża jak najszybciej do urologa.
        • e_m_k Re: krew w nasieniu 27.08.03, 16:58
          Wyganiam, ale on pracuje na wyjeździe i nie mam mozliwości osobiscie go
          doprowadzić.
          Zaraz do niego zadzwonię żeby sie nie wygłupiał i poszedł gdzieś tam gdzie jest
          choćby prywatnie. Jakie mogą byc konsekwencje gdyby to było to zapalenie?
          Emka
          • d_erekcja Re: krew w nasieniu 27.08.03, 17:04
            jak nie będzie się leczyć to nawet i niepłodność, jeżeli się wyleczy to żadne.
            Leczenie to - raptem przyjmowanie kilku tabletek przez około tydzień
            • e_m_k Re: krew w nasieniu 27.08.03, 17:11
              Mam nadzieję, że to jest tylko zapalenie nasieniowodów. Szczerze mówiąc
              strasznie się boję zeby nie coś gorszego. W niedzielę jeszcze mu nic nie było a
              dziś sama krew. Dobrze, ze używa prezerwatyw bo umarłabym na serce inaczej.
              Denerwować przestanę sie dopiero jak bedzie jakas diagnoza. Dzięki za odpowiedź.
              Do tej pory tylko tu ( na tym forum) czytałam kilka rzeczy. Dziś stwierdziłam,
              że chyba oprócz zdrowia najlepiej tu popytać.
              pozdrawiam Emka
              • Gość: Nessa Re: krew w nasieniu IP: *.cs.bialystok.pl 27.08.03, 17:24
                Skoro facet jest na wyjezdzie i nie masz z nim kontaktu to skad wiesz, ze
                pojawila sie krew w nasieniu? A jeszcze kilka dni temu tego nei bylo? Z natury
                jestem strasznie dociekliwa i tak mnie to po prostu zastanawia. :)
                • e_m_k Re: krew w nasieniu 27.08.03, 17:25
                  On przyjeżdza w tygodniu do domu czasem na kilka godzin. Dzis był, ale tylko na
                  noc i potem wrócił do pracy.
                  Pozdr
                  • d_erekcja Re: krew w nasieniu 27.08.03, 17:35
                    krew pojawia sie nagle. Podczas wytrysku, sperma nie ma swojego koloru tylko
                    jest lekko czerwona. Cała w tym kolorze.
                    Po kuracji, stopniowo - ale dosyć szybko powinna wrócić do naturalnego koloru.
                    Powtarzam do lekarza- urolog w zupełnosci wystarczy.
                    Tylko nie mów mężowi że urolog może mu zbadać prostatę. Nie każdy facet to
                    lubi :-)
                    • e_m_k Re: krew w nasieniu 27.08.03, 17:51
                      To było bardzo krwawe, nie tylko trochę. Całkiem czewone.
                      • g-57 Re: krew w nasieniu 29.10.16, 16:05
                        Może to być np. zwapnienie zlokalizowane w nasieniowodzie powstałe wskutek przebytego kiedyś zapalenia jąder / jądra , przeziębienia tych okolic - nawet kilka - kilkanaście lat wstecz. Konieczne badanie spermy - posiew w celu określenia jakie bakterie zamieszkały w nasieniowodzie. Po ich zidentyfikowaniu - konieczny antybiotyk i po sprawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka