Dodaj do ulubionych

Czy wszyscy faceci zdradzają?

IP: *.acn.pl 10.09.03, 21:59
Czy naprawdę uważacie, że każdy facet zdradza? ciekawa jestem opinii
zwłaszcza facetów. Gadałam o tym z moim kolega. Powiedział, ze duża część,
ale że nie ma co uogólniać. Hmm, nie jestem facetem, więc nie powinnam się
wypowaiadać. Ale tez mi się wydaje, ze raczej nie każdy. Od czego to zależy?
czy faceci zdradzają tylko dlatego, że nie są monogamiczni, czy często ma to
tez inne podłoże tak jak u kobiet- niezadowolenie, nieudany związek itp.
Czekam na opinie panów:)))Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.resetnet.pl 10.09.03, 22:46
      Czy wszystkie kobiety są blondynkami?
      • Gość: Kasia Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.acn.pl 10.09.03, 22:55
        Mi do niej daleko, ale oczywiście pewnie twierdzisz inaczej. Może nie
        zauważyłeś lekkiej ironii, bo na forum nie da się oddać uczuć. Po prostu
        pisałam już na forach o tym, że są tacy faceci, no i mnie wyśmiali. Ja też się
        z nich trochę śmiałam, no ale co to dało. miałam nadzieję, ze tym razem napisze
        ktoś sensowny, bo wielu facetów chyba po prostu zgrywa nie wiem jakich macho i
        myśla"będę miał każdą", "po co byc wiernym"itp. Chciałam usłyszeć Twoje zdenie
        facet. Czemu Ci idioci pisza takie rzeczy:"wierzysz w swojego faceta, to sie
        przejedziesz w życiu". Wierzę Mu, ale spójrz...nawet na tym forum większość
        uważa, że jednak zdradza. Dlaczego żaden facet nie powie:" Ja nie zdradzam, ja
        kocham..."boicie się takich słów???Dlaczego jęsli mój facet mi to mówi, to inni
        muszą to wyśmiac i stwierdzić:"to jaki z Niego facet" lub:"Gadanie". dlaczego
        nikt jeszcze na żadnym z forów nie pisał, że kocha, że nie zdradza? chodzi mi o
        facetów. No dlaczego?
        • Gość: Ru Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.chello.pl 11.09.03, 01:00
          Ja mimo, iż jestem facetem nie wyobrażam sobie zdradzania mojej dziewczyny. To
          kwestia priorytetow i tyle. pozdro:-)
          • Gość: Kasia Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.acn.pl 11.09.03, 07:41
            Ru! Masz rację, zależy od mentalności faceta. Zauważyłam, ze niektórzy są
            wrażliwi, czuli, tacy trochę jak kobiety(chodzi mi uczuciowo).Spójrzcie na
            wątek zrozpaczonego, którego to żona zdradziła. Jak dla mnie rzeczywiście nie
            ma reguły. Mój facet ma podejście, ze niemógłby, że seks bez miłości itp. Dla
            niektórych facetów może to śmieszne. niektórzy moze myślą, że On tylko tak mówi
            lub gada jak baba. Ale ja temu wierzę. Kocham Go, a zaufanie to podstawa
            związku. Dzieki za wypowiedzi:)Teraz widzę, ze mój facet miał rację. Zdarzają
            się tacy i tacy. Życzę wiele szczęścia bez zdrad:). Pozdrawiam
        • vortex Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 11.09.03, 02:53
          Ja kiedyś prawie zdradziłem ale powiedziałem sobie wtedy "co robisz baranie,
          pomyśl sobie jak Ty byś sie czuł".
          Zdrada to najgorsze co może sie zdarzyć w związku, po tym stwierdzeniu trzeba
          uściślić co to jest zdrada. Zdrada to łamanie warunków związku, nie koniecznie
          sex. Jeżeli para to akceptuje to sex z innym partnerem wcale nie musi być
          zdradą. Jednocześnie inne rzeczy mogą być brane za zdrade. Tak więc zdrada to
          pogwałcenie samego związku. Partnerzy dają sobie do zrozumienia co dla nich
          jest zdradą a co nie na początku związku, albo to zaakceptują albo będzie sie
          to komplikować.

Odbiegłem troche od pytania.
          Nigdy nie zdradziłem choć raz było blisko. Aktualnie kocham i jestem kochany i
          nie mam zamiaru zrobić niczego co by popsuło nasz związek.

Czy myśle o sypianiu z innymi? Chyba każdy facet myśli, lubie kobiety, lubie
          sex, ale przecież to tylko sex, nie warto poświęcać dla niego tego co sie
          buduje przez całe życie między dwojgiem ludzi.

pozdrawiam
          vortex
          • Gość: Metanex Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.u.mcnet.pl 11.09.03, 07:31
            tak, kazdy.
          • Gość: Kasianie Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.ozimek.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 13:27
            każdy mężczyżnie chodzi taka myśl po głowie. Jedni zdradzają a dla drugich
            istnieją wyższe wartości jak tylko chwilowe zaspokojenie swojej żądzy czyli
            miłość do partnerki, przywiązanie itp. ale też ważną rolę odgrywa zdrowy
            rozsądek .Warto się zastanowić co ja poczułbym / poczułabym w takim momencie
            • pikus5 Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 11.09.03, 17:57
              oczywiscie, ze nie wszyscy.
              Na 100% mozna mowic tylko o sobie, ale znam wielu (10-15), ktorych jestem pewny
              w 90%.
              ci, ktorzy tu pisza, ze nie zdradzaja niech sie jescze pochwala stazem w
              zwiazku, bo mysle, ze czesc z nich to mlodziez, a wtedy to zaden wyczyn.
              • Gość: Kasia Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.acn.pl 11.09.03, 23:30
                Pikus, a jak to jest z Tobą? jesli można wiedzieć? co ty o tym sądzisz? ludzie
                jednak potrafią być uczciwi, lojalni, kochający, prawda?:)))Cieszę się, że wy
                faceci mozecie się do siebie przyznać. Pozdrawiam cieplutko!
              • vortex Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 12.09.03, 03:38
                pikus5 napisał:

> oczywiscie, ze nie wszyscy.
                > Na 100% mozna mowic tylko o sobie, ale znam wielu (10-15), ktorych jestem
                pewny
                >
                > w 90%.
                > ci, ktorzy tu pisza, ze nie zdradzaja niech sie jescze pochwala stazem w
                > zwiazku, bo mysle, ze czesc z nich to mlodziez, a wtedy to zaden wyczyn.

mam 21 lat
                najdłuższy związek - 3 lata
                aktualnie 2 miesiące ale zapowiada sie na dłużej
                jeśli chodzi o ścisłość

te dane chyba starczą żeby mnie oczernić :P

pozdrawiam
                vortex
                • Gość: Kasia Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.acn.pl 12.09.03, 10:14
                  Nie będę Cię oczerniać:)nie zamierzam:)Ja ufam swojemu facetowi, kocham Go i
                  nie chcę nawet tak o Nim pomyśleć. Może uznasz to za naiwność, ale nie będę tak
                  myśleć. Po co się zadręczać tym co może nam przynieść przyszłość? Niech każdy
                  żyje swoim życiem. Dlatego nie będę Cię oczerniać. Jeśli ci z tym dobrze, to
                  taki bądź:)dla każdego z nas najważniejsze sa jednak relacje w naszych
                  związkach i zależy nam głównie na tym, aby nam się to nie zdarzyło, a co już
                  robią inni? no cóż, to ich sprawa. Pozdrawiam!
                  Z ciekawości: z jakich pobudek zdradzasz? dla sprawdzenia jak to jest z inną?
                  • vortex Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 12.09.03, 13:34
                    Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Nie będę Cię oczerniać:)nie zamierzam:)Ja ufam swojemu facetowi, kocham Go i
                    > nie chcę nawet tak o Nim pomyśleć. Może uznasz to za naiwność, ale nie będę
                    tak
                    >
                    > myśleć. Po co się zadręczać tym co może nam przynieść przyszłość? Niech każdy
                    > żyje swoim życiem. Dlatego nie będę Cię oczerniać. Jeśli ci z tym dobrze, to
                    > taki bądź:)dla każdego z nas najważniejsze sa jednak relacje w naszych
                    > związkach i zależy nam głównie na tym, aby nam się to nie zdarzyło, a co już
                    > robią inni? no cóż, to ich sprawa. Pozdrawiam!
                    > Z ciekawości: z jakich pobudek zdradzasz? dla sprawdzenia jak to jest z inną?

jeżeli dobrze zrozumiałem że ten tekst jest do mnie to prostuje że ja nie
                    zdradzam co jest wyjaśnione w poprzedniej mojej wypowiedzi. Tekst z
                    oczernianiem (niewłaściwe słowo) jest po to iż spodziewałem sie tekstów w
                    stylu "21 lat? eeee to młody jesteś, jeszcze nie poczułeś potrzeby zdradzenia,
                    nie wypowiadaj sie"
                    :)
                    a gdybym zdradzał to pewnie po to by poczuć te nowe emocje, ze stałym partnerem
                    z czasem może stać sie nudnie, nie twierdze że źle, może być zajebista itp. ale
                    po protu ciągle to samo, ta sama partnerka, te same gesty nawet jeśli gest
                    powtarza sie najwyżej raz na miesiąc czy pół roku to jednak wiesz że nic nowego
                    Cie nie spotka. Jeszcze inny powód to pewnie chęć zdobycia pewnej osoby. Jako
                    że w czasie związku nie przestały mi sie podobać inne dziewczyny to któraś może
                    mi sie tak spodobać że zapragnę ją mieć choćby na chwile.

pozdrawiam
                    vortex
                    • Gość: AJ Re: do vortexa! IP: *.pekao.com.pl 12.09.03, 14:50
                      Cześć Wiktor,
                      cieszę się, że wszystko u Ciebie OK,
                      pozdrawiam
                      • vortex Re: do vortexa! 12.09.03, 20:36
                        Gość portalu: AJ napisał(a):

> Cześć Wiktor,
                        > cieszę się, że wszystko u Ciebie OK,
                        > pozdrawiam

Cześć :) wybacz ale nie pamietam tego nicku :P pomożesz mi odświerzyć pamięć?
                        bo ni cholery nie kojarze :P

również pozdrawiam
                        vortex
    • fitit Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 12.09.03, 10:17
      Widziałem jednego, który nie zdradza.
      Niestety nie jestem tego pewny.
    • Gość: Greg Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.inmac.com.pl / *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 15:33
      Witam wszystkich, mam prawie 28 lat, nigdy nie zdradzilem i nie mam zamiaru
      zdradzic. Jestem z tego dumny, bo wiem ze moja dziewczyna calkowicie mi ufa i
      nie wyobrazam sobie ze moglbym to zaufanie nadszarpnac w jakikolwiek sposob.
      • Gość: Kasia Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.acn.pl 12.09.03, 16:16
        Drogi Gregu!!!Oby trzymać tak dalej. Ja tez ufam swojemu mężczyźnie i widzę
        jaki jest w stosunku do mnie.Ufam Mu tak jak Tobie Twoja dziewczyna. Dzięki
        Bogu, ze są jeszcze faceci, dzięki którym możemy czuć się jak królewny:)))
        Fajnie by było jakby wszystcy potrafili tak kochać:)
        • Gość: klm Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.03, 21:34
          W myslach tysiace razy w rzeczywistosci nigdy!!!
          Priorytety to jedno ,drugie po diabla mi klopoty?
          Staz? upsss no troche mam stuknelo 27lat i ciagle przynosze kwiaty ot tak dla
          zony
          • Gość: Kasia Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.acn.pl 12.09.03, 21:59
            :))))))))Coraz bardziej podoba mi się to, co piszecie:)))A kto jeszcze mi
            przytaknie w tym, że w facetach czasem jest więcej miłości niż w kobietach, że
            są szczerzy, konkretni...oczywiście zalezy od osoby, ale jest cos w tym, ze
            facet powie wprost, a kobieta owija w bawełnę:)Na szczęście potraficie dać nam
            dużo miłości, czułości i zrozumienia. To dla nas jest przecież tak ważne.
            Pozdrawiam wszystkich facetów(tych niezdradzających i kochanych:)))
            • Gość: ona Czy wszyscy faceci zdradzają?- nie tylko faceci! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 21:30
              a ja mam 35 lat pracuje w swiecie facetow takze czasem zapominam jaka mam plec
              (choc oni mezczyzni szybko mi przypominaja.) i twierdze kategorycznie ze
              wszyscy zdradzaja, zarowno kobiety jak i mezczyzni.
              Jeszcze dwa, trzy lata temu ludzilam sie ze sa tacy mezczyzni ktorzy tego nie
              robia a dzisiaj mysle (wiem) ze takich nie ma. Przynajmniej w moim otoczeniu.
              Wszystko jest sprawa: wieku, kobiety, stazu zwiazku ,umiejetnosci podejscia
              faceta.
              Ci uczuciowi i gadajacy wiele o laczeniu seksu z miloscia itp, zdradzaja
              pierwsi i co gorsza to wlasnie oni laduja sie emocjonalnie w takie uklady.
              Wchodzac w dorosle zycie trzeba zdawac sobei sprawe ze zdrady byly sa i beda,
              nie zawsze wychodza jedynie na jaw, trzeba umiec pogodzic sie z tym faktem .
              Wedlug mojego doswiadczenia pierwsze zdrady zaczynaja sie okolo 35 roku zycia
              ale jest to rowniez uzaleznione od kilku czynnikow.
              pozdrawiam
              • Gość: Greg Re: Czy wszyscy faceci zdradzają?- nie tylko face IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 21:53
                No to ja jestem w takim razie chyba jakis dziwny skoro nie zdradzilem i nie mam ochoty na zdradzanie. Zupelnie nie moge pojac jak mozna zdradzac bedac z kims w stalym zwiazku. Przeciez bycie z kims oznacza ze ten ktos jest jedyny i wyjatkowy, wiec skoro sie zdradza to znaczy ze nie jest taki znowu wyjatkowy. Nie mozna miec wszystkiego, albo sie jest z kims na stale albo jest sie np wolnym luzakiem i idzie do lozka z kim popadnie. Takie jest moje zdanie i dobrze mi z tym, pozdrawiam
    • gibenrath zdradzają tylko ci, którzy mają z kim... 09.10.03, 00:57
    • valdek.usa Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 09.10.03, 06:55
      tak, regularnie i z kazda. W AIDS i choroby weneryczne nie wierze bo przeciez
      sa chyba zdrowe, bo inaczej by sie nie pchaly na pogrzebacz. Lepiej sie
      poczulas, ciekawska?
    • rademaker Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 09.10.03, 09:49
      Nie, ja nie zdradzam swojej żony
      Nikt z moich kolegów tego nie robi, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
    • rademaker Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 09.10.03, 09:50
      Poza tym jeżeli już zdradzają to zwykle bieże w tym udziała jakaś kobieta.
    • porzadkowy Re: Czy wszystkie kobiety zdradzają? 09.10.03, 12:54
      Mili, równie dobrze można napisać tak:

Gość portalu: Mili napisał(a) (po drobnych zabiegach kosmetycznych):

> Czy naprawdę uważacie, że każda kobieta zdradza? ciekawy jestem opinii
      > zwłaszcza kobiet. Gadałem o tym z moją koleżanką. Powiedziała, ze duża część,
      > ale że nie ma co uogólniać. Hmm, nie jestem kobietą, więc nie powinienem się
      > wypowaiadać. Ale tez mi się wydaje, ze raczej nie każdy. Od czego to zależy?
      > czy kobiety zdradzają tylko dlatego, że nie są monogamiczne, czy często ma to
      > tez inne podłoże tak jak u mężczyzn- niezadowolenie, nieudany związek itp.
      > Czekam na opinie pań:)))Pozdrawiam!

Wiesz że to uogólnienie, które powoduje kształtowanie się stereotypów, które
      nijak mają się do rzeczywistości?

Badania społeczne wyraźnie wskazują, że ilość zdradzających parterów różnych
      płci nie jest wcale mocno zróżnicowana. Zdradzają i mężczyzni i kobiety. Płeć
      nie odgrywa tutaj decydującej roli.

p.
    • Gość: niewierny Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: 195.20.110.* 09.10.03, 17:46
      Na pewno nie wszyscy - tzn. nie 100% męskiej populacji. Z tym, że niektórzy nie
      mogą albo nie mają szans na znalezienie innej partnerki (wiek, uroda, itd.) Ilu
      jest takich którzy są atrakcyjni i mogliby, a nie chcą i nie robią tego? Nie
      wiem.
      Ja zdradzam. I w dodatku "ładuję się w to emocjonalnie", jak ktoś wyżej to
      określił. Krótko mówiąc komplikuję sobie życie. Mam 34 lata. Od 12 lat w
      związku.
      • Gość: Kasia Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 09.10.03, 18:58
        Chyba jeszcze ładowanie się emocjonalnie jest jeszcze trudniejsze. Z jakich
        pobudek zdradzasz? Nie dobrze Ci z Twoją kobietą?
    • Gość: jacek NIE WSZYSCY IP: *.com 09.10.03, 19:50
      Ja osobiscie nie slyszalem od zadnego mojego kumpla, zeby zdradzil, a wszyscy
      sa przynajmniej 4 lata po slubie. Moze sie nie przyznaja, choc watpie, bo
      rozmawiamy przy piwie o wszystkim. Ja tez jestem z zona od 7 lat i nigdy nie
      zdradzilem, choc mialem wiele okazji i w kraju i za granica. Czesto bywam u
      znajomych w Warszawie (sam, bez zony) i tam rzeczywiscie to jest modne. Czesto
      na imprezie wlasnie w wawie mialem okazje przespac sie z panienka, ale zawsze
      odmawialem czym wywolywalem powszechne zgorszenie (!) i zdziwienie. Ale ja na
      to leje, bo wiem ze dzieki temu jestem lepszy niz oni i widze jak ci
      przyszywani warszawiacy miotaja sie, kiedy napotkaja takie irracjonalne
      zachowanie. Smieszy mnie to powiem szczerze, bo ja nie musze zdradzac i umiem
      trzymac kutasa w spodniach.
      Moze wynika to z faktu, ze mieszkam w mniejszym miescie niz Warszawa, gdzie
      zycie toczy sie troche wolniej i normalniej. Wiekszosc z moich znajomych
      wyjechala po studiach do Warszawy i wiekszosc z nich jest juz po rozwodzie. My
      natomiast zyjemy normalnie i nie musimy sie rozwodzic i zdradzac tak jak oni.
      Dosc powiedziec, ze w firmie w ktorej pracuje, a w ktorej pracuje 70 osob, nie
      ma ani jednego rozwodnika czy rozwodki. W ogole mysl, ze mozna zdradzac zone, a
      potem mowic ze sie ja kocha jest mi obca. Moze jestem staroswiecki, a moze
      wypilem o jedno piwo za duzo, ale takie sa fakty.

• Gość: Kasia Re: NIE WSZYSCY IP: *.acn.pl / *.acn.pl 09.10.03, 19:58
        Mój facet jest podobny mimo tego, ze mieszkamy w Warszawie. Wiesz, myślę, że to
        kwestia miłości, wychowania, priorytetów, wszystkiego po trochu:)
        • Gość: ona Wszyscy wszyscy!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 20:51
          ale wy jestescie naiwni!!!!
          coz chyba tez tak myslalam 10 lat temu!
          • Gość: Mar Re: Wszyscy wszyscy!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.10.03, 10:58
            Piszesz tak dlatego, że sama się sparzyłaś. Na szczęście nie wszyscy!:)Jestem z
            moją żona już od wielu lat i wiem, że tego nie zrobię. Jeśli ktoś cię zdradził,
            musisz pogodzić się z tym, że nie byłas dla niego nikim. Ale może jeszcze na
            ciebie przyjdzie pora.
          • Gość: Kasia Re: Wszyscy wszyscy!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.10.03, 10:59
            Poza tym nie nazywaj mnie naiwym, bo jestem pewnie z jakies 10 lat starszy od
            Ciebie:)
            • porzadkowy Re: Wszyscy wszyscy!!!! 10.10.03, 11:16
              Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Poza tym nie nazywaj mnie naiwym, bo jestem pewnie z jakies 10 lat starszy od
              > Ciebie:)

Problemy z identyfikacją płci?

p.
              • Gość: Mar Re: Wszyscy wszyscy!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.10.03, 11:22
                Najprawdopodobniej:)))):P
                • Gość: ona Do Kasi i Mar IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 14:14
                  jak widac ktos udaje kogos kim nie jest
                  Kasia=Mar???
                  W koncu kim jestes?

Co do faktu zdradzenia mnie, nic o tym nie wiem; choc nie bylabym zdziwiona
                  zbyt mocno.
                  Nie w tym rzecz.
                  Ja jak juz wczesniej pisalam przebywam tylko w srodowisku meskim od 8 lat.
                  Obecnie mam 35 lat i nie znalazl sie jeszcze taki ktory by czegos nie
                  proponowal.
                  Wsrod proponujacych są:
                  -tacy co robia to pierwszy raz
                  -tacy ktorzy robili to wielokrotnie
                  -tacy po 30
                  -tacy po 40
                  -tacy po 50
                  -tacy ktorzy bardzo kochaja swoje zony, ale...
                  -tacy co maja problemy
                  -tacy z ciekawosci
                  -tacy bardzo uczuciowi
                  -tacy "macho"
                  -tacy biedni
                  -tacy bogaci
                  -tacy co moga duzo stracic
                  -tacy co nic nie traca
                  -tacy co nawet byli w zakonie przez kilka lat
                  -tacy ktorych zony sa chore lub w ciazy
                  -tacy ktorzy uchodza za wzory wszelkich cnot

Owszem jeszcze 2-3 lata temu myslalam ze wsrod tych facetow jest kilku ktorzy
                  by nigdy......
                  a jednak to tylko kwestia czasu,
                  Znam czesto ich zony, wiem jak bardzo im ufaja .
                  Radze pogodzic sie z mysla ze tak jest juz to zycie skonstruowane, choc mysle i
                  mam taka nadzieje ze zawsze mozna znalezc ten promil ktory tego nie zrobi nigdy.
                  pozdrawiam na wesolo

• sloggi Re: Do Kasi i Mar 14.10.03, 13:50
                    Kasia to jakiś chłop, a Mar to Mar.
      • Gość: marek Re: JA NIE ZDRADZAM IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:55
        Jesteśmy 9 lat po ślubie. Obecnie mamy poważne kłopoty małżeńskie i nie wiem za
        bardzo jak je rozwiązać. Z żoną nie kochałem się od 1/2 roku, prawie ze sobą
        nie rozmawiamy, praktycznie łączą nas tylko dzieci - smutne prawda, . Mojej
        żony nie zdradziłem przez cały czas trwania naszego związku i nie mam zamiaru
        tego zrobić bo po prostu Ją kocham. Bardzo, ale to bardzo chciałbym jakoś
        naprawić naszą sytuację.
        Myślę że jest wielu facetów którzy są wierni.
        Jacek tak trzymaj.
    • Gość: cc Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.golczewo.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:39
      ja jestem po slubie 15 lat i nigdy nie zdradzilem chociaz mialem okazje.
      ateraz chyba zdradze i tego sie boje ale to jest silniejsze. nie mam powodu i
      zdradzze.
      • Gość: mosad Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 13:29
        jak już raz to zrobisz, będzie trudno wyhamować,Wiem co mówię, bo ja też tak
        bez żadnych powodów to zrobiłem,też jestem od 15 -stu lat żonaty i zdradziłem
        żeby tylko zobaczyć jak to jest, ale na jednym razie to się rzadko kończy.
        Lepiej tego nie rób,potem tylko nieustanny kac i wyrzuty sumienia.
    • Gość: nigdy Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? IP: *.zab.citynet.pl / *.citynet.pl 10.10.03, 14:57
      NIgdy nie mów nigdy
    • samowolny Re: Czy wszyscy faceci zdradzają? 14.10.03, 13:48
      wszak od wieków wiadomo ze faceci dzielą sie na tych co : zdradzali, zdradzają
      lub bedą zdradzać..:)))) jak kobiety to w koncu przyjma do wiadomosci to
      bedzie mniej płaczu i rozczarowań..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka