Dodaj do ulubionych

Sklep z dopalaczami w Ostrowcu

15.12.09, 13:42
Niedawno powstał takowy. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Przegięcie czy
normalna sytuacja?
Obserwuj wątek
    • Gość: takie moje zdanie Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.09, 19:30
      Zlikwidować dziadostwo w pi..u
      • Gość: kamilo1991 Re: to jest zajebiste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 11:57
        kamilo1991-to jest dobre jest po tym zajebista faza na h... to zlikfidowali
    • redgunner Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 15.12.09, 21:40
      A niech sobie będzie. Zawsze ktoś będzie miał tam pracę.
      • Gość: marlo jest propozycja zlikwidowania tego badziewia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 05:30
        redgunner napisał:
        > A niech sobie będzie. Zawsze ktoś będzie miał tam pracę.

sorki - zidiociałeś? -czy tylko jajka se robisz ?
        Pod pretekstem mania zajęcia przez kogoś kto nie potrafi sobie wartościowego zajęcia znaleść,
        chcesz by sklepik z takim g,wnem działał otwarcie?

Mam propopozycję:
        Ponieważ gminą rządzą jej władze W IMIENIU JEJ MIESZKAŃCÓW ! ,
        więc głosami dotychczasowych radnych /a jak nie zechcą to ich odwołać/ należy zmienić prawo miejscowe /integralny skladnik obowiązującego i stanowionego prawa/ tak, by w każdej chwili można był okolejny z takich specyfików dopisać do listy zakazanych /niedopuszczonych do obrotu.

Celowo dla ułatwienia ograniczania można nazwać je ogólnie psychoaktywnymi, wyróżnikiem jest sprzedaż ich/próba oferowania do sprzedaży/ w wydzielonych sklepach, gdzie tego na kupie jest właśnie taka masa, z prawem straży miejskiej i innych urzędników do ustawicznego i długotrwaego kontrolowania takich sklepów.
        Kontrole odbywały by się bez mozliwosci bieżącej sprzedaży.
        Dotyczy tak samo stwierdzonych sklepów internetowych gdyby powstały.

Gdyby rzeczywiście było to np dla filatelistów lub modelarzy, wtedy by było w sklepach ze znaczkami lub ze sklejkami itp, ale tak nie jest, wspólnym mianownikiem jest chemia i sposób działania tego i to wystarcza do zamknięcia tego interesu.
        Prowadzenie szulerni też daje komuś pracę/zajęcie,
        rozbój w biały dzień też zajęciem pewnym jest, wieczorny też,
        ale od czegóż jest KK i cały zakres prawa? Do uzycia wobec nich.

Tak więc niech powstanie lokalna gminna spec ustawa /we właściwe ozcywiście formule prawnej/NA ŻYCZENIE I ŻĄDANIE OBYWATELI,
        zażądana przez nich od swych radnych właśnie.
        RAdni są by uradzili jak zrobić i zrobili.
        I mają to zrobić, bo od tego są, a zatrudniający ich obywatele żądają tego od nich .
    • namacany Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! 15.12.09, 23:03
      Taki sklep to doskonały pomysł! Pycha! Oto niezaprzeczalne zalety:

-

1. Nowe miejsce pracy dla mieszkańca miasta / powiatu.

2. Aktywne wspieranie lokalnej przedsiębiorczości. Ostrowiec Świętokrzyski -
      miasto udanych inwestycji!

3. Szerzenie wśród młodzieży wiedzy dotyczącej natury prawnej oraz zdrowotnej
      oferowanych produktów (przecież te nie nadają się do spożycia przez ludzi).

4. Zagospodarowanie wolnego czasu dzieci i młodzieży (włączając w to zajęcia
      aktywizujące ruchowo oraz gry i zabawy na świeżym powietrzu).

5. Wspieranie oddziału SOR lokalnego szpitala (próby ratowania katastrofalnej
      sytuacji poprzez lawinowy napływ niepełnoletnich pacjentów - dodatkowe
      refundacje z NFZ!).

6. Szansa na wdrożenie kolejnych programów profilaktycznych przez ostrowieckich
      nauczycieli - zawsze to jeden papierek więcej do teczki mianowanego lub
      dyplomowanego!

7. Podniesienie efektywności oraz poprawa statystyk wykrywalności przestępstw i
      wykroczeń / działań prewencyjnych podejmowanych przez Komendę Powiatoweą Policji.

8. Zainteresowanie tematem użytkowników niniejszego forum oraz zachęcenie do
      wyrażania własnych opinii. :-)
      • unhollyseth Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! 16.12.09, 00:02
        Wszystkie środki odurzające powinny być dostępne w aptekach bez recepty. Czym
        więcej głupich ludzi je weźmie, tym szybciej odejdą, tym będzie
        piękniej...Chociaż znowu władza będzie dbała o tych ludzi, ponieważ jak wiadomo
        głupimi łatwiej się steruje.

Jeżeli właściciel tego sklepu weźmie publicznie, któryś ze sprzedawanych tam
        środków to nie będę miał nic przeciwko.
        • namacany Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! 16.12.09, 00:10
          Dokładnie. Selekcja quasi-naturalna, więcej miejsc na rynku pracy.
          • unhollyseth Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! 16.12.09, 00:15
            Rozumiem, że teraz w klubie jakby nie było tanecznym - Scenium, prócz striptizu
            atrakcją będą nastolatki na chemii. Myślę, że populacja Ostrowca w bardzo
            szybkim tempie wzrośnie...
            • namacany Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! 16.12.09, 00:37
              W Scenium są striptizy?! O jucha, to prawie lokal klasy S! :-)
            • morfinka_12 Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! 16.12.09, 16:01
              a to co brali w scenium do tej pory? bo oczy błądziły, a sprzedawano
              głównie wodę
              -
              By się podobać musisz pozwolić aby ludzie, którzy wiedzą mniej od
              Ciebie objaśniali Ci rzeczy, o których ty wiesz więcej od nich.
              • pwl_oi Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! 16.12.09, 18:46
                A to gdzie się ten sklep mieści?
                • Gość: teletubiś Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 17.12.09, 00:22
                  Podobno na opakowaniach tych specyfików pisze, że "nie do spożycia przez ludzi."
                  • Gość: teletubiś Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 17.12.09, 00:32
                    Sam importer tych środków na Polskę mówi, że to nie jest dla ludzi tylko do
                    celów kolekcjonerskich. Śmieszne.
                    www.onet.tv/nie-do-spozycia-przez-ludzi,4171209,1,klip.html
                    • Gość: teletubiś Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 17.12.09, 01:11
                      www.onet.tv/dopalacze-przestana-byc-legalne,4299295,1,klip.html Uwaga na
                      PIPErazyne :]
                    • Gość: marlo Nagroda Darwina dla braczy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 05:07
                      to nie jest śmieszne, ale dla tych co zaczynali od lizania znaczków pocztowych.
                      To taka przypadłosć kolekcjonerska.
                      A jak wylizali, to czymś musieli przykleić i używali butaprenu,
                      więc rozumiecie .... dlaczego tam pisze że to dla kolekcjonerów.
                      Nagroda Darwina dla obrońców praw braczy koksu tego :))
                      • Gość: marlo więc mamy konkretny zgon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 16:37
                        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7717694,Pierwsza_smiertelna_ofiara_dopalaczy__Bedzie_sekcja.html
                    • Gość: POJEBANIEC Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.15, 17:26
                      To jest tak jak na wielu innych substancjach pisze nie do spożycia i są na rynku więcej można je kupić wszędzie. A kto wymyślił dopalacze wszyscy wiedzą a teraz frajernia próbuje to zlikwidować wiec odpowiedzcie mi po co to wymyślili jak teraz to likwidują to jest bez sensu i bez logiki zero rozumu i mózgu a za takich mądrych się uważają. Wprowadzili na rynek dopy po co żeby teraz ich zakazać niech znajdzie się mądry co mi to wyjaśni a zresztą czego ja wymagam od ludzi bez mózgu
                      • Gość: ja Re: Świetny pomysł! Bardzo dobry pomysł! IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 15.07.15, 21:38
                        Te wszystkie budy w których sprzedają to świństwo powinny zniknąć z powierzchni ziemi
    • Gość: hehe Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: 195.116.34.* 29.12.09, 19:53
      JA JUŻ BYŁEM I PRÓBOWAŁEM SUBSTANCJĘ "GANJITSU"

NORMALNIE W BANI KOSMOS ZA 24ZŁ :D
      • unhollyseth Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 29.12.09, 22:45
        Szkoda baranie, że na trzeźwo nie jesteś taki szczęśliwy.
        • sziszkebab Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 30.12.09, 19:40
          Unholly, a skąd wiesz , że na trzeźwo nie jest? Strasznie jakiś cięty jesteś. To
          sprawa każdego człowieka co zażywa, prawda? Nie upoważnia Cię to nijak do
          wyzywania od baranów... Poza tym znam osobiście trochę ludzi, którzy mając
          szczęśliwe rodziny, dobrą pracę, lubią od czasu do czasu coś zapalić i nie
          rujnuje im to życia. Wszystko jest dla ludzi, oczywiście w rozsądnych ilościach.
          Trochę więcej luzu życzę;) Pozdro!
          • unhollyseth Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 30.12.09, 22:05
            Czy to prywatna sprawa każdego co zażywa? Nie do końca. Po pierwsze osobnik
            publicznie powiedział co zażył, jednocześnie reklamując produkt. Tak więc jest
            to już sprawa publiczna. Po drugie...do końca życia będę przeciwnikiem
            wszelkiego rodzaju substancji psychoaktywnych!! I mam gdzieś czy bierze to w
            domu czy na Rynku. Dla mnie jest słabym człowiekiem, który nie potrafi czerpać
            radości z prostoty życia, tylko wspomaga się. Bo wtedy jest bardziej
            rozluźniony, świat jest bardziej kolorowy...jak dla mnie mięczak, który nie
            potrafi radzić sobie z życiem.
            I jestem cięty, bo narkotyki zmarnowały mi ( nie bezpośrednio) 2 lata życia.
            Przez 3 lata byłem z osobą, która "od czasu do czasu" lubiła sobie zapalić. Wiem
            jak "trzeźwo" wówczas myślała. Potem przerzuciła się na twardszy "stuff", żeby
            było bardziej kolorowo. Do tego cały ten czas obracałem się w środowiskach
            począwszy od "od czasu do czasu" do "pożycz 10 zł, bo mi brakuje to działki". I
            niech nikt nie pieprzy, że wszystko jest dla ludzi, bo ludzie to debile i
            zwierzęta (ja też) i nie ufam im.
            Zresztą tutaj mówimy o sklepie z "dopalaczami" czyli czystą chemią i nawet
            chemik, który to przygotowywał nie wie co tam jest w tym gó...e.
            Howk
            • Gość: zamknąć Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 27.03.10, 09:02
              zamknąć to gów.o w choleree.

Życie jest tylko jedno. Ludzie którzy zażywają takie czy inne środki są oderwani od rzeczywistości a tym samym od prawdziwego życia.

To poprostu mięczaki jak ktoś napisał.

Poczytajcie troszke jakie zniszczenia w waszym umyśle, w waszym zdrowiu, życiu czyni to gów.no. Nie idzcie na łatwizne, żyjcie normalnie, bez dopalaczy.
    • Gość: gloos Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: 77.255.246.* 31.12.09, 14:25
      sklep z badziejstwem i do tego w monitorowanym miescie.
      • Gość: teletubis Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 03.01.10, 00:49
        Wlasciwie sam rzecznik tych sieci sklepow z dopalaczami mowi ze to nie jest dla
        ludzi. To po ch... to sprzedaja? Moze bojá sié wziác odpowiedzialnosc za
        ewentualne skutki uboczne. Np. jak kto umrze po okazjonalnym zazyciu:)
        • Gość: teletubis Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 03.01.10, 00:52
          pozatym narkotyki sa w polsce nielegalne i najwyzszy czas zamknac ten sklep. A
          jak ktos chce to niech se w domu ganje choduje a nie bedzie kupowal sunstytut
          nie dla ludzi:]
          • lachien Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 27.03.10, 07:20
            Niektóre są jak najbardziej legalne. Tylko nazwę mają z deka inną. A skutki?
            Takie same.
    • Gość: ziomek Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: 193.59.42.* 26.03.10, 16:03
      gdzie jest ten sklep?
      • unhollyseth Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 27.03.10, 09:21
        Jeżeli chcesz sobie ubarwić życie, bo w tym momencie jest za mało "cool" to
        wstrzyknij sobie dożylnie płyn do mycia naczyń...jednokrotne i niezapomniane
        wrażenia gwarantowane. Ale to pod warunkiem, że Twoje życie nie jest pełne kolorów.
        • Gość: marlo Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 14:59
          i bynajmniej, nie jest to namawianie do samobójstwa,
          jedynie informacja podoba tej, jak to że dopalacze
          są materiałami kolekcjonerskimi, nawozami dla roślin itp bzdety.
          A może skontrolować to pod kątem legalnosci stosowania nazw: nawozy do roślin?
          Lub wykazać adekwatnosć terminu materiał kolekcjonerski itp ?

A co do tego że ciency frajerzy deklarują że robią owe coś na własne ryzyko,
          to jedynie wtedy gdy na pewno nie skorzystają z publicznej
          /ze wspólnych pieniędzy/ służby zdrowia gdy jednak będą chcięli dalej żyć
          - a tego nie wiadomo przecież zanim sami nie dojdą do siebie lub nie zejdą ....
      • pathos_phobos Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 27.03.10, 10:16
        Gość portalu: ziomek napisał(a):

> gdzie jest ten sklep?

Ziomusiowi się ostrej jazdy zachciało.Lekcje odrobione?
        • temponick Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 31.03.10, 12:03
          Zaczyna się lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7717694.html

W Anglii po kilkunastu podobnych przypadkach jak w Łodzi już rozpoczęła
          się parlamentarna akcja przeciwko 4-MMC/Mephedrone a z materiału jaki
          obejrzałem w BBC jasno wynika, że 90% narkotyku pochodzi z laboratoriów
          chemicznych w Chinach
          • Gość: marlo idzie ku dobremu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 01:52

finanse.wp.pl/kat,104124,title,Dopalacze-znikna-ze-sklepow-na-dobre,wid,12129701,wiadomosc.html
            • temponick Re: idzie ku dobremu 01.04.10, 12:56
              Ciekawe, że na portalach sprzedających ten "Nawóz do roślinek
              ozdobnych" jawnym tekstem opisują działanie tych, co tu ukrywać,
              nielegalnych syntetycznych narkotyków: Products advertised for sale
              on this site are NOT FOR HUMAN CONSUMPTION czyli Produkt nie do
              spożycia przez ludzi

Właściciele sklepów w żywe oczy kpią z prawa, zdając sobie sprawę i
              ostrzegając nawet kupujących, że to jest ...nielegalne

Cytuję jeden taki disclaimer: "Currently it is illegal under
              medicines legislation to sell, supply or advertise these compounds
              for human consumption. For example, Cathinone is controlled
              under the Misuse of Drugs Act 1971, but substituted cathinones which
              include: 4-methylmethcathinone (mephedrone, 4-MMC); 4-
              methoxymethcathinone (methedrone) and the cathinone analogue of MDMA,
              methylone are currently not controlled"

Jest niemal pewne, że opisane wyżej narkotyki, w kilka tygodni, staną
              się całkowicie nielegalne w UK
              • schedwick666 Re: idzie ku dobremu 23.06.15, 22:16

Witaj mój lud, i będzie się podzielić moim legit dostawcy MDMA, Mefedron (4-MMC) i innych substancji chemicznych badań.

Jeśli są Państwo zainteresowani w każdym z naszych produktów, prosimy o kontakt po więcej szczegółów.

Trust Chemicals Co. Ltd
                Website. www.Trusthems.com
                email. info@trusthems.com
          • Gość: teletubiś Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 07.04.10, 19:12
            Ja oglądałem film o podrabianiu leków i właśnie robili to gdzieś w chinach chyba
            (lub tym podobnych krajach), oszukiwali na ilości leku w pigułce i kto wie jak
            to w ogóle produkowali... przemycali do Europy i wstawiali to do hurtowni czy
            aptek...
          • schedwick666 Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. 12.07.14, 16:37
            Mefedron, MDMA i innych substancji chemicznych badań na sprzedaż.

Nasze produkty są wysokiej jakości i bardzo dobrej czystości, możemy przejść do zamówień na dostawy i długoterminowych relacji z naszych klientów.

ketamina
            4-FMP
            UR-144
            5f-ur144
            AKB-48
            5F-AKB-48
            PB-22
            PB-22F
            BB-22
            MAM-2201
            STS-135
            5-APB
            5-APDB
            5-EAPB
            5-MAPB
            6-APB
            MPA
            BK-MDMA
            MPHP
            25i-nbome
            25 b nbome
            25c-nbome
            4-MEC
            4-BMC
            URB-597
            MDPV
            Graczy
            4f-APVP
            -Pvt
            -PBP
            Ethylphenidate
            3-MMC
            MN-24
            MN-25
            3-MeO-pcp
            2-fa 
            3-fa
            2-FMA
            4-FMA
            4-FMC 
            AB-FUBINACA 
            AB-PINACA 
            5F-AB-PINACA 
            PV-2
            PV-3
            PV-4
            PV-8
            3,4-CTMP
            LY-2183240
            Pentedrone
            Desmethylprodine (MPPP)
            4-aco-dmt
            A834, 735
            A836, 339
            JWH-250
            Wszystko JWH Seria 5-MeO-DMT
            JWH-019, JWH-073, JWH-081,
            JWH-122, JWH-210, JWH-250,
            Rcs-4 jwh-203 2C-E, 2c-d
            MET i wiele innych ............

Jeśli są Państwo zainteresowani w każdym z naszych produktów, prosimy o kontakt po więcej szczegółów ......

schedwick666@gmail.com
            schedwick666@gmail.com
            • perrymartinz25 Re: Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. 14.01.15, 13:55
              Sprzedajemy i dostarczamy wysokiej jakości i środków chemicznych badań czystości i jedzenie roślin (Mefedron) (MDPV) (Methylone), w dużych i małych ilościach ... Poniżej znajduje się lista naszych produktów
              Mefedron (4-MMC)
              Methylone (bk-MDMA)
              Bulytone (bk-MBDB)
              cocaina
              heroina
              MDAI
              MDPV
              Ketamina hcl krystalicznie proszku
              MDPV
              MAM-2201
              AM-2201
              AM-1220
              AM-1248
              AM-2233
              RUE-2201
              JWH-018
              JWH-250
              JWH-210
              JWH-200
              TFMPP
              4-FPVP
              5-APB
              5-MAPB
              6-APB
              6-MAPB
              MPA
              2C-E, 2C-I, 2C-P, 2C-C, 2C-T-2
              DOC, DOI
              TCB-2
              5-Meo-DMT
              4-Aco-DMT
              4-Ho-MIPT
              4-Meo-PCP
              phenazapam
              pani bąbelki
              Przeciwbólowe Chemical CB1 i CB2
              CP 47497
              CP-55940
              HU-210
              HU-331
              Efedryna HCl Powder
              FMPP
              purple Haze
              OG Kush
              white widow
              hydrokodon
              xanax
              roxicodone
              amfetamina

i wiele innych
              email: perrymartinz25@gmail.com

• Gość: Mdpv Re: Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. IP: *.40.248.89.threembb.co.uk 27.02.15, 20:01
                Ile 1 g? I jak szybko mozesz dostarczyc do Malopolski? Adam
              • Gość: Edyta Re: Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. IP: *.v35.interkam.pl 14.03.15, 18:26
                Hej jestem zainteresowana zakupem jaki jest termin dostawy warunki itp
              • schedwick666 Re: Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. 23.06.15, 22:18

Witaj mój lud, i będzie się podzielić moim legit dostawcy MDMA, Mefedron (4-MMC) i innych substancji chemicznych badań.

Jeśli są Państwo zainteresowani w każdym z naszych produktów, prosimy o kontakt po więcej szczegółów.

Trust Chemicals Co. Ltd
            • Gość: jr Re: Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. IP: *.hfc.comcastbusiness.net 30.04.15, 19:16
              laziest person to try n do this online does not reply ampoly and uses google numbers so havwe fun after first order hell start to have nepolian complex even if u didnt say shit tried to say sorry n he got ignorant cut as loss and poor vending
            • schedwick666 Re: Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. 23.06.15, 22:04

Trust Chemicals Co. Ltd
            • schedwick666 Re: Mefedron, ketamina i MDMA na sprzedaż. 23.06.15, 22:22
              Mefedron, MDMA i innych substancji chemicznych badań na sprzedaż.

Nasze produkty są wysokiej jakości i bardzo dobrej czystości, możemy przejść do zamówień na dostawy i długoterminowych relacji z naszych klientów.

ketamina
              4-FMP
              UR-144
              5f-ur144
              AKB-48
              5F-AKB-48
              PB-22
              PB-22F
              BB-22
              MAM-2201
              STS-135
              5-APB
              5-APDB
              5-EAPB
              5-MAPB
              6-APB
              MPA
              BK-MDMA
              MPHP
              25i-nbome
              25 b nbome
              25c-nbome
              4-MEC
              4-BMC
              URB-597
              MDPV
              Graczy
              4f-APVP
              -Pvt
              -PBP
              Ethylphenidate
              3-MMC
              MN-24
              MN-25
              3-MeO-pcp
              2-fa 
              3-fa
              2-FMA
              4-FMA
              4-FMC 
              AB-FUBINACA 
              AB-PINACA 
              5F-AB-PINACA 
              PV-2
              PV-3
              PV-4
              PV-8
              3,4-CTMP
              LY-2183240
              Pentedrone
              Desmethylprodine (MPPP)
              4-aco-dmt
              A834, 735
              A836, 339
              JWH-250
              Wszystko JWH Seria 5-MeO-DMT
              JWH-019, JWH-073, JWH-081,
              JWH-122, JWH-210, JWH-250,
              Rcs-4 jwh-203 2C-E, 2c-d
              MET i wiele innych ............

Jeśli są Państwo zainteresowani w każdym z naszych produktów, prosimy o kontakt po więcej szczegółów .

Trust Chemicals Co. Ltd
          • schedwick666 Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 23.06.15, 22:14

Trust Chemicals Co. Ltd
            • schedwick666 Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 23.06.15, 22:17

Trust Chemicals Co. Ltd
    • Gość: Nie palcie gowna Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.10, 17:42
      W zeszlym tygodniu na jednej z imprezek byla mozliwosc skosztowania
      palenia z ostrowieckiego sklepu o nazwie GIT-ROMANA. Dostalem od
      dupki, jeden maszek i spotkala mnie straszna kara boska. Przez 20
      min nie moglem ogarnac wzroku, tetno 127 beatow i czulem ze za
      chwile zejde. NIE POLECAM tego syfu nikomu..
      • Gość: teletubiś Minister zdrowia Ewa Kopacz o zakazie palenia:) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 09.04.10, 04:39
        www.youtube.com/watch?v=7beuVGI-4R8
        • Gość: gostek Re: Minister zdrowia Ewa Kopacz o zakazie palenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 23:08
          A mnie zastanawia jedna rzecz czy oby nielegalne narkotyk typu: marihuana amfetamina nie są bardziej zdrowe tzn mniej rujnują organizm niż tak zwane dopalacze.Ciekawe czy ktoś przeprowadzał takie testy?:-) Tylko pewnie nikt publicznie nie ujawni takich wyników:-) Moim zdaniem media jeszcze bardziej nakręcają ten biznes, cały czas się o tym mówi każdy o tym wie więc rodzą się też myśli a może bym i ja spróbował? zobaczył jak to jest?Może to jest fajne? Ja wiem jedno ja nie spróbuje :-) Wole czerwone wino pite przy świecach z moją kobietą;-P
          • unhollyseth Re: Minister zdrowia Ewa Kopacz o zakazie palenia 01.10.10, 23:21
            Wielkie brawa za ostatnie zdanie:)
            • kemotost Re: Minister zdrowia Ewa Kopacz o zakazie palenia 02.10.10, 11:02
              E tam, nie znacie się ;P KOKSIK rządzi ;d ;d w poniedziałek zamawiam 2 tony...

.. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam. Zrzucenie 2 ton do kotłowni daje takiego speeda i tak poprawia humor, że aż człowiek przez kilka dni kawy nie potrzebuje
          • Gość: hehe Re: Minister zdrowia Ewa Kopacz o zakazie palenia IP: *.147.198.252.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.10.10, 12:24
            gostek...obyś sie nie musiał przekonać jak kobiety rujnują zdrowie i życie:), byle jaki dopalacz tego nie umie, :) tak więc uważaj z tym winem i świecami :)
      • Gość: Arek Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: 193.59.114.* 02.10.10, 18:09
        Zwróciliście uwagę, że wszystkie główne media "walczą" z dopalaczami? Przy czym walka ta polega głównie na... udzielaniu pełnej informacji o sklepach, stronach i samych specyfikach... ciekawe kto to sponsoruje:) arkadiuszbak.pl/
        • Gość: teletubiś Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu IP: 178.235.77.* 02.10.10, 20:30
          Ja słucham RMF FM i mówią jedynie o kolejnych osobach , które trafiają do szpitala z objawami zatrucia albo że się źle poczuły. Nie słyszałem żeby udzielane były informacje o produktach dostępnych w sklepach lub jakie mają działanie, poza tym że mogą wystąpić problemy z oddychaniem, tętnem itp. Wypowiadał się też jakiś pan z ośrodka badania Alkoholi i narkotyków i mówił że są to tzw. narkotyki projektowane, czyli poprzez drobną modyfikację struktury cząsteczki danej substancji chcą ominąć liste zakazanych substancji przy czym liczą że substancja bedzie miała podobne działanie. I że to nie jest testowane, żę w pewnym sensie testują ją dopiero odbiorcy detaliczni - czyli ci co kupują w sklepach. Są takimi królikami doświadczalnymi :) No i że chcą wycofać preparat o nazwie Tajfun.

Dziś zakupiliśmy worek ziemniaków o nazwie Tajfun bynajmniej nie do celów kolekcjonerskich :) Będzie co jeść całą zimę :P
      • pathos_phobos Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 03.10.10, 17:04
        Gość portalu: Nie palcie gowna napisał(a):

> W zeszlym tygodniu na jednej z imprezek byla mozliwosc skosztowania
        > palenia z ostrowieckiego sklepu o nazwie GIT-ROMANA. Dostalem od
        > dupki, jeden maszek i spotkala mnie straszna kara boska. Przez 20
        > min nie moglem ogarnac wzroku, tetno 127 beatow i czulem ze za
        > chwile zejde. NIE POLECAM tego syfu nikomu..

Codziennie masz możliwość jedzenia odchodów.Wszystkie kulerskie muchy tak robią,a potem mają słitaśne odloty.
        • Gość: marlo co z tym "sklepem" ? zipie czy :) zdycha ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.10, 21:42
          a z tymi odchodami, to porównanie jest chyba najwłaściwsze.
          Dodałbym jeszcze walnięcie młotkiem w pałę.
          A kiedy najbardziej smakuje? - kiedy się nie trafi :)
          • Gość: teletubiś Re: co z tym "sklepem" ? zipie czy :) zdycha ? IP: 178.235.77.* 04.10.10, 00:16
            Około 2 miesiecy temu znalazłem u ciebie na klatce w bloku ulotki z ostrowieckiego smartshopa, i że dowożą to też do domu jak pizze. Dla mnie przegięcie.
            A tak w ogóle to nie rozumiem po co reklamowane to jest jako środki kolekcjonerskie? Co im to daje że traktowane to jest przez władze jako coś do kolekcjonowania jak znaczki pocztowe? Jak można kolekcjonować tabletki albo susz i lufki? (Czy odpowiednie władze które sprawują nad tym kontrole mają gnojówke zamiast mózgów?) Może gdyby to sprzedawali jako produkty do spozycia musieli by poddać się rygorystycznym kontrolom itp. tak jak producenci farmaceutyków. Kiedyś byłem w aptece chciałem kupić jeden lek ale dali mi zamiennik bo ten co chciałem został chwilowo wycofany bo to co pisało w ulotce było nie do końca prawdziwe. www.rmf24.pl/raport-walka-z-dopalaczami/nie-bedzie-sprzedazy-dopalaczy-w-lokalach aha, czyli do tej pory świadomie tolerowali sprzedaż tych srodków a teraz nagle się obudzili czy co? niektorzy mawiają że to taka kiełbasa przed wyborcza.
    • pathos_phobos Re: Sklep z dopalaczami w Ostrowcu 05.10.10, 19:34
      Ludzie to takie głupie małpki,że gdyby im się dało półprodukty do farb i kazało wypić lub polizać z oryginalnych opakowań,to zazwyczaj by uznali nas za wariatów,ale wystarczy zapakować to w małe,czarne,błyszczące opakowania z kolorowymi nadrukami i zabawnie nazwać,a wezmą do ust wszystko.
      • neti69 Paranoja... 19.10.10, 16:44
        Wiecie, że ten sklep na Sandomierskiej jest całą dobę pilnowany przez policję? Na początku funkcjonariusze przyjeżdżali każdego ranka i sprawdzali, czy plomby są nienaruszone. Teraz siedzą w autach policyjnych cały dzień, być moze i noc - nie wiem, bo w nocy śpię :) To jakaś paranoja.
        • lachien Re: Paranoja... 19.10.10, 17:48
          Ja wszystkie doniesienia o dopalaczach drukuję i wieszam sobie nad łóżkiem. Po czym, zaraz po przebudzeniu czytam je wyłupiastymi oczyma - a potem.....och co się dzieje potem to tylko ja wiem i Vader.
          NJUSY ROKU!!!!
      • Gość: Wojtek_68 Nowy Sklep z dopalaczami w Ostrowcu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.14, 09:07
        Czy na górnej połaci Rynku powstał jakiś nowy sklepik tej branży?
        Ostatnio, w niedzielę, widzaiłem grupki młodych ludzi wchodzących do jednego ze sklepików.
        Sądząc po branży powinien być zamknięty a jednak ...
        • Gość: teletubiś Re: Nowy Sklep z dopalaczami w Ostrowcu ? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 25.06.15, 12:04
          Mówili niedawno w radio żę praktycznie codziennie ktoś trafia do szpitala po dopalaczu. Sprzedawcy są nieuczciwi wobec swoich klientów. To są środki chemiczne, które nie przeszły żądnych badań na bezpieczeństwo. Może zwykły test typu dali to kilku zwierzaczkom i jak nie zdechły to podano kilku ludziom i jak zryło im beret to od razu pakuje sie w kolorowe opakowania i sprzedaje. Niby oficjalnie to nie jest do spożycia (innaczej musiało by byćgruntownie przebadane i testowane na setkach ochotników), ale intencje producentów i sprzedawców są inne - TO MA BYĆ DO SPOŻYCIA. A niczego nieświadomi klienci - testerzy-króliki doświadczalne to zażywają ryzukując własnym zdrowiem, być może nawet życiem - myśląc przy tym żę skoro kupili to w skleipe to to jest bezpieczne i przebadane tak jak np. aspiryna z apteki itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka