Dodaj do ulubionych

jutro hsg:(

27.03.07, 10:58
troche sie bojesad i samego badani,ale jeszce bardziej wynikusad
Obserwuj wątek
    • dorinkaw Re: jutro hsg:( 27.03.07, 11:07
      Witam, ja wprawdzie nie miałam badania hsg tylko sprawdzana drożność jajowodów podczas laparoskopii, ale co do drugiej częsci to moze uda mi sie coś optymistycznego powiedzieć. Kilka lat temu miałam problemy z bakteriami róznego rodzaju i z chlamydią trachomatis. Leczenie trwało dłuuugo, a wyniki posiewu ciągle wychodziły niezadowalające. Udało mi się jednak wygrać z tymi poskudztwami. Niemniej jednak na laparoskopię szłam z duszą na ramieniu, strasznie bałam się informacji, ze jajowody po takich problemach poprostu mam niedrożne. Okazało się jednak coś zupełnie innego: jajowody drożne, kontrast przeszedł bez problemów, wszystko ok. Tak wię bedzie dobrze!!!! Trzymam kciuki smile
    • kaka154 Re: jutro hsg:( 27.03.07, 13:30
      wiem co czujesz...
      ja mialam hsg prawie rok temu i też się balam, ale nie bylo tak strasznie. A na
      oddziale, od dziewczyn leżących ze mną, dowiedzialam się mnóstwo ciekawych
      rzeczy o leczeniu, laparoskopii, in vitro i inseminacjachsmile wiedza w pigulce!
      Trzymam kciuki za badanie i za wynik!!!!!!!
      • aaaaaaa37 Re: jutro hsg:( 27.03.07, 13:41
        dziekuje Wam bardzo za dobre slowa
        a Tobie kaka gratuluje maluszkow i powiem Ci ze bardzo Ci zazdroszcze,ale masz super
        • 56at Re: jutro hsg:( 27.03.07, 14:35
          Nie bój się,dasz rade na 100%.
          Boli,ale da się przezyć smile
          Gdzie robisz?
          • aaaaaaa37 Re: jutro hsg:( 27.03.07, 16:25
            w Białymstoku u Domitrza
    • sangela Re: jutro hsg:( 27.03.07, 17:36
      Trzymam za Ciebie kciuki
      Ja mam termin na 2 kwietnia...
      Pozdrawiam
      • bb-m2 Re: jutro hsg:( 27.03.07, 17:57
        Bedzie dobrze, ból jest odczuwalny tylko przez kilka sekund, boli tak samo jak
        przy @.
        A czemu w Białymstoku?? Z tego co pamiętam leczyłas się najpierw w Novum a potem
        w Invimedzie
    • jeszczeniemama Re: jutro hsg:( 29.03.07, 07:49
      Ja miałam hsg ze znieczuleniem i kompletnie nie pamiętam nic z badania wink
      Jezeli tylko masz taką możliwość to proś o znieczulenie.
    • jolitka33 Re: jutro hsg:( 30.03.07, 11:27
      Czy znieczulenie to narkoza czy tylko jakiś "głupi Jasiu"?

Pozdrawiam
    • tymonka30 Re: jutro hsg:( 30.03.07, 12:17
      Strach ma wielkie oczy big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka