aaaaaaa37 27.03.07, 10:58 troche sie boje i samego badani,ale jeszce bardziej wyniku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorinkaw Re: jutro hsg:( 27.03.07, 11:07 Witam, ja wprawdzie nie miałam badania hsg tylko sprawdzana drożność jajowodów podczas laparoskopii, ale co do drugiej częsci to moze uda mi sie coś optymistycznego powiedzieć. Kilka lat temu miałam problemy z bakteriami róznego rodzaju i z chlamydią trachomatis. Leczenie trwało dłuuugo, a wyniki posiewu ciągle wychodziły niezadowalające. Udało mi się jednak wygrać z tymi poskudztwami. Niemniej jednak na laparoskopię szłam z duszą na ramieniu, strasznie bałam się informacji, ze jajowody po takich problemach poprostu mam niedrożne. Okazało się jednak coś zupełnie innego: jajowody drożne, kontrast przeszedł bez problemów, wszystko ok. Tak wię bedzie dobrze!!!! Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: jutro hsg:( 27.03.07, 13:30 wiem co czujesz... ja mialam hsg prawie rok temu i też się balam, ale nie bylo tak strasznie. A na oddziale, od dziewczyn leżących ze mną, dowiedzialam się mnóstwo ciekawych rzeczy o leczeniu, laparoskopii, in vitro i inseminacjach wiedza w pigulce! Trzymam kciuki za badanie i za wynik!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaa37 Re: jutro hsg:( 27.03.07, 13:41 dziekuje Wam bardzo za dobre slowa a Tobie kaka gratuluje maluszkow i powiem Ci ze bardzo Ci zazdroszcze,ale masz super Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: jutro hsg:( 27.03.07, 14:35 Nie bój się,dasz rade na 100%. Boli,ale da się przezyć Gdzie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sangela Re: jutro hsg:( 27.03.07, 17:36 Trzymam za Ciebie kciuki Ja mam termin na 2 kwietnia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bb-m2 Re: jutro hsg:( 27.03.07, 17:57 Bedzie dobrze, ból jest odczuwalny tylko przez kilka sekund, boli tak samo jak przy @. A czemu w Białymstoku?? Z tego co pamiętam leczyłas się najpierw w Novum a potem w Invimedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jeszczeniemama Re: jutro hsg:( 29.03.07, 07:49 Ja miałam hsg ze znieczuleniem i kompletnie nie pamiętam nic z badania Jezeli tylko masz taką możliwość to proś o znieczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolitka33 Re: jutro hsg:( 30.03.07, 11:27 Czy znieczulenie to narkoza czy tylko jakiś "głupi Jasiu"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś