Dodaj do ulubionych

Pożegnanie forum

IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 18.01.17, 17:12
Już nadszedł czas, by rozstać się z forum ostrowiecnr1.pl - cenzura sięgnęła Himalajów, posty oczekują godzinami w zamrażarce administratora, bzdury się dopuszcza, rzeczowe wypowiedzi zatrzymuje. Długo z nim byłem, jednak wszystko ma swoje granice.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Pożegnanie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.17, 18:44
      Również uważam że czas pożegnać z tym dziadostwem.
    • Gość: nowe forum, a jak Re: Pożegnanie forum IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 18.01.17, 19:22
      Wie, że póki co ma monopol we wsi to się nie wysila. To forum jest takie kichowate, że aż głowa boli. Na szczęście idzie lepsze w bardzo podobnej formie (technicznie) co tamto dziadostwo ale z moderacją na poziomie.
      • Gość: gosc Re: Pożegnanie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.17, 19:40
        Jak się kaska nie będzie zgadzać to być może zmądrzeje,chociaż dla mnie to już obojętne.Chętnie będę promował nowe forum
        • atramos Re: Pożegnanie forum 18.01.17, 20:00
          witajcie, witajcie ludki - zbierajcie coraz więcej piszących i fajnie tu będzie; tamto forum kiedyś jeszcze można było zaakceptować - to co jest obecnie to porażka
          • Gość: gosc Re: Pożegnanie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.17, 20:05
            Więc zapraszajcie ludzi na to forum,ja tam ciągle wklejam a on usuwa ale ja uparty jestem.
            • atramos Re: Pożegnanie forum 18.01.17, 20:11
              moja znajoma założyła (znaczy - starała się bardzo) na tamtym forum wątek dot. cenzury, przetrzymywania, blokowania i co - pustka - wołajcie tu znajomych i rozmawiajmy, dyskutujmy z kulturą, z empatią i z argumentami
    • Gość: Mona Re: Pożegnanie forum IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 18.01.17, 20:15
      Trzeba utrzeć nosa tamtemu adminowi (wstyd tu używać tego słowa), bo myśli, że wszystkie rozumy pozjadał, a leci "po taniości" i wg swojego chorego (i to bardzo) "widzimisię".
      • atramos Re: Pożegnanie forum 18.01.17, 20:20
        Mona, to w rękach forumowiczów tylko leży
    • bmwariat Re: Pożegnanie forum 18.01.17, 20:25
      Chcecie reaktywować? Ciężko będzie. Jako jeden z pierwszych jego członków to piszę:)
      • Gość: gosc Re: Pożegnanie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.17, 21:02
        Nie wiem czemu się u nas przyjęło to dziadostwo bo w innych miastach cienko przędzie.
        www.miaston.pl/.
        Chyba z braku innych.
        • Gość: gosc Re: Pożegnanie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.17, 21:35
          Tak mnie adminek pilnuje że ostał się cud,ciacha moje posty a przy okazji weryfikuje,po prostu nic nie wisi w poczekalni
          • Gość: gość Re: Pożegnanie forum IP: *.dynamic-ra-02.vectranet.pl 04.02.19, 14:55
            już umarło
            • xanonymous Re: Pożegnanie forum 13.03.19, 17:45
              iimkimim

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka