olptica 22.10.10, 08:25 Witam, Czy może ktoś zna obecną sytuację z objazdem na Rzeszów. Czy objazd do Skaryszewa jest aktualny, czy może kierować się na Skarżysko? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Radom Rzeszów objazd? 22.10.10, 11:36 Ola nie jedź na Skaryszew-Skarżysko. Jedź przez Maków. Dużo lepszy objazd i o wiele krótszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Radom Rzeszów objazd? 22.10.10, 11:38 Kierunek - w Radomiu obwodnicą na Lublin. W Rajcu Szlacheckim w prawo na Skaryszew, Maków, Makowiec (uwaga: objazd NIE OZNACZONY - pierwsze skrzyżowanie w prawo na przejazd kolejowy). A potem już za znakami. Odpowiedz Link Zgłoś
olptica Re: Radom Rzeszów objazd? 22.10.10, 11:55 Dzięki :) Jechałam tak we wrześniu wg objazdu ale z Ostrowca. Zaraz drukuje instrukcje i w drogę. Mam takie szczęście i orientację, że zawsze skręcam w przeciwną stronę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Radom Rzeszów objazd? 28.10.10, 13:29 Proszę i nie kombinuj inaczej. Ta jest najlepsza. Cały czas prosto www.zumi.pl/Skaryszew_,woj.%20Mazowieckie_Kiedrzy%F1%201,on,21.2676224,51.3480512,1,6,trasa.html?cId1=&sId1=&cId2=af1ba38ab900a1780065e500cf7b00cf2a1805583f000c2c&sId2= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Radom Rzeszów objazd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 22:56 Nie polecam przejazdu przez Skaryszew. Tydzień temu jechałem przez tę miejscowość i scyzoryk mi się otwierał w kieszeni. Remonty i zero organizacji ruchu. Światła sobie kierowcy sobie i drogowcy też sobie. Obowiązywała tylko jedna zasada kto większy to ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Radom Rzeszów objazd? 23.10.10, 07:03 Ja też jechałem przez Skaryszew tydzień temu i były światła. Stało się trochę ale wolnej amerykanki nie zaobserwowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
acidb Re: Radom Rzeszów objazd? 25.10.10, 16:54 Można ominąć te światła. Jak jest ta długa prosta przed Skaryszewem a potem łuk w prawo to na tym łuku jedziesz prosto. Potem na końcu w lewo i zaraz w prawo i jesteś już na drodze do Radomia (objazd przez Sołtyków). Z tym że to jest droga do centrum raczej - kto leci do stolicy powinien raczej wybrać objazd do ronda Kozienickiego - czyli w Skaryszewie skręcić w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Radom Rzeszów objazd? 28.10.10, 12:05 Wygląda na to, że pod koniec tygodnia będzie oficjalne otwarcie. Trwają roboty wykończeniowe. Dziś rano wszyscy jechali i w jedną, i w drugą stronę. Radiowóz policyjny ze Skaryszewa również, więc ustawiłem się i ja za nim, i tak slalomem dojechaliśmy do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Radom Rzeszów objazd? 29.10.10, 23:35 Koniec objazdów!!!!Już można normalnie jechać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Radom Rzeszów objazd? 30.10.10, 08:12 Dokładnie. Wczoraj jechał już normalnie. A najlepsze jest to, że każdy jechał na obwodnicę, gdzie był ogromny korek, a przez miasto przejechałem spokojniutko:)) Odpowiedz Link Zgłoś