wislak12 17.02.05, 10:22 moja znajoma poszukuje jakiegoś dobrego zespołu na wesele. proszę o podpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiszu Re: zespoły weselne - namiary 17.02.05, 12:38 Polecam Osiedlowy Dom Kultury. Tam chyba jeszcze mają próby jakieś kapele. Moi znajomi trafili tam naprawdę luzacki zespół, który dla młodzieży w średniawym wieku (czyli np. mnie) zagrał po północku kawałki Doors'ów. Mam nadzieję,że do wesela zostało sporo czasu, bo kapele mają tak pozapychane terminarze,że głowa boli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wislak12 Re: zespoły weselne - namiary 18.02.05, 08:19 dzięki, sprawdzilbym tylko nie wiem, w ktorym odk?? Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: zespoły weselne - namiary 18.02.05, 12:36 Aaa. Mam na myśli ODK przy wspólnej. Co prawda jest jeszcze ODK MALWA na os. Stawki, ale jest powszechnie zwany MALWĄ, a z kolei DDK na os. Słonecznym to, jak sama nazwa wskazuje Dziecięcy Dom Kultury. A swoją drogą, jakie są jeszcze w Ostrowcu "Osiedlowe" Domy Kultury? Ja po chwili namysłu dodałbym "Pułaneczkę" na Pułankach,keżeli jeszcze funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: zespoły weselne - namiary 18.02.05, 16:00 W czym, jak w czym, ale akurat w muzyce weselnej jestem "cienki" i w niczym Ci pomóc nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś