envi 06.04.05, 18:12 chętnym wysyłam zaproszenie,zróbcie listę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
envi Re: grono.net 07.04.05, 14:42 więcej informacji na stronie www.grono.net bardzo trędi hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 tyle że tam się trzeba zarejestrować 07.04.05, 15:32 a ty nie wiesz/ czy też nie możesz powiedzieć co tam jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: tyle że tam się trzeba zarejestrować 07.04.05, 20:17 no mogę ale nie chce mi sie rozpisywać,podałam linka do strony, możesz sobie poczytać, pod ikonką z prośbą o zalogowanie jest na dole zielony pasek z informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
envi www.grono.net 09.04.05, 13:39 wpisać to i otworzyć stronę, żeby dowiedzieć się co tam jest i o czym nie trzeba się logować, można przeczytać o tym na zielonym pasku pod prośba o logowanie. Zarejestrować się tam można o ile ktoś z grona wyśle wam zaproszenie:) Jeśli ktoś jest chętny to spoczko moge wysłać, chociaż straciłam już cierpliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: grono.net 09.04.05, 15:35 Dobra Envi jestem chętny, czemu nie. Dasz mi jednpo ze swoich licznych zaproszeń? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Envi? 13.04.05, 20:30 sprawdź pocztę:) lachien napisał: > A ja czekam i czekam i czekam..... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Envi? 01.07.05, 07:28 hehe..oczywiście nie wiem jak masz na Imię:)ten wątek był do Moniki..sorki: Ale Ty też udaj się na skyrzynkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: grono.net 30.06.05, 22:38 envi napisała: > chętnym wysyłam zaproszenie,zróbcie listę:) poproszę, jestem chętna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: grono.net 01.07.05, 07:51 bmwariat napisał: > @..:)coś tam jest:) Ja też bardzo chętnie, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: grono.net 01.07.05, 08:35 marcmal napisał: > bmwariat napisał: > > > @..:)coś tam jest:) > Ja też bardzo chętnie, dziękuje > Poszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: grono.net 01.07.05, 09:00 bmwariat napisał: > marcmal napisał: > > > bmwariat napisał: > > > > > @..:)coś tam jest:) > > Ja też bardzo chętnie, dziękuje > > > > > > Poszło:) Bardzo dzięki ale rejestruję się, próbuję zalogować i wychodzi coś takiego Błędna nazwa użytkownika/hasło lub Twoje konto zostało zablokowane. Proszę spróbować ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: grono.net 01.07.05, 09:50 Wpisałem pełny adres marcmal@gazeta.pl o ten chodzi czy coś popierdzieliłem. potem hasło i nic Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: grono.net 01.07.05, 12:01 jest tam taka opcja, że wysyłają hasło na maila może tutaj spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: grono.net 05.07.05, 12:46 monika.dk napisała: > jest tam taka opcja, że wysyłają hasło na maila > może tutaj spróbuj Dzięki wszystkim działa, szkoda że na razie nie ma czasu na poznanie wszelkich zalet, szczególne dzięki dla piotra. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: grono.net 15.07.05, 09:22 ja tez zdążyłam się tylko zalogować, i .... dalej już nic Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu No i zagadka pozostanie nierozwiązana. 15.07.05, 10:38 Ponieważ Envi porzuciła to forum czas jakiś temu. Obawiam się, że bezpowrotnie. (A przynajmniej tak zadeklarowała). Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk ja dostałam zaproszenie 15.07.05, 10:47 nie od Envi nie miała tylko czasu, żeby dokładnie zapoznać się z zaletami grono.netu Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: ja dostałam zaproszenie 15.07.05, 11:33 Powiem tak w dniu, którym się zarejestrowałem lipa, nastepnego dnia wszycho działało. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: ja dostałam zaproszenie 15.07.05, 11:49 A u mnie działa bez zarzutu:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu A mnie ta idea jakoś nie pociągnęła. 18.07.05, 12:21 Jestem przeciwnikiem selekcji i popieram egalitaryzm. Nie krytykuję tych, którym się to podoba, ale uważam, że wszelkie zamknięte kluby, osoby wprowadzające itp. to dorabianie poczucia elitarności do rzeczy w istocie małych. Są osoby, którym to odpowiada i ok. Takie jest ich zdanie i ja to szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś