brazilion 21.12.05, 16:07 Ozenil sie, czy raczej wyszedl za maz. Brrrr !!! muzyka.onet.pl/mr,25061,0,1,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: Ladna chlopaka... 21.12.05, 16:09 wczoraj oglądałem kolejny raz filadelfie - nigdy nie byłem i niejestem homofobem - ten film pokazuje gejów jako normalnych ludzi, bo oni naprawdę tacy są. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Ladna chlopaka... 21.12.05, 16:17 Smiem w to watpic. W koncu to NAPRAWDE jest NIEHIGIENICZNE. Mowie o przyziemnej, fizycznej stronie medalu... Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys Re: Ladna chlopaka... 21.12.05, 19:48 tez przez moment zastanawiałem się czy elton jest dziewczynką czy też tym aktywnym , ale co mi tam jak chcą się wiązać ze sobą niechaj to robią , byle by innych nie krzywdzili tak fizycznie jak i estetycznie (mam na myśli np publiczne lizanie czy coś w tym stylu - to po prostu nie jest smaczne) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Ladna chlopaka... 22.12.05, 07:44 nawajżniejsze, żeby miał dobrą teściową bo on teściem to już nie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Ladna chlopaka... 22.12.05, 08:01 Jasne AIDS chorobą pedałeów... brazilion nie przesadzaj. CHodzi o sposób życia i współżycia, a nie orientacje seksualną Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Ladna chlopaka... 22.12.05, 15:21 To nie niechec przeze mnie mowi, tylko statystyka. Czy sie to komus podoba, czy nie wsrod nich odsetek chorych na AIDS jest faktycznie najwyzszy. A to, naturalnie, wiaze sie ze stylem zycia/wspolzycia. Odpowiedz Link Zgłoś