franczeska25 18.01.06, 17:56 Gdzie polecacie? Jakie ceny?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efa20 Re: Wesele w S-ku?! 19.01.06, 11:12 DOŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA??????????????!!!!!!!!!!! JAKIEŚ WSKAZÓWKI???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozenar1 Re: Wesele w S-ku?! 22.01.06, 18:50 Polecam zajzd "ZIOLEK" w LAcznej,wiem bo bylam tam na weselu,sa pokoje goscinne,mila obsluga i ogolnie super,cenowo tez niezle,w lipcu to bylo chyba 95 od osoby,polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
20monia Re: Wesele w S-ku?! 24.01.06, 22:21 Witam:) Polecam salę na Rejowie, jest SUPER!!! bardzo miła obsługa , dobre jedzenie i ładna sala a orkiestrę polecam "SOMGORSI" wszytsko to razem wzięte gwarantuje naprawde udane wesele. Polecam poniewaz sma mialam wesele wlasnie na rejowie 16 lipca 2005 poprostu jestem bardzo ale to bardzozadwolona i tego co sie orientuje goscie równizez byli zadowoleni. Lepiej nie mogliśmy trafić a co do cen to są 3 rodzaje menu do wyboru i ceny rózne.my płacilismy 130 zł z porawinami Odpowiedz Link Zgłoś
efa20 Re: Wesele w S-ku?! 31.01.06, 20:03 czy moge prosić o więcej szczegółów jeśli chodzi o sale Odpowiedz Link Zgłoś
ola31121982 Re: Wesele w S-ku?! 31.01.06, 23:40 dołaczam się do tego że sala na rejowie jest świetna.my mielismy tam imprezke 26 czerwca 2004,a nawet osttanio bylismy na sylwestrze jest super - wystrój mysliwski,ladnie-wygodne stoly i krzeselka wszystko na wysokim poziomie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
apcv Re: Wesele w S-ku?! 05.02.06, 15:39 Miałem okazję filmować przyjęcie weselne w Skarżysku,a dokładnie właśnie na Rejowie i mogę potwierdzić,że jest to lokal,który nadaje się na tego typu imprezę w 100 procentach.Dobra lokalizacja,charakterystyczny wystrój,znakomita obsługa.Jednym słowem polecam. Jeżeli chodzi o grupę SOMGORSI,to również trafny wybór.Różnorodny repertuar,dobrzy muzycy(nie jestem fachowcem w tej dziedzinie,ale podobało mi się),którzy oprócz grania potrafią stworzyć odpowiedni klimat. Pomimo tego,że nasza współpraca jak do tej pory była jednorazowa,z resztą nie było to w Skarżysku,to jednak panowie zapisali się w mojej pamięci jako grupa muzyczna godna polecenia. Pozdrawiam z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Wesele w S-ku?! 23.02.06, 23:47 Byłam na Rejowie może być. Gorąco nie polecam Promienia - syf, chyba że ostatnio coś się zmieniło bo na ostatnim weselu byłam dwa lata temu. Polecam też Motel "Oleńka" w Baraku, niedrogo a ekskluzywnie i noclegi na miejscu. Około 100 zł od osoby a jedzenie sie wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś