Dodaj do ulubionych

Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krzemion

28.03.06, 13:39
ek?! Szok! No nie, wspaniały obiekt, jedyny tego typu na świecie, starający
się o wpis (procedury są długotrwałe) na światową listę UNESCO ma trafić w
ręce ludzi od Parku Jurajskiego! Nigdy! Bezsens! Koniec świata! :-( Kolejny
argument za zmianą ludzi, na bardziej inteligentnych, w starostwie!
Obserwuj wątek
    • morfinka_12 Świetny pomysł i mam nadzieję że zostanie 28.03.06, 14:31
      zrealizowany, jeśłi to prawda
    • dinowar Świetny pomysł? Faceci od plastiku postawią pewnie 28.03.06, 14:38
      w Krzemionkach kilka zwierzątek oraz markecik Groszek. No, super! I będą
      zarabiać. Sie zarobiło na upadku PSS, sie zarobi na Krzemionkach. Poziom będzie
      oczywisty! Czyli niski, plebejski! Czy tak ma być?
      • morfinka_12 czyli lepiej jak nikt nie zarabia? jak nikt nic ni 28.03.06, 14:43
        nie chce tylko leży i wymaga żeby było lepiej?
        myślę że ani groszka ani bzdetów nie będzie tam, raczej nastawienie na zysk i
        maxymalne wykorzystanie atrakcyjnego połozenia.
    • banan9991 Re: Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krz 28.03.06, 15:36
      pewnie pogorszy sie nastroj wokol tej dzialalnosci w baltowie pewnie po tej
      wypowiedzi sobie odpuszcza krzemionki a moze szostak przesadza i czesciowa
      bedzie wspolpraca krzemionek z baltem
    • brazilion Moze wlasnie dlatego odchodzi... 28.03.06, 17:22
      Kotasiak. Naturalnie, jesli bylaby to prawda.
      A moze to wszystko, to jednak tylko kolejna primaaprilisowa bujda na resorach ?
    • banan9991 Re: Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krz 28.03.06, 17:53
      to nie pierwszy kwietnia cos jest prawdziwe tylko czy nie przesadza szostak
      teraz bedzie wielkim obroncom kopalni to kampania i tym pachnie
      • morfinka_12 SZKODA ŻE JAŚ NIE POMYŚLAŁ WCZEŚNIEJ 28.03.06, 17:57
        pisałem już od dawna ostrowiec nie wykorzystuje szansy jaką mu zesłał los.
        Jasiu się zorientował dziś w tym co w bałtowie mówiono od dawna. i znowu mądry
        polak po szkodzie?

jasiu chciał polimeni ma - bałtów chce krzemionki - oby miał
        • banan9991 Re: SZKODA ŻE JAŚ NIE POMYŚLAŁ WCZEŚNIEJ 28.03.06, 18:05
          popieram twoje poglady mimo ze mozemy miec przeciwnikow moze posznuja bardziej
          od panstwa nawet jesli bedzie to robione dla zysku to miejsce jest
          niedoinwestowane
    • pathos_phobos Re: Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krz 28.03.06, 19:06
      Mnie to pachnie zwykłą plotką.
    • marysia996 Re: Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krz 29.03.06, 11:41
      Przerażenie mnie ogarnia gdy słyszę, że na równi może być postawione "plastykowe badziewie" z rezerwatem krzemienia. Skandal. A może tak się stać, gdyż jak słyszałam, poziom panów zarządzających bałtowskimi włościami do zbyt wysokiego nie jest zaliczany. Krzemionki zostawcie znawcom. A w Bałtowie nadal promować możecie swoje plastykowe "cudeńka".
    • pathos_phobos Re: Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krz 05.04.06, 21:11
      Przedstawiciel bałtowa na kablówce stanowczo zaprzecza chęci przejęcia
      krzemionek
      • pathos_phobos Re: Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krz 05.04.06, 21:14
        A dokładnie dyrektor
        • pathos_phobos Re: Hochsztaplerzy z Bałtowa i starostwa chcą Krz 05.04.06, 21:14
          stowarzyszenia Bałt
        • pathos_phobos Kotasiak zostaje na stanowisku 05.04.06, 21:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka