praszka.m 03.02.06, 20:32 Własnie czytam tą ksiazke Janusza l. Wiśniewskiego Ciekaw i na czasie polecam warto ,a może już ktos przeczytal ? co myslicie o takiej milości? pozdrawiam praszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teraja1 Re: S@motnośc w sieci 26.02.06, 18:18 no nie wiem co się dzieje. dzisiaj 26.02 a was jakoby w sieci nie było . a miło się czyta cos o znajomych miejscach.Nie jestem mieszkańcem , a raczej bywalcem Buska jako kuracjusz , ale bardzo miło wspominam to miejsce. no i dlatego tu jestem. przeciez tutaj cały czas się coś dzieje. Po prostu nie chce Wam się poklikać. serdecznie pozdrawiam wszystkich mieszkańców . Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: S@motnośc w sieci 28.02.06, 22:30 W taki razie zapraszam do dyskusji kuracjuszy , Na pewno maja dużo miłych wspomnień z pobytu w uzdrowisku. Ja też nie jestem z Buska , ale milo wspominam to miejsce , i często tam bywam pozdrawiam praszka Odpowiedz Link Zgłoś
teraja1 Re: S@motnośc w sieci 01.03.06, 20:21 witaj praszka ! no i my , obcy ludzie bedziemy podtrzymywać to forum. no i dobra! mieszkałem w Oblęgorku i miło to wspominam. oczywiście obszedłem całe Busko wzdłuż i wszeż . całkiem przyjemne miejsce w którym czułem się bardzo dobrze. to nie tylko zabiegi i takie tam. po prostu miła atmosfera. mam nadzieję pojawić się tu jesienią , bo gdzie indziej nie chce mi się jechać.trochę żałuję , że byłem za późno i nie zdązyłem wybrać się kolejką wąskotorową na spacer. ale bizony widziałem ! oczywiście nie w busku , ale podczas wycieczki do zamku w Kurozwękach ( chyba dobrze piszę ?). one chyba mnie też widziały , bo miały strasznie spanikowane oczęta ! pozdrawiam serdecznie mieszkańców Buska i kuracjuszy - wszystkiego dobrego ! Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: S@motnośc w sieci 01.03.06, 20:58 Prawda , ze to piękne miasteczko to Busko tylko ludzie chyba jacyś zapracowani , ze nie zaglądają na forum . Nie reklamują swego miasta . A może wszystko tak dobrze sie tam układa ze nawet krytyka nie jest potrzebna. Ja pisze aż ze Śląska , ale moje korzenie to właśnie te okolice ,i dlatego ten sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
teraja1 Re: S@motnośc w sieci 02.03.06, 11:10 No właśnie. Sentyment. Moze mieszkajac na miejscu inaczej się to odbiera. Ponieważ mieszkamy troszkę dalej to wspominamy to co było miłe i stąd inne spojrzenie. Wszystko było miłe! A że ludzie zapracowani to chyba prawda.Wyczytałem gdzieś w lokalnej prasie , że właśnie dzięki bazie uzdrowiskowej jest praca.no to już dobrze. Widać , że miasto się rozwija. Remonty budynków sanatoryjnych, budowa nowych , ładne prywatne domy - to w jakims stopniu swiadczy o tym , że ludzie nad tym pracują.No to kiedy mają usiąść do klawiatury i poklikać ? Serdecznie wszystkich pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
b_bydgoski Re: S@motnośc w sieci 11.03.06, 22:57 s8.bitefight.pl/c.php?uid=53602 Odpowiedz Link Zgłoś
tralala13 Re: S@motnośc w sieci 19.07.06, 17:24 z januszem l. wiśniewskim można teraz pogadać na gg. numer - 818. tak jest napisane na stronie gg (gadu-gadu.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: S@motnośc w sieci Dobre sanatorium? 02.10.06, 14:08 Ja wlasnie wybieram sie prywatnie do Buska - w listopadzie - i szukam jakiegos dobrego miejsca do zatrzymania sie. Najbardziej chodzi mi o pokoj z wygodnym lozkiem i telewizorem. Nie ma znaczenia w jakim sanatorium, bo jade przede wszystkim na wypoczynek ... Wydaje mi sie, ze dobre warunki ma sanatorium uzdrowiskowe. Czy ktos tam mieszkal? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: S@motnośc w sieci Dobre sanatorium? 02.10.06, 14:14 www.sanatoria.com.pl/mapa.php Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Co panstwo myslicie o tym sanatorium? 02.10.06, 14:37 www.sanatoria.com.pl/obiekt.php?show=busko/nida/ Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed No i juz po wszystkim! 02.10.06, 22:15 W listopadzie nie ma ani jednego wolnego miejsca w calym Busku Zdroju, tak mi wyszlo z wyszukiwania na internecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: S@motnośc w sieci 12.04.07, 22:34 Książkę można przeczytać, nie powaliła mnie. Natomiast film był porażką po całości, szkoda kasy na bilet i czasu na oglądanie szmiry z Chryrą i Cielecką, którzy grali jakby chcieli a nie mogli. Odpowiedz Link Zgłoś