Dodaj do ulubionych

S@motnośc w sieci

03.02.06, 20:32
Własnie czytam tą ksiazke Janusza l. Wiśniewskiego Ciekaw i na czasie
polecam warto ,a może już ktos przeczytal ? co myslicie o takiej milości?
pozdrawiam praszka
Obserwuj wątek
    • 2asy Re: S@motnośc w sieci 20.02.06, 15:58
      o jakiej mowisz milości
      • praszka.m Re: S@motnośc w sieci 21.02.06, 11:19
        W sieci
    • teraja1 Re: S@motnośc w sieci 26.02.06, 18:18
      no nie wiem co się dzieje. dzisiaj 26.02 a was jakoby w sieci nie było . a miło
      się czyta cos o znajomych miejscach.Nie jestem mieszkańcem , a raczej bywalcem
      Buska jako kuracjusz , ale bardzo miło wspominam to miejsce. no i dlatego tu
      jestem. przeciez tutaj cały czas się coś dzieje. Po prostu nie chce Wam się
      poklikać. serdecznie pozdrawiam wszystkich mieszkańców .
      • praszka.m Re: S@motnośc w sieci 28.02.06, 22:30
        W taki razie zapraszam do dyskusji kuracjuszy , Na pewno maja dużo miłych
        wspomnień z pobytu w uzdrowisku. Ja też nie jestem z Buska , ale milo wspominam
        to miejsce , i często tam bywam
        pozdrawiam praszka
        • teraja1 Re: S@motnośc w sieci 01.03.06, 20:21
          witaj praszka ! no i my , obcy ludzie bedziemy podtrzymywać to forum. no i
          dobra! mieszkałem w Oblęgorku i miło to wspominam. oczywiście obszedłem całe
          Busko wzdłuż i wszeż . całkiem przyjemne miejsce w którym czułem się bardzo
          dobrze. to nie tylko zabiegi i takie tam. po prostu miła atmosfera. mam
          nadzieję pojawić się tu jesienią , bo gdzie indziej nie chce mi się
          jechać.trochę żałuję , że byłem za późno i nie zdązyłem wybrać się kolejką
          wąskotorową na spacer. ale bizony widziałem ! oczywiście nie w busku , ale
          podczas wycieczki do zamku w Kurozwękach ( chyba dobrze piszę ?). one chyba
          mnie też widziały , bo miały strasznie spanikowane oczęta ! pozdrawiam
          serdecznie mieszkańców Buska i kuracjuszy - wszystkiego dobrego !
          • praszka.m Re: S@motnośc w sieci 01.03.06, 20:58
            Prawda , ze to piękne miasteczko to Busko tylko ludzie chyba jacyś zapracowani ,
            ze nie zaglądają na forum . Nie reklamują swego miasta .
            A może wszystko tak dobrze sie tam układa ze nawet krytyka nie jest potrzebna.
            Ja pisze aż ze Śląska , ale moje korzenie to właśnie te okolice ,i dlatego ten
            sentyment.
            • teraja1 Re: S@motnośc w sieci 02.03.06, 11:10
              No właśnie. Sentyment. Moze mieszkajac na miejscu inaczej się to odbiera.
              Ponieważ mieszkamy troszkę dalej to wspominamy to co było miłe i stąd inne
              spojrzenie. Wszystko było miłe! A że ludzie zapracowani to chyba
              prawda.Wyczytałem gdzieś w lokalnej prasie , że właśnie dzięki bazie
              uzdrowiskowej jest praca.no to już dobrze. Widać , że miasto się rozwija.
              Remonty budynków sanatoryjnych, budowa nowych , ładne prywatne domy - to w
              jakims stopniu swiadczy o tym , że ludzie nad tym pracują.No to kiedy mają
              usiąść do klawiatury i poklikać ? Serdecznie wszystkich pozdrawiam !
    • b_bydgoski Re: S@motnośc w sieci 11.03.06, 22:57
      s8.bitefight.pl/c.php?uid=53602
    • tralala13 Re: S@motnośc w sieci 19.07.06, 17:24
      z januszem l. wiśniewskim można teraz pogadać na gg. numer - 818. tak jest
      napisane na stronie gg (gadu-gadu.pl).
      • pia.ed Re: S@motnośc w sieci Dobre sanatorium? 02.10.06, 14:08
        Ja wlasnie wybieram sie prywatnie do Buska - w listopadzie - i szukam jakiegos
        dobrego miejsca do zatrzymania sie.

Najbardziej chodzi mi o pokoj z wygodnym lozkiem i telewizorem.
        Nie ma znaczenia w jakim sanatorium, bo jade przede wszystkim na wypoczynek ...
        Wydaje mi sie, ze dobre warunki ma sanatorium uzdrowiskowe. Czy ktos tam
        mieszkal?
        • pia.ed Re: S@motnośc w sieci Dobre sanatorium? 02.10.06, 14:14
          www.sanatoria.com.pl/mapa.php
          • pia.ed Co panstwo myslicie o tym sanatorium? 02.10.06, 14:37
            www.sanatoria.com.pl/obiekt.php?show=busko/nida/
            • pia.ed No i juz po wszystkim! 02.10.06, 22:15
              W listopadzie nie ma ani jednego wolnego miejsca w calym Busku Zdroju, tak mi
              wyszlo z wyszukiwania na internecie ...
    • sibeliuss Re: S@motnośc w sieci 12.04.07, 22:34
      Książkę można przeczytać, nie powaliła mnie.
      Natomiast film był porażką po całości, szkoda kasy na bilet i czasu na oglądanie
      szmiry z Chryrą i Cielecką, którzy grali jakby chcieli a nie mogli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka