bmwariat 22.05.06, 09:39 strona o NASZYCH Krzemionkach:) www.krzemionki.pl/index.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 09:42 jak pisałem prace dyplomową o Krzemionkach to nie mogłem nigdzie materiałów znaleźć. Nawet sam dr Bąbel mi nie pomógł( nie chciał mi udostępnić materiałow i odesłał mnie do Warszawy.....:((( musiałem więc temat zmienić, bo nawet Muzeum Archeologiczne w Wawie było zamknięte:(( Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 09:43 Strona zrobiona pożadnie- GRATULACJE:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 09:51 Z punktu widzenia marketingu terytorialnego to rekalma musi być kokretna, interesująca, przyciągająca uwagę, pełno ciekawostek. Grafika na poziomie średnim, tekst mało interesujący, za mało zdjęc, mało koorowa. niem am nic o powiązaniu z ostrowcem, bazy hotelowej, nie ma nic o alternatywnych formach spędzenia czasu, nie ma linków do Bałtowa, Ostrowca, i innch ważnych rzeczy. Z tego co mówisz Wariacie, to oni są w dalszym ciagu zamknięci np. ten dr!Nie dobrze! Ocena 3! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 09:54 Strona się zapewne rozbuduje, przeciez niedawno jej nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 09:58 Tę stronę ludzie z AŚ robią coś mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 10:06 Jak z AŚ to nic nowego: marność! Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 10:11 Nie jestem dyrektorem Rezerwatu, jakbym był robiłbym wszystko żeby to wypromować, zapisałby się na kurs dla designerów web. Myślisz żebym nie dał rady, chłopie to że humanista, to nie znaczy, że ... opuszczam kraków:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 10:21 Bardzo ładna strona!!! Widać fachowośc i zapał twórców tej stronki:), których bardzo gorąco pozdrawiam!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: www.krzemionki.pl 22.05.06, 10:23 Ostatnia aktualizacja strony - jakiś rok temu! Ale początki miała świetne! Niestety sposób zarządzania pociąga za sobą takie a nie inne podejscie do zasobów internetowcyh! Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Svenska!!!!!! 22.05.06, 10:30 www.ptcuser.se/index.php?do=aktivttr&s_do=lokmote Kto Ci imponuje w życiu? Yyyyyyyyyyy mój brat:):):)Zobacz tam Mireche! Odpowiedz Link Zgłoś