Dodaj do ulubionych

Fryzjer Otwock

25.11.13, 12:27
Witam ! czy któs zna moze dobrego naprawde dobrego fryzjera? balejaz odrosty, bardzo wazne dla mnie bo szykuje sie na wyjazd:-( ostatnio zaeksperymentowałam w otwocku i rezultat był taki z esie prawie popłakałam, miałam popalone włosy i biała głowe chociaz prosiłam o cos zupełnie innego:-( Błagam pomózcie!!!
Obserwuj wątek
    • kalina_p Re: Fryzjer Otwock 27.11.13, 15:22
      Byłam ostatnio w Vanity na Kołłątaja - polecam absolutnie. ale tylko obcinałam.
      No i jak zawsze z pełna odpowiedzialnościa moge polecic chłopaków z Michalina, z Teatralnej, chyba Windy Hair, znajdziesz w google.
      Ceny i tu i tu troche wyzsze od sredniej, ale warto.
      • xavier85 Re: Fryzjer Otwock 27.11.13, 16:34
        www.swiaturody.eu/
      • mona13101976 Re: Fryzjer Otwock 29.11.13, 14:55
        A ja przestrzegam przed Windy Hair, o strzyżeniu Panowie pojęcia nie mają, farby kiepskiej jakości. To czego nie można im odmówić to tego, że są bardzo sympatyczni, ale niestety to nie wystarczy żeby być dobrym fryzjerem.

• karmazenka Re: Fryzjer Otwock 05.12.13, 18:46
          Windy Hair ! Popieram , farby kiepskie , strzyżenie takie sobie , ceny średnie , a z tego wszystkiego najlepsze było ciasto . Uroku osobistego nie odbiorę , bo bardzo miło i sympatycznie , ale co z tego jak za 2 tyg. zmieniłam kolor i fryzurę u Elizy w Karczewie koło Urzędu . Tam chodzę od jakiegoś czasu i jestem zadowolona ( mimo , że ostatnio podniosła ceny WARTO!!! )
      • aluka82 Vanity- odradzam 27.02.14, 21:03
        ja byłam w Vanity ok 3 tygodnie temu, ABSOLUTNIE ODRADZAM, pani bez słowa złapała za nożyczki i zaczęła podcinać, bo to nie było cięcie, gdybym sama się nie zapytała to nawet nie powiedziałaby co robi, widać, ze nie miała pomysłu na moją głowę, bo nie zaproponowała żadnej konkretnej fryzury, ostatecznie włosy tylko podcięła, włosy po usłudze za 45 zł nadawały się do ponownego cięcia, kompletnie się nie układają. ogólnie w salonie pusto, głucho, pani powiedziała, że w sezonie "weselnym" wystarczy 1,5-2 tyg przed imprezą zadzwonić i na pewno będzie wolne miejsce, więc widać, ze chyba klientów dużo nie mają....
        no cóż... idealnego fryzjera szukam dalej, a szkoda, bo po przeczytaniu wielu pochlebstw na temat tego salonu na jakimś innym portalu miałam nadzieję, że go znalazłam
    • fasolka092009 Re: Fryzjer Otwock 29.11.13, 07:35
      kiedys juz pisałam dziewczyny z salonu designe ul Andriollego nad sklepem zielarskim
      • eko-grzybek Re: Fryzjer Otwock 05.12.13, 18:10
        Nie wiem , czy aktualne, ale ja chodzę do pani Ani na Żeromskiego i jestem zadowolona.
        • karmazenka Re: Fryzjer Otwock 05.12.13, 18:47
          Windy Hair ! Popieram , farby kiepskie , strzyżenie takie sobie , ceny średnie , a z tego wszystkiego najlepsze było ciasto . Uroku osobistego nie odbiorę , bo bardzo miło i sympatycznie , ale co z tego jak za 2 tyg. zmieniłam kolor i fryzurę u Elizy w Karczewie koło Urzędu . Tam chodzę od jakiegoś czasu i jestem zadowolona ( mimo , że ostatnio podniosła ceny WARTO!!! )
          • chiste Karmazenko miła... 05.12.13, 20:40
            ... a czy w tym fryzjerstwie otwockim okolicznym jest cho c jeden taki, który sie fruzurami intymnymi zajmuje?

Pytam oczywiście ironicznie, ale - tak po prawdzie - myślę, że to byłby niezły sposób na wybicie się na lokalnym rynku.
            No i na tym forum, na którym co dziesiąty wątek to "krypciochy" fryzjerek i kosmetyczek.
            Co za czasy!
            • venoos1 Re: Karmazenko miła... 05.12.13, 21:27
              Nowy fryzjer - a raczej fryzjerka - w saloniku na Grunwaldzkiej. Polecam gorąco:) tanio = 30 zl za strzyzenie z modelowaniem - a przy okazji i fachowa reka fryzjerki! Warto tam zajrzec! Polecam...
              • kiki502 Re: Karmazenko miła... 04.01.14, 19:37
                Ja też chodzę do Elizy i Karoliny w Karczewie i jestem zadowolona . Dobrze farbują i układają . Miła atmosfera , można pogadać i pośmiać się , strzygę tam całą rodzinę . Polecam !!!
    • agnes77wk Re: Fryzjer Otwock 13.01.14, 18:49
      polecam, również dojazd do klienta 600370619
      • lola2580 Re: Fryzjer Otwock 04.02.14, 21:58
        ja również mogę polecić salon na grunwaldzkiej. byłam tam dziś po przeczytaniu poprzedniego komentarza i faktycznie fryzjerka super. jestem osoba dość zdecydowana na to czego chce a Pani namówiła mnie na zupełną zmianę fryzury, i to był ruszał w dziesiątkę. nigdy nie byłam tak zadowolona, a do fryzjerów chodzę od lat. salon jest przy wulkanizacji przy samym zjeździe w grunwaldzka niestety nie wiem jaki to nr domu
    • lola2580 Re: Fryzjer Otwock 04.02.14, 22:00
      witam.ja również mogę polecić salon na grunwaldzkiej. byłam tam dziś po przeczytaniu poprzedniego komentarza i faktycznie fryzjerka super. jestem osoba dość zdecydowana na to czego chce a Pani namówiła mnie na zupełną zmianę fryzury, i to był ruszał w dziesiątkę. nigdy nie byłam tak zadowolona, a do fryzjerów chodzę od lat. salon jest przy wulkanizacji przy samym zjeździe w grunwaldzka niestety nie wiem jaki to nr domu
      • fryzjerstwomojapasja Re: Fryzjer Otwock 12.04.14, 15:26
        Drogie Panie bardzo mi miło czytać te miłe opinie, cieszę się że moje usługi potrafią sprostać Pań wymaganiom. Zapraszam do mojego nowego miejsca pracy na ul. Matejki 9 Salon Magnolia. przez ostatni czas dodatkowo się szkoliłam więc usługi w moim wykonaniu są na najwyższym poziomie. Zapraszam Sylwia z Grunwaldzkiej
        • sylkub Re: Fryzjer Otwock 16.07.14, 21:05
          Byłam, zobaczyłam, włosy obcięłam i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim ten salon, ja na pewno będę wracać. Fantastyczne miejsce i doskonała obsługa.
          Bardzo zadowolona klientka :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka