Dodaj do ulubionych

Film o ostrowcu

27.07.06, 21:32
Reklama miasta i film jak go zrealizowac co pokazac ja bym chcial film o
calym powiecie ile to moze kosztowac
Obserwuj wątek
    • chuchalscy Re: Film o ostrowcu 27.07.06, 22:01
      Trzeba żyć dobrze z telewizją. Wejherowo nakręciło w ostatnim czasie dwa filmy o
      mieście, jeden w TV Polonia a drugi w TV3. I poszły w świat i tyle
    • banan9991 Re: Film o ostrowcu 28.07.06, 15:57
      krecony przez tvp to nawet nie snie ja mysle o promocyjnym przez nasze wladze
      kreconym
      ale tvn nim by sie pewnie zainteresowal Roman Mlodkowsi pewnie by przyjechal z
      tvn do ostrowca on jest z biznesowej czesci stacji bo prosil telewidzow o
      pomysly na nowe programy a wladze nasze nic
      • chuchalscy Re: Film o ostrowcu 28.07.06, 22:50
        szkoda, że nie widziałeś. Pokazali w całej Polsce i na świecie, bo to TV
        polonia. Reklama jak się patrzy i jeszcze na poziomie. Nawet kumpel do mnie
        dzwonił z Ostrowca, ze własnie ogląda. A ten program o Wejherowie był na TV 3 i
        trwał przez całą sobotę. Zyczę Ci bananie takiej reklamy za darmo dla Ostrowca i
        trzymam za to kciuki.
        • pathos_phobos Re: Film o ostrowcu 29.07.06, 01:52
          Kiedyś pisałem do programu "Para w Polskę" i widziałem,że na stronie było
          jeszcze kilka wpisów z Ostrowca,ale nie przyjechali :-(
          • chuchalscy Re: Film o ostrowcu 29.07.06, 10:54
            telewizję załatwiają legalnie władze, tylko muszą mieć pomysł i ochotę
            • brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 10:04
              No, właśnie. Niektóre powiaty interesują się poważnie marketingiem terytorialnym. Na stronie, albo powiatu ełckiego, albo jakiegoś z tamtych okolic innego. Jest na stronie umieszczony filmik, który ciekawie prezentuje walory turystyczne, niektórzy tworzą prezentacje multimedialne itd. itd. A u nas się nie opłaci, nie warto, nie ma sensu
    • lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:30
      Wbrew pozorom koszt takiego filmu wcale nie jest duży. Jak będziesz chciał to
      mogę Ci to krok po kroku wyliczyć.
      • brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:43
        Tak na oko ile. Tak żeby był i na stronę i na VHS, CD
        • lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:44
          Na jaką stronę? WWW?
          • brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:46
            No, takie okienko jak jakiś odtwarzacz
            • lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:49
              Musiał byś mi więcej danych dać. Czy chciałbyś wszystko od a do z zlecić komuś,
              czy materiały zapewniasz czy na koszt producenta itd itp. A tak zuuuuupełnie na
              oko to koło 10-15 tysięcy przy produkcji przez średniej klasy firmę.
              • brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 21:08
                Drogo! Cholera jak się taką kwotę walnie radnemu, czy jakiemuś tam urzędnikowi to się nie przekona. Taka produkcja na posiadanie przez urząd, czyli raczej skromnie.
                • lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 21:15
                  Nie nie - źle się zrozumieliśmy. Oczwiście da się to zrobić nawet za jakieś
                  800-1000 złotych. Tylko, że będzie Ci to robić studio, które tylko z nazwy jest
                  reklamowe czy telewizyjne, a i jakość też będzie wątpliwa. I wysoka awaryjność
                  działania na stronce.
                  • lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 21:21
                    Samo pozycjonowanie strony w Google kosztuje za JEDNO SŁOWO 600-700 złotych
                    (zależnie od regionu) za pozycję wynikową 1-10.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka