banan9991 27.07.06, 21:32 Reklama miasta i film jak go zrealizowac co pokazac ja bym chcial film o calym powiecie ile to moze kosztowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuchalscy Re: Film o ostrowcu 27.07.06, 22:01 Trzeba żyć dobrze z telewizją. Wejherowo nakręciło w ostatnim czasie dwa filmy o mieście, jeden w TV Polonia a drugi w TV3. I poszły w świat i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Film o ostrowcu 28.07.06, 15:57 krecony przez tvp to nawet nie snie ja mysle o promocyjnym przez nasze wladze kreconym ale tvn nim by sie pewnie zainteresowal Roman Mlodkowsi pewnie by przyjechal z tvn do ostrowca on jest z biznesowej czesci stacji bo prosil telewidzow o pomysly na nowe programy a wladze nasze nic Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Film o ostrowcu 28.07.06, 22:50 szkoda, że nie widziałeś. Pokazali w całej Polsce i na świecie, bo to TV polonia. Reklama jak się patrzy i jeszcze na poziomie. Nawet kumpel do mnie dzwonił z Ostrowca, ze własnie ogląda. A ten program o Wejherowie był na TV 3 i trwał przez całą sobotę. Zyczę Ci bananie takiej reklamy za darmo dla Ostrowca i trzymam za to kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Film o ostrowcu 29.07.06, 01:52 Kiedyś pisałem do programu "Para w Polskę" i widziałem,że na stronie było jeszcze kilka wpisów z Ostrowca,ale nie przyjechali :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Film o ostrowcu 29.07.06, 10:54 telewizję załatwiają legalnie władze, tylko muszą mieć pomysł i ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 10:04 No, właśnie. Niektóre powiaty interesują się poważnie marketingiem terytorialnym. Na stronie, albo powiatu ełckiego, albo jakiegoś z tamtych okolic innego. Jest na stronie umieszczony filmik, który ciekawie prezentuje walory turystyczne, niektórzy tworzą prezentacje multimedialne itd. itd. A u nas się nie opłaci, nie warto, nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:30 Wbrew pozorom koszt takiego filmu wcale nie jest duży. Jak będziesz chciał to mogę Ci to krok po kroku wyliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:43 Tak na oko ile. Tak żeby był i na stronę i na VHS, CD Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:46 No, takie okienko jak jakiś odtwarzacz Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 20:49 Musiał byś mi więcej danych dać. Czy chciałbyś wszystko od a do z zlecić komuś, czy materiały zapewniasz czy na koszt producenta itd itp. A tak zuuuuupełnie na oko to koło 10-15 tysięcy przy produkcji przez średniej klasy firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 21:08 Drogo! Cholera jak się taką kwotę walnie radnemu, czy jakiemuś tam urzędnikowi to się nie przekona. Taka produkcja na posiadanie przez urząd, czyli raczej skromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 21:15 Nie nie - źle się zrozumieliśmy. Oczwiście da się to zrobić nawet za jakieś 800-1000 złotych. Tylko, że będzie Ci to robić studio, które tylko z nazwy jest reklamowe czy telewizyjne, a i jakość też będzie wątpliwa. I wysoka awaryjność działania na stronce. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Film o ostrowcu 08.09.06, 21:21 Samo pozycjonowanie strony w Google kosztuje za JEDNO SŁOWO 600-700 złotych (zależnie od regionu) za pozycję wynikową 1-10. Odpowiedz Link Zgłoś