april102 15.12.05, 01:23 Czy ktos bylby tak uprzejmy zareklamowac dobrego i sprawdzonego damskiego fryzjera w Sandomierzu? Jesli taki istnieje to prosze o namiary. Pozdrawiam, A Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juzekwujcik Re: Dosc przyziemne pytanie 16.12.05, 23:14 Moim skromnym zdaniem jest to zakład przy ul.Żółkiewskiego 7.Zakład jest zlokalizowany w łączniku pomiędzy segmentami A i B tego bloku.Kilkakrotnie korzystałam z usług zakładu i mogę pochwalić w/w za fachowość. Odpowiedz Link
adek451 Re: Dosc przyziemne pytanie 17.12.05, 18:44 Polecam Panią w budynku Kółek Rolniczych na 1 piętrze. Jest to chyba ulica Koseły. Chłopaków też potrafi oporządzić. Odpowiedz Link
d.su Re: Dosc przyziemne pytanie 17.12.05, 22:21 Gracja calkiem niezle sobie radzi, bylam zawsze zadowolona z ich uslug Odpowiedz Link
april102 Re: Dosc przyziemne pytanie 18.12.05, 15:01 Dziekuje za pomoc, Gdzie jest Gracja i Izba Rolnicza? Pozdrawiam Odpowiedz Link
d.su Re: Dosc przyziemne pytanie 18.12.05, 15:29 Gracja jest "za drugimi swiatlami" czyli przy skrzyzowaniu Mickiewicza i AK, w tzw nowych budynkach - ciag sklepow w ktorym jest m.in. Kabanos, Groszek, i takie tam :) Odpowiedz Link
april102 Re: Dosc przyziemne pytanie 20.12.05, 22:52 Dzieki :) Jeszcze 'sprawdzony' stomatolog by mi sie przydal, tez w Sandomierzu, Pozdrawiam Odpowiedz Link
juzekwujcik Re: Dosc przyziemne pytanie 21.12.05, 07:58 Tu może być mały problem,chyba musisz we własnym zakresie próbować zacznij od pani, która ma gabinet przy ul.Piętaka. Jeżeli spodoba się "naprawa" w tym gabinecie będę miał u Ciebie punkt.Pozdrawiam Odpowiedz Link
juzekwujcik Re: Dosc przyziemne pytanie 21.12.05, 16:30 ul.Piętaka jest boczną od Lwowskiej, zaraz za PKP jadąc w kierunku Tarnobrzega należy skręcić w prawo. Odpowiedz Link
april102 Re: Dosc przyziemne pytanie 22.12.05, 00:23 dziekuje, skad wiedziales ze nie wiem gdzie to jest? ;) Odpowiedz Link
juzekwujcik Re: Dosc przyziemne pytanie 23.12.05, 23:49 Bo to jest taka malutka i bardzo cicha uliczka,mało ludzi w Sandomierzu wie gdzie jest ulica o takiej nazwie.Wolałem Cię poinformować aby łatwiej ją znaleźć! Odpowiedz Link
april102 Wrazenia 11.01.06, 16:42 Stomatologa mam juz za soba, jestem zadowolona, moje zeby chyba tez ;) Wybralam sie w koncu do dr Gizy, obok dworca PKS Mialam za to problem z fryzjerem, za drugimi swiatlami dopatrzylam sie tylko jednego salonu, jest on z logiem Welli, Gracji nie znalazlam :( Odpowiedz Link