emluka 10.03.06, 18:14 Rada miasta sepi kase dla Chorągwi Rycerstwa Ziemi...co myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonacia Re: " Cios ponizej pasa" 10.03.06, 20:26 Z tego co wiem tegoroczny budżet miasta nie przewiduje pieniędzy dla Karola Burego i jego drużyny. A szkoda, bo latem w mieście tylko ich widać, reprezentują Sandomierz w wielu miejscach Polski. Szkodaaaa. Panowie Rajcowie, zastanówcie się, co zrobiliście!!! Odpowiedz Link
rower624 Re: " Cios ponizej pasa" 10.03.06, 23:13 A w maju impreza w Ujeździe, czyżby bez rycerstwa sandomierskiego. Szkoda. W Nowej Dębie tamtejsze rycerstwo też ma podobne kłopoty. Odpowiedz Link
d.su Re: " Cios ponizej pasa" 11.03.06, 16:47 :[ nieladnie, fakt. Karolowi Buremu naleza sie duze brawa i stale wsparcie za jego pomysly, inicjatywy i czas poswiecany dla mlodziezy i dla miasta. Coz.... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: " Cios ponizej pasa" 11.03.06, 19:55 Toż to hańba! hańba! hańba! i zniewaga takowoż. Rado Miasta Obudźcie Się! Obudźcie Się Wołam! Toć Larum grają a Wy.... Na koń nie siedacie? Za miecz nie chwytacie? Na wrogów Rycerstwa baczenia nie Macie? A przecież to Rycerstwo właśnie na stolec wadzy i Was obrało i insygnia dało !!! Wstyd mówię jakem Morfi Wstyd Mości Panowie. Jeżeli poskąpicie jako te sępy przebrzydłe kasy na Chorągwie Rycerstwa Ziemi, to Budda mi świadkiem jeszcze tu wrócę z Hufcem Zbrojnym i porządek przywrócę Ziemi...Tej Ziemi. Odpowiedz Link
michkos Re: " Cios ponizej pasa" 12.03.06, 21:50 Szkoda, bo dzięki nim o Sandomierzu było głośno... Odpowiedz Link