jary21 13.09.06, 20:01 Witam Wyrabial ktos z was ostatnio ksiazeczke sanepidowska? Jakie to sa badania i ile kosztuja? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.kielanowska Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 20:28 Książęczkę dostaje się od pracodawcy,bądź kupuje samemu(drukarnia, księgarnia-trzeba popytać)Jeżeli pracodawca ma podpisaną umowe z lek. medycyny pracy to wydaje skierowanie i wtedy on płaci za badania.Jeżeli nie ma takiej umowy płacisz sam z własnej kieszeni.Jakie badania będziesz miał zależy od charakteru pracy,ale decyduje wtedy lekarz medycyny pracy....Samo zaświadczenie o braku przeciwskazań do danej pracy u nas to koszt ok.40 zł.(ważne 2 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 20:57 Czy to jest dawne "minimum sanitarne"? Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 21:01 Min.- to zaświadczenie.... Ale powinno być:nosicielstwo,WR,RTG płuc,okulista-ale to zależy co robisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 21:02 wszystkie te nieprzyjemne rzeczy... a mnie czeka prześwietlenie zęba:( Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 21:05 :((( ale po rtg to już sama przyjemność.... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 21:06 z drugiej strony jak ma boleć... to wolę... prześwietlenie Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 21:08 Dostaniesz takie małe zdjęcie, jak do dowodu osobistego, kosztuje ~ 8 ZŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Ksiazeczka sanepidowska 13.09.06, 21:04 W sierpniu robiłem badania wstępne do pracy i jestem zdrów jak ryba! Przypomniał mi się dowcip, jak pewien mężczyzna robił test na HIV i się cieszył, ze wszystko mu wyszło pozytywnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Ksiazeczka sanepidowska 14.09.06, 06:16 moja koleżanka - badanie kału i 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś