dizzy81 14.02.07, 09:59 Ktos może zdać relację? Ktoś kto był oczywiście, a jedna osoba z forum na pewno tam była?:) Czy Janiszewski coś mówił? Jaka atmosfera? Byli ludzie z zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neti Re: Peron Gosiewski w THM IP: *.telkonet.pl 14.02.07, 18:55 Tak , jedna osoba z forum tam była, Dizzy:):) Relacja? Powiem krótko: Panowie za stołem prezydialnym byli "zachwyceni" , cytuję "rzeczowością dyskusji na spotkaniu w Ostrowcu", druga strona, czyli tzw.ciało pedagogiczne, miało wręcz odwrotne wrażenia, szczególnie jeśli chodzi o rzeczowość wspomnianych Panów. Jednym słowem :chwała ludziom, którzy poświęcili( i stracili niestety) czas na to, żeby usłyszeć to, co i tak wszyscy słyszymy od ponad roku , a co nie stanowi żadnego konkretu. Odpowiem również na Twoje pytanie: Pan wicewojewoda nie powiedział na spotkaniu ANI JEDNEGO SŁOWA.Koniec relacji. ps.Jeśli chodzi o szczegóły to tylko w osobistej dyskusji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan9991 Re: Peron Gosiewski w THM IP: 82.139.11.* 14.02.07, 19:02 No to extra co dostaniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flashrider Re: Peron Gosiewski w THM IP: 81.210.79.* 14.02.07, 21:05 ale żenada, każdy wszystko olewa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Peron Gosiewski w THM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 07:09 Dziękuję za relację! Po Lechu można się było spodziewać! Zauważyłem, ze Rusiecki kreuje się na powiatowego Gosiewskiego! Szkoda że mnie tam nie było, chętnie zmarnowałbym czas! Kolejna kwestia jest taka, że jak do Ostrowca przyjeżdza Gosiu, Kalisz, Szymanek Deresz, to ja się dowiaduję po fakcie - a może jest w tym jakiś cel - wiedzą swoi i to wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neti Re: Peron Gosiewski w THM IP: *.telkonet.pl 15.02.07, 15:09 Następnym razem na pewno Cię zawiadomię:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Peron Gosiewski w THM 15.02.07, 15:11 Skoro wojewoda przy Gosiu nie ośmiela się odezwać,to wice bedzie podskakiwał? Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Peron Gosiewski w THM 16.02.07, 14:23 Kto zezwolił na otumanianie młodzieży przez Perona? Oj, chyba Starosta za to odpowie przed Historią kiedyś. No bo już nie wspomnę o biednym dyrektorze THM. Mam nadzieję, że do innych szkół tego kurdupla nikt już nie wpuścił. Odpowiedz Link Zgłoś