Dodaj do ulubionych

Peron Gosiewski w THM

14.02.07, 09:59
Ktos może zdać relację? Ktoś kto był oczywiście, a jedna osoba z forum na pewno tam była?:) Czy Janiszewski coś mówił? Jaka atmosfera? Byli ludzie z zewnątrz?
Obserwuj wątek
    • Gość: neti Re: Peron Gosiewski w THM IP: *.telkonet.pl 14.02.07, 18:55
      Tak , jedna osoba z forum tam była, Dizzy:):) Relacja? Powiem krótko: Panowie
      za stołem prezydialnym byli "zachwyceni" , cytuję "rzeczowością dyskusji na
      spotkaniu w Ostrowcu", druga strona, czyli tzw.ciało pedagogiczne, miało wręcz
      odwrotne wrażenia, szczególnie jeśli chodzi o rzeczowość wspomnianych Panów.
      Jednym słowem :chwała ludziom, którzy poświęcili( i stracili niestety) czas na
      to, żeby usłyszeć to, co i tak wszyscy słyszymy od ponad roku , a co nie
      stanowi żadnego konkretu. Odpowiem również na Twoje pytanie: Pan wicewojewoda
      nie powiedział na spotkaniu ANI JEDNEGO SŁOWA.Koniec relacji.

ps.Jeśli chodzi o szczegóły to tylko w osobistej dyskusji. Pozdrawiam.
    • Gość: banan9991 Re: Peron Gosiewski w THM IP: 82.139.11.* 14.02.07, 19:02
      No to extra
      co dostaniemy
      • Gość: flashrider Re: Peron Gosiewski w THM IP: 81.210.79.* 14.02.07, 21:05
        ale żenada, każdy wszystko olewa.......
    • Gość: d81 Re: Peron Gosiewski w THM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 07:09
      Dziękuję za relację! Po Lechu można się było spodziewać! Zauważyłem, ze Rusiecki kreuje się na powiatowego Gosiewskiego! Szkoda że mnie tam nie było, chętnie zmarnowałbym czas!

Kolejna kwestia jest taka, że jak do Ostrowca przyjeżdza Gosiu, Kalisz, Szymanek Deresz, to ja się dowiaduję po fakcie - a może jest w tym jakiś cel - wiedzą swoi i to wystarczy:)
      • Gość: neti Re: Peron Gosiewski w THM IP: *.telkonet.pl 15.02.07, 15:09
        Następnym razem na pewno Cię zawiadomię:):):)
        • pathos_phobos Re: Peron Gosiewski w THM 15.02.07, 15:11
          Skoro wojewoda przy Gosiu nie ośmiela się odezwać,to wice bedzie podskakiwał?
          • chuchalscy Re: Peron Gosiewski w THM 16.02.07, 14:23
            Kto zezwolił na otumanianie młodzieży przez Perona? Oj, chyba Starosta za to
            odpowie przed Historią kiedyś. No bo już nie wspomnę o biednym dyrektorze THM.
            Mam nadzieję, że do innych szkół tego kurdupla nikt już nie wpuścił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka