lachien 10.04.07, 17:09 Dziś ta część garderoby obchodzi swe 100 urodziny. Wszystkiego zdejmowanego z tej okazii, pięknych piersi do noszenia i łatwych do rozpinania zamknięć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewam_1977 Re: Jubileusz biustonosza 10.04.07, 18:17 ta taka dziwna cześć garderby ehhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Jubileusz biustonosza 10.04.07, 18:34 Dziwna? Normalnie doprawię sobie piersi by móc szaleć w sklepach w przymieżalniach!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Jubileusz biustonosza 10.04.07, 20:20 takie ładne, fajne, jędrne, jak jabłuszka...ajajajajjajaj, to dziewczyny rządzą nami:D -------------- Już za chwilę dalszy ciąg wariacji... Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 o masz! 10.04.07, 21:58 No, cóż, jako przyszły ksiądz:D mogę przeprosić, choć do końca nie wiem bardzo za co:D? Może porównanie nie było wyszukane, za to przepraszam:) To jest moje zdanie. Jeśli ktoś napisałby to w odniesieniu do mnie, jako facete tylko nie biust:), zdecdowanie usmiechnąłbym się. Pewnie ktoś inny mógłby się obrazić. Powiem jeszcze raz podobają mi się piersi u kobiet zwłaszcza wielkści i kształtem przypominające wiosenne jabłuszka - zdrowe, soczyste i jędrne. To moje zdanie i go powtórze. Nie wiem a może ja już mam tak wyrypaną psychę, że to rzeczywiście nietakt? -------------- Już za chwilę dalszy ciąg wariacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: o masz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:08 Eeee, znowu jakieś niepotzrebne kłótnie! Brazylion3, ale z tej Beti to jest...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Jubileusz biustonosza 11.04.07, 09:52 lachien napisał: > Dziwna? Normalnie doprawię sobie piersi by móc szaleć w sklepach w > przymieżalniach!!:) Nie trzeba sobie doprawiać kupujesz biustonosz z wkładkami silikonowymi i masz jędrny biust. Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: Jubileusz biustonosza 11.04.07, 11:50 Lachien, nie wiem czy piersi są po to zebu szalec w przymierzalniach, ja mam troche inna koncepcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Jubileusz biustonosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:53 A jak to jest z rozmiarami? Chce kupić znajomej na urodziny i nie wiem czy brać na oko, czy dyskretnie wyszpiegowac co nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Jubileusz biustonosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:56 Jak gdzie idę to muszę miec wszystko zaplanowane,nie chce się miotać przed sprzedawcą:D Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Jubileusz biustonosza 11.04.07, 11:57 to właśie po to te panie są, aby Ci pomóc wybrać opcję idealną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Jubileusz biustonosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:02 Aha, to ja je porposze żeby mi slipki męskie też doradziły:DDD Drogie Panie to był żart! Nie nadinterpretować! Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Jubileusz biustonosza 11.04.07, 12:03 w kwestii rozmiaru te slipki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Jubileusz biustonosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:05 Nie! Koloru, lubię wściekłe barwy! Dziś mam na sobie pomarańcz! Bez Urazy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Jubileusz biustonosza 11.04.07, 12:03 stanika nie kupuje się na oko... to służy innej części ciała .. serio, zapytaj panią w sklepie, ona Cię tak wypyta, że napewno dobry kupisz, ale znajomej to odradzałabym kupowanie takiego prezentu, raczej bardzo bliskiej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fake Re: Jubileusz biustonosza IP: *.sds.uw.edu.pl 11.04.07, 12:07 Dizzy, ja Ci nie radze, nie bedzie nosila bo i tak nie kupisz dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fake Re: Jubileusz biustonosza IP: *.sds.uw.edu.pl 11.04.07, 12:10 no, chyba ze wsciekły róż, kazda poleci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Jubileusz biustonosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:10 Hehe, bliska znajoma:) Lubimy się prowokować więc nie będzie problemu, zapytam jej faceta o rozmiar:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Jubileusz biustonosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:18 Jakie dłonie? Nawet kiedyś mi wspominała jakiś kod literowo cyfrowy co by jej piersi okreslał, ale nie pamietałem Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Jubileusz biustonosza 11.04.07, 12:20 nie, nie, nie, wystarczy już tego tematu :D gentelmeni o pieniądzach i... biustonoszach nie rozmawiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Jubileusz biustonosza 11.04.07, 14:24 Ciekawe jakby wyglądał banknot 200 zł w biustonoszu? Odpowiedz Link Zgłoś