Dodaj do ulubionych

Już dziś finał okręgu w PP

19.06.07, 10:57
Dzisiaj o godz. 17.00 piłkarze KSZO II Polvat staną przed szansą zdobycia Pucharu Polski na szczeblu okręgu świętokrzyskiego.
A są naprawdę bardzo bliscy tego osiągnięcia, bo w pierwszym meczu finałowym pokonali na wyjeździe 2-1 Kolportera Koronę III Kielce, czyli drużynę złożoną z rezerw i juniorów pierwszoligowca. Kapitalnie w tamtym meczu zagrali Rafał Kwapisz, który obronił m.in. rzut karny i Adrian Frańczak, zdobywca jednej z bramek i inicjator większości akcji ofensywnych.
Wstęp na dzisiejszy mecz kosztować będzie 5 złotych. Decyzją organizatorów nie będą na stadion wpuszczeni kibice zespołu gości.
Przypomnijmy, że zarówno KSZO II Polvat, jak i Kolporter Korona III zagrają w przyszłej edycji Pucharu Polski, zaczynając zmagania od szczebla centralnego. Jako ciekawostkę podajemy finalistów pucharów okręgowych z wszystkich województw. Nie brakuje wśród nich znanych klubów, ale jest i kilka „rodzynków”, jak np. Leśnik/Rossa Manowo.

Mnie chyba nie będzie, aczkolwiek może mi się odmienić w ostatniej chwili, w sumie już nie będzie meczów
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Już dziś finał okręgu w PP 19.06.07, 11:11
      Albo może pójde? Wybiera się ktoś?
      • Gość: se_nka Re: Już dziś finał okręgu w PP IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 11:58
        :)))) albo moze nie idz
        • dizzy81 Re: Już dziś finał okręgu w PP 19.06.07, 14:38
          Idę:)
          • misiek7307 Re: Już dziś finał okręgu w PP 19.06.07, 15:51
            ja i jurand chyba też będziemy:)
            • Gość: jurand_pl Re: Już dziś finał okręgu w PP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:08
              GRATULUJE 4:0 i puchar dla KSZO niezły meczyk był chłopaki walczyli i spoko
              atmosfera bez bluzg i gratulacje dla obu drużyn zasłużyli na ten puchar eraz
              baraże i IV liga :)
              • dizzy81 Re: Już dziś finał okręgu w PP 20.06.07, 11:14
                Bardzo ładny mecz i cudowne bramki, Balcer wymiata, szkoda Cichosa:D Pozdro dla kibiców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka