w.kielanowska 13.10.07, 21:23 Niebanalny,potrzebny na najbliższą środę dla mojej drugiej połowy z okazji urodzin.Mam parę pomysłów,ale gwoli rozluźnienia atmosfery przedwyborczej może wymyślicie coś oryginalnego co warto wykorzystać.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurand_pl Re: Prezent... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:59 1. hmm miło spędzony wieczór gdzieś poza domem 2. bilet na mecz Polska -Belgia :) 3. wypad gdzieś na weekend od Was to chyba na Mazury najbliżej :) 4. Może jakiś koncert a najlepiej spotkanie forumowe przy piwku :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Prezent... 14.10.07, 11:06 Ostatnio to prawie cały czas jesteśmy poza domem(praca):)) Biletu na mecz nie kupię,bo tak :)) Mazury- planuję na grudzień :)) Koncert powiadasz :)) spotkanie forumowe-może w listopadzie w Ostrowcu będziemy;)) .... - Babciu, dlaczego masz takie wielkie oczy? - Bo od miesiąca szukam swojego dowodu... ZAGŁOSUJ!!! Inaczej ONE zrobią to ZA CIEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Prezent... 14.10.07, 11:56 Będziecie w listopadzie w Ostrowcu? A czemu nie byłaś Wiolu na zjeździe? Już tyle razy pytałem na gg, a Ty uparcie milczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
forceps Re: Prezent... 14.10.07, 12:13 Zbyszku pisałam na kawie o tym co u nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Prezent... 14.10.07, 15:06 tia i pójdę w odstawkę...nie ma tak dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Prezent... IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 14.10.07, 15:36 Forceps to Ty Wiolu? Przyznaję, że na kawie dawno nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Prezent... 16.10.07, 14:19 no to może kup jakieś kosmetyki do auta :) zresztą może nic nie kupuj, niech cały dzień głowi czy coś dostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Prezent... 16.10.07, 14:22 o Ewcia to ostatnie dobre...a wieczorem kotku zapomniało mi się.. szkoda tylko ,że czasem ów kotek zagląda na forum..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Prezent... 16.10.07, 14:33 No to po prezencie :) No to może kotkowi kup myszke :) Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: Prezent... 16.10.07, 14:39 Myślę, że rękawice bramkarskie Reuch'a go ucieszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent... 16.10.07, 15:36 Daj mu kopertę z banknotem 200-tu złotowym i wspomnij, że widziałaś w butiku fajną bieliznę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezent... 16.10.07, 16:26 A tak na serio, to polecam Ci Hienko wydać córę na jeden wieczór komuś zaufanemu, zrobić jakąś delikatną przekąskę (np. deskę serów), kupić dobre wino, zapalić parę świeczek i przytulając się do męża powoli degustować swoją bliskość. Do tego Pat Metheny. A potem seks pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Prezent... 16.10.07, 16:37 Wylaczyc mu telewizor, zablokowac internet, odciac od dostepu do radia i prasy, a wtedy, zrelaksowany i uszczesliwiony bloga cisza przedwyborcza zauwazy, ze najwiekszymi prezentami sa zona i coreczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Prezent... IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 16:55 :)))No i bądz tu człowieku poważny :)))Sam ryjofon się śmieje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Lachien... 16.10.07, 17:47 ...gdzie Ci tam do jednego z naszych kumpli forumowych, o ktorym na "kawce" dowiedzialem sie dzisiaj, ze wlasnie mu przedluzyli do... 2012 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fantasm-agorie Re: Prezent... 23.10.07, 11:05 ja w zeszłym roku podarowałam mojemu PIŁKĘ NOŻNĄ Z NADRUKIEM. Rysunek czy napis wybierasz sama - dowolny! Prezent genialny - niepowtarzalny!Oryginalny i nawet na meczach z kumplami będzie myślał o Tobie:) Firma Bell-Gra takie robi: logo@bellgra.com.pl lub (61)848.16.39. Rozsyłają na całą Polskę! Polecam! Piotrek piłakarz piwno-kanapowy był zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: Prezent... 23.10.07, 11:10 Hmm, tylko na taką piłkę nie dawać teściwoej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Prezent... 25.10.07, 21:54 Noo właśnie co można kupić szalonej kobiecie a może jeszcze nie kobiecie ;)na urodziny , nie jest zbyt wymagająca , ogólnie nie lubi dostawać prezentów>Może macie jakieś pomysły czekam na propozycje > Odpowiedz Link Zgłoś