Gość: buchalter IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.07, 22:13 kampanii wyborczej? Czy ktoś zna przeliczniki albo kosztorysy albo ceny materiałów używanych w kampanii. Jestem ciekawy ile trzeba wydać, żeby zdobyć taką dużą ilość głosów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: 82.160.36.* 23.10.07, 22:43 jeden głos "kubajarka" kosztował ok. 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 00:08 teraz spokojnie szanowny pan JK niech sie zabiera za sprzatanie miasta z co najmniej takim zapalem jak je zasyfil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: 82.160.36.* 24.10.07, 08:57 nie bądż takim grekiem i posprzątaj sobie sam jak żeś zasyfił miasto i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:10 jakies problemy z mysleniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowianka Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: *.telkonet.pl 24.10.07, 12:15 do Beta- a czemu to J.Kuba ma sam sprzatac miasto i okolice? pamietasz ilu zwolennikow mial przed wyborami? gdzie skladak (z cala rodzina),prezydent,starosta itp. Dacie rade? daaaaaaaaamy (solidarnie i razem!) Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów 24.10.07, 12:21 Czy ja się do Ciebie odzywam? Wara Ci od mojej Rodziny. Jak się zdobędziesz na odwagę i zaczniesz pisać z normalnego loginu to możemy podyskutować. A na razie badź łaskawa się nie czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 06:24 Podobno zdrożały wędliny, kto wie ile? Kandydata ponoć - można się pomylić - tak mówią na mieście jeden głos wyniósł 20 zł. To są tylko Plotki - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plakat Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 20:25 jeden metr kwadratowy bannera to ok.70zł netto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytrynka Re: ile kosztował jeden z 6300 głosów IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 22:52 Wszystko miał "kandydat" według cen umownych to znaczy bardzo tanio za metr, (podobno 1 zł za konstrukcje) i tak dalej. Jak się umówił z usługodawcą. Samochody ze stowarzyszeń itp. rzeczy to nie wspomnę, bo przecież mają w swojej działalności (o zgrozo, patrz internet) działalność polityczną!!! i szerzenie demokracji w gminie Bałtów? Pozdrowienia dla Teraz Opanujemy Samorządy. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Gdybyscie... 24.10.07, 23:11 ... choc ulamek czasu, jaki poswiecacie na krytykowanie, przeliczanie finansow, analizowanie wyksztalcenia itd/itp niejakiego JK, poswiecili na znalezienie lepszej pracy, wyszukanie jakiegos sensownego pomyslu na poprawienie swojego (a moze przy okazji i cudzego) zycia, byc moze mniej byloby w was zgorzknienia i mniej byscie mu (oraz innym mu podobnym) zaradnosci, pomyslowosci i przedsiebiorczosci zazdroscili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Gdybyscie... IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.07, 23:50 chyba kretactwa, bufonady i zarozumialstwa. to miałeś na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Gdybyscie... 27.10.07, 03:20 Gość portalu: men napisał(a): > chyba kretactwa, bufonady i zarozumialstwa. to miałeś na mysli Mialem na mysli dokladnie to, co napisalem. Niech zyje bezinteresowna ZAWISC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Gdybyscie... IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.07, 19:00 czyli napisałeś po myśli ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybrazylionistka Re: Gdybyscie... IP: 193.59.115.* 27.10.07, 20:55 A czemu sie ty odzywasz? Siedzisz se w lepszym świecie i pokrzykujesz, róbcie to, tamtego nie róbcie itd. Trza było tu mondralo zmieniać RP na miejscu a nie wiać w świat. Ty nie musiałeś tych banerów oglądać to i se nie pohukuj zza wody, wielkiej. Brazylionaliści do brazylionowa! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Gdybyscie... 28.10.07, 05:29 Jeżeli mogą się tu wypowiadać różne odmóżdżone typki (a jest ich ostatnio cały wysyp) - tym bardziej wolno i mnie :) antybrazylionistko, przy okazji pozdrow ode mnie ostrowianke, ktora ponoc poszla po rozum do glowy i do tej pory nie wrocila ! O,najmocniej przepraszam , jesli wierzyc w reinkarnacje, to powrocila tutaj jako... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowianka Re: Gdybyscie... IP: *.telkonet.pl 28.10.07, 21:48 Do Braziliona! WUJEK DOBRA RADA.... nie zaczepiaj mnie,bo polegniesz ofermo.(Twoje dywagacje,mi to tito) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Gdybyscie... 28.10.07, 22:58 Gość portalu: ostrowianka napisał(a): nie zaczepiaj mnie,bo polegniesz Juz zaczynam drzec ze strachu ! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Gdybyscie... 28.10.07, 23:04 Gość portalu: ostrowianka napisał(a): > Do Braziliona! > WUJEK DOBRA RADA.... Cos takiego, a ja myslalem, ze ty jestes ciocia :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 23:46 ale ciągniecie wątek. Przecież temat jest zupełnie inny!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów 30.10.07, 00:13 Zgadza sie, inny, ale o wiele bardziej pasjonujacy od powyborczej pseudobuchalterii... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów 30.10.07, 21:27 Przeczytałam ten wątek i jeden wniosek żenada... XXI wiek,ale w mentalności to epoka kamienia łupanego...Tak łatwo rozliczać cudzą własność,cudze koszty, ale ode mnie to wara... Każda kampania kosztuje,tylko razi mnie,że zwykle na te koszty narzekają Ci którzy nie wydali nawet 1 zł.Skąd miał,skąd wziął,kto za tym stoi-pewnie KOSMICI- czy to jest ważne? Ile kosztowało,czy stracił czy zyskał-lepiej żeby stracił,co? o to chodzi? To jest chore podejście i dopóki będzie takie myślenie niczego się nie osiągnie...Sorki,że długo bazgrałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: ile kosztował "kubajarka" jeden z 6300 głosów IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.07, 23:15 trzeba mieć dużo tupetu i poczucia własnej nieomylności,żeby tak jednoznacznie oceniać innych. Możliwe, że to Panią nie obchodzi. Ale jśli już zbiera Pani głos w tej sprawie i ocenia dyskutantów to należałoby wiedzieć, że kandydaci na posłów mają ściśle określone limity finansowe, które mogą wydać w czasie kampanii wyborczej. I że jest to pole do wielkich nadużyć. Nadużyć ludzi, którzy z pięknymi hasłami na ustach uśmiechają się do nas, a w rzeczywistości dokonują przekrętów, gdyż oficjalnie deklarują,że mieszczą się w limicie, a faktycznie przekraczają go kilkunastokrotnie. Takie zjawiska trzeba piętnować, zwracać na nie uwagę wyborców, a nie udawać, że mnie to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion zorba ? 02.11.07, 04:27 Ja ciebie bardzo prosze, nie udawaj Greka ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: zorba ? 02.11.07, 10:23 A WY DALEJ TO WALKUJECIE? NIE ZNUDZILO SIE WAM? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: zorba ? 02.11.07, 10:30 A co? Dziwisz się? Flustracja z czasem rośnie, więc trzeba komuś dowalić, by choć trochę lepiej się poczuć. Ale to i tak nic nie daje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: zorba ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 22:13 faktycznie udaję greka. ale to co napisałem to prawda. Tylko czy Ty podpisałbyś sie pod takim tekstem pełnym imieniem i nazwiskiem. W tym mieście, gdzie wszzyscy sie znają i w każdej chwili moga dowalić? Dlatego piszę pod anonimowym nickiem. A problem jest i nie można go olewać i pozwalać im na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś