banan9991 22.04.08, 15:48 www.ostrowiecka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=901&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR Re: Kamaz IP: 194.181.129.* 22.04.08, 18:22 proszę o usunięcie tego głupiego wątka jak najszybicej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.TOS Re: Kamaz IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 18:25 A co z Urzedu Miasta jestes.Cenzor Odpowiedz Link Zgłoś
ariadne-skanska Re: Kamaz 22.04.08, 18:55 he he he napisał facet w komantarzach: ,,Szanowny Panie zareagowaliśmy dosyć szybko. Informacja prasowa ukazała się tylko w jednym serwisie informacyjnym. Tego samego dnia zrobiliśmy zdjęcia terenu. Została przygotowana oferta inwestycyjna i wysłana na adres mailowy Prezesa. Przypominam, iż miasto nie dysponuje w tej chwili terenami inwestycyjnymi mogącymi spełnić oczekiwania dużych inwestorów. Jednak udało sie znaleźć teren i zaprezentować go. Inwestorzy podejmują decyzje rozważnie i dosyć długo. Nie dziwię się im. Jak dotąd spółka dezycji nie podjęła i przypuszczam, że to jeszcze potrwa... Poza tym szkodzi wszelkie upublicznianie informacji czy nawet przesądzanie o lokalizacji. Przekonało się o tym już wiele samorządów. Pozdrawiam zw:) " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Kamaz IP: *.telkonet.pl 22.04.08, 22:15 hehehe...banda nieudaczników...hmmm o ile pamiętam ostrowiecka pisała jakiś czas temu o elektrowni??? może źle pamiętam...czy przez tą informację inwestor uciekł...? heheheh..ooooo coś jeszcze mi się przypomniało...miała też powstać pieczarkarnia...? inwestorzy czego tym razem się przestraszyli?...za dużo maślaków w pobliskich lasać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Kamaz IP: *.telkonet.pl 23.04.08, 16:01 jak to jak?..na pewno płącą urzędnikom za informacje...tylko ciekawe ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.ostrowiec Re: Kamaz IP: *.toya.net.pl 23.04.08, 16:02 Pare kolejek starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kamaz IP: *.telkonet.pl 23.04.08, 18:40 ciekawe jak informacje będzie zdobywał nowy portal wiejski.... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Kamaz 23.04.08, 17:09 Co za pacan sprzedaje takie wiadomości do gazety, wywalić na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
toru_watanabe Re: Kamaz 23.04.08, 17:46 Trza by prezia też wywalić, bo zdaje się on sam też kiedyś dał info o jakimś inwestorze, a inwestor się zwinął w reakcji:D Widać nikomu takie praktyki w UM nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kamaz IP: *.telkonet.pl 23.04.08, 23:29 g.ostrowiec....a na jakim adresie ma być nowy portal miejski..www.gazeta.o-c.pl???? czy to nie stary adres www ostrowieckiej...? czyli zgodzę się z Tobą..zapsuci na starcie..ćwoki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.ostrowiec Re: Kamaz IP: *.toya.net.pl 23.04.08, 19:41 ryba psuje sie od głowy Odpowiedz Link Zgłoś
promocja.gospodarcza Wyjaśnienie 24.04.08, 00:28 Witam, Informacja w prasie lokalnej znalazła się za pośrednictwem biura prasowego KAMAZ Trucks Polska Sp. z o.o. Wiadomość została wysłana do redakcji lokalnych gazet w ośrodkach Centralnego Okręgu Prasowego. Dziennikarz, który chciał otrzymać informacje odnośnie lokalizacji inwestycji, został poinformowany, iż w tej sprawie nie było żadnej decyzji ze strony spółki. W mojej skromnej opinii, wszelkie nagłaśnianie sprawy nie służy pozyskiwaniu inwestorów. decyzje są podejmowane rozważnie i długo. Często zmienia się lokalizacje. Trwa kalkulacja lokalizacji i kosztów inwestycji. Wybieganie ,,przed orkiestrę" nie zawsze ma pozytywny efekt. Informacja o lokalizacji inwestycji powinna zostać podana po ostatecznym podjęciu decyzji przez danego inwestora. Choć i takie działanie powinno być także z nim skonsultowane. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.ostrowiec Kolejny przeciek IP: *.toya.net.pl 24.04.08, 08:03 miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,5150200.html Z Marszałkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozik Re: Kolejny przeciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 09:31 Wygląda na to że Kamaz wybuduje się w Starachowicach informacja z pewnego zródła.Kolejna ważna inwestycja przeszła koło nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Kolejny przeciek 01.05.08, 09:47 Hmm, moje pewne źródło mówi co innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Kolejny przeciek 01.05.08, 10:25 a ja jestem z przyszłosci i wiem swoje Odpowiedz Link Zgłoś