25.02.04, 16:13
czy mężczyźni naprawdę bardziej lubią seks niż kobiety?
bo mi się wydaje, że nie do końca....
Obserwuj wątek
    • tez tak mi się wydaje. Lubimy go wszyscy, niezaleznie od płci, wieku, wyznania,
      koloru skóry, narodowosci, miejsca na ziemi, etc. :))) O czyms zapomniałam?
      • Zapomniałaś, że faceci to wzrokowcy.
        • a jak to się ma d tego, która płec bardziej lubi seks?

btw. jak jest na czym oko zawiesić to kobiety też się stają wzrokowcami,
          bynajmniej na chwilę :-)
        • a co to ma wspólnego z tematem wątku?
      • wzrostu, wagi...
        czyli przekonanie, że mężczyźni lubią bardziej bierze się ze stereotypów i
        uwarunkowań społecznych?
        • a podobno jakieś żyjątko a 9 płci, gdzieś w Oceanii, czy gdzieś tam. a co by
          było gdyby człowiek miał 3 płcie, oto jest pytanie- która by lubiła i z którą
          najbardziej? :)))
          • a jakby wtedy wyglądał seks?
            trójkąciki?
            • to ja już tego nie wiem. ale chyba nie
              • a poza tym trójkąciki na obrazkach, osobiście jeszcze nie miałam
                przyjemności:), wyglądają dobrze.
                • wracając do tematu i do "tu i teraz"
                  jaka płeć jest bardziej rozseksualniona?
                  • ja moge odpowiedzieć tylko za samą siebie, skad mam wiedzieć co się dzieje w
                    czyichs spodniach, zrobiłabys sande to by cos wyszło, a subiektywnie: him
                    himhim...kobiet jest wiecej, bardziej je widać ostatnio, ale powszechny
                    stereotyp jest, że mężczyźni zaczynają, słowem, inaczej mówiąc: podsumowując:
                    nie wiem
                    • na podstawie obserwacji?
                    • miałaś mówić za siebie i w rezultacie.... nie powiedziałaś :-)
                      • wydaje mi się, że tak samo
                        bo pytanie trochę przypomina co jest cięższe kilogram pierza czy kilo ołowiu
                        ale nie wiem
                        chyba potrzeby mają i jedni i drudzy
                        • potrzeby na pewno
                          tylko jak bardzo rozbudowane?
                          a może to sprawa indywidualna?
                          • oczekujesz rzeczy nie do zrobienia, otóż nie jestem obojnakiem !!!?
                            i nie potrafie ocenić czy ja lubie seks bardziej niż statystyczny samiec

• :-DDDDDDDDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka