bubster 25.02.04, 16:13 czy mężczyźni naprawdę bardziej lubią seks niż kobiety? bo mi się wydaje, że nie do końca.... Zgłoś Obserwuj wątek
Re: seks tez tak mi się wydaje. Lubimy go wszyscy, niezaleznie od płci, wieku, wyznania, koloru skóry, narodowosci, miejsca na ziemi, etc. :))) O czyms zapomniałam? Zgłoś
Re: seks a jak to się ma d tego, która płec bardziej lubi seks? btw. jak jest na czym oko zawiesić to kobiety też się stają wzrokowcami, bynajmniej na chwilę :-) Zgłoś
Re: seks wzrostu, wagi... czyli przekonanie, że mężczyźni lubią bardziej bierze się ze stereotypów i uwarunkowań społecznych? Zgłoś
Re: seks a podobno jakieś żyjątko a 9 płci, gdzieś w Oceanii, czy gdzieś tam. a co by było gdyby człowiek miał 3 płcie, oto jest pytanie- która by lubiła i z którą najbardziej? :))) Zgłoś
Re: seks a poza tym trójkąciki na obrazkach, osobiście jeszcze nie miałam przyjemności:), wyglądają dobrze. Zgłoś
Re: seks ja moge odpowiedzieć tylko za samą siebie, skad mam wiedzieć co się dzieje w czyichs spodniach, zrobiłabys sande to by cos wyszło, a subiektywnie: him himhim...kobiet jest wiecej, bardziej je widać ostatnio, ale powszechny stereotyp jest, że mężczyźni zaczynają, słowem, inaczej mówiąc: podsumowując: nie wiem Zgłoś
Re: seks wydaje mi się, że tak samo bo pytanie trochę przypomina co jest cięższe kilogram pierza czy kilo ołowiu ale nie wiem chyba potrzeby mają i jedni i drudzy Zgłoś
Re: seks oczekujesz rzeczy nie do zrobienia, otóż nie jestem obojnakiem !!!? i nie potrafie ocenić czy ja lubie seks bardziej niż statystyczny samiec Zgłoś