Re: ciągle mam doła trzymaj sie dzielnie. mam nadzieje, ze choc takie pocieszenie na cos sie zda.. dzisiaj tu po wieeeelu miesiacach zawitalam. moge czesciej? Zgłoś
Re: ciągle mam doła moze ten dol jest zarazliwy? jakos mi humorek sie psuje, jak co dnia jest coraz chlodniej, i chlodniej. znak, ze zima sie zbliza. a jesien na pewno.. Zgłoś
Re: ciągle mam doła chyba jednak nie wraca.. to co widac teraz za oknem.. brr az sie nie chce z domu wychodzic.. ale cieplutkie pozdrowienia przesylam.. Zgłoś
Re: ciągle mam doła ale za to w WIedniu była przez trochę łądna pogoda, bo w sobotę już pokrapywało Zgłoś
Re: ciągle mam doła ja w sobote mialam wrazenie, ze jest polowa listopada. tak zimno bylo, ze az strach.. ale od wczoraj.. rewelka. piekna zlota jesien sie zaczyna.. i nawet przymrozki rano mają swoj urok;) Zgłoś
Re: ciągle mam doła hm.. zaczyna sie dzisiaj piekna, zlota jesien.. juz w planach mam sobotnie Łazienki, wiewiórki i inne atrakcje.. trochę świeżego powietrza, przyrody i świętego spokoju.. Zgłoś
Re: ciągle mam doła az zazdroszcze planów - ja mam bardzo przyziemne 1. wyspać się 2. wyspac sie 3. wyspac sie i moze na 4 miejscu znajdzie sie sprzatanie ostatni urlop miałam 11 miesiecy temu i to bardzo mi się daje we znaki Zgłoś
Re: ciągle mam doła tia.. urlop planowalam na listopad, zeby na Sycylię jechac /leciec/ ale juz wiem, ze nic z tego.. ostatnio na urlopie bylam w sierpniu 2004 r ech.. a weekend już sie zmodyfikowal. chyba pojde na zakupy; trzeba kupic nowe buty, torebke, kurtke jakąś ładniutką, może żakiet, spodnie, koszulki i takie tam.. ale pewnie Łazienki, może Wilanów na pewno. no bo ile można w biurze siedzieć.. a plan wyspania też jest.. ciekawe, w jakim stopniu sie zrealizuje... Zgłoś
Re: ciągle mam doła hm.. moja przyjaciolka wyemigrowala 3,5 roku temu na Sycylię. jak opowiada, to w listopadzie tam jest taka pogoda, jak u nas w czerwcu, maju (czyli kolo 24 na plusie, chlodniejsze wieczory) i piekny krajobraz i zero turystow, bo ci przyjezdzaja w okresie od czerwca do wrzesnia (wtedy jest 30 i więcej na plusie). a jechalabym w listopadzie bardziej ze wzgledu na nizsze koszty, brak turystow, cieply klimat, no i przede wszystkim ze względu na wizytę i chęć odwiedzenia mojej przyjaciółeczki.. :) Zgłoś
Re: ciągle mam doła hm.. no ja niby tez nie. ale jak juz w listopadzie wezme(wezmiemy), wypoczne, to innym bede wspolczuc.. ;) nie ma tego zlego.. :) Zgłoś
Re: ciągle mam doła spacerniak zaliczylam. dzisiaj tez - rano do pracy;) ale wiewiorki sa boskie, i orzechy przechwytują jak te głupie.. Zgłoś
Re: ciągle mam doła wiewiórki - w Łazienkach, Skaryszewskim i w ogrodach Wilanowskich, no i w ZOO ;) w Warszawie. 8cud.swiata.w.interia.pl/vievioora2.jpg ta na przykład jest z Łazienek. orzechy wcinają aż echo idzie. polecam.. Zgłoś