Dodaj do ulubionych

Miasto kobiet

• Gość: nina Re: Miasto kobiet IP: 10.200.52.* 01.12.09, 16:09
      i dziwić się, że faceci to ginący gatunek
    • Gość: czeslaw B Re: Miasto kobiet IP: 217.153.125.* 01.12.09, 16:16
      no to pojechales po bandzie drogi macho...tyle w twojej wypowiedzi nienawisci i agresji, ze chyba jestes kobieta?
    • Gość: polo Re: Miasto kobiet IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.12.09, 16:34
      ale głupota.. po co ta segregacja na kobiety i reszta? "całkowicie dedykowany kobietom". hahahah
      Podziały? to już kiedyś było .. !
      projekt taki sobie, żadnych rewelacji, kiepsko sie wpisuje w otoczenie..
    • placebo99 Re: Miasto kobiet 01.12.09, 16:37
      Episkopat powinien się na ten temat wpierw wypowiedzieć.
    • Gość: Kobieta Re: Miasto kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 16:48
      Ja też jestem feministką!!!!
      Kobiety GÓRĄ!!!!!!
    • Gość: olaboga Re: Miasto kobiet IP: 217.153.125.* 01.12.09, 17:08
      Tak, w sumie fajnie jest jak kobieta gora, tak tez lubie.
    • Gość: blablabla Re: Miasto kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:44
      90 proc. wypowiedzi to lustro tzw. przypadkowego społeczeństwa. Sączy się tu lepka i obrzydliwa masa mentalna, która powstawała poprzez dekady intelektualnej bastardyzacji, z uwzględnieniem turbo-przyspieszenia w ostatnich 10 latach. Ludzie, którzy nie umieją się wysłowić aż rwą się by zaistnieć ze swoimi bezwartościowymi zbitkami wyrazów, luźno związanymi logicznie z tematem, najczęściej oderwanymi od wszystkiego co warto wiedzieć i znać, służącymi wyłącznie emanacji swego niedorozwiniętego ego. Przykre, ale realne i narastające.
    • Gość: ? Re: Miasto kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:04
      Trochę nie rozumiem owejże idei, czy teraz będziemy budować dla mężczyzn i kobiet oddzielnie? Naciągane.
    • Gość: bbc Re: Miasto kobiet IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 18:19
      każde miasto jest miastem kobiet ;]
      a co do projektu, to dosyc ciekawy
    • Gość: ola lat 5 Re: Miasto kobiet IP: 80.54.36.* 01.12.09, 18:59
      Droga Zosiu...kiedys chamstwo próbowałam zwalczać kultura osobistą-niestety nie działa:) dzis chamstwo zwalczam chamstwem.
    • Gość: lajkonik Re: Miasto kobiet IP: 77.255.105.* 01.12.09, 21:27
      No to w malmo będziemy mogli zobaczyć kolejny przykład nowoczesnej architektury! Po Turning Torso i całej dzielnicy w około teraz to! Bardzo dobrze. Bardzo lubię Malmo i chciałbym żeby moje miasto: bit.ly/7nIEQw brało przykład z tego miasta.
    • Gość: premier Re: Miasto kobiet IP: 217.153.125.* 02.12.09, 09:05
      Olu lat 5, moze pokladalas zbytnia wiare w poziom wlasnej kultury osobistej? W koncu postanowilas byc soba?
    • Gość: niewiadoma x Re: Miasto kobiet IP: *.magma-net.pl 02.12.09, 10:31
      OKROPNE.. Nic tu ze sobą nie gra... no i pomysł... ehh szkoda słów.
    • Gość: Zosia Re: Miasto kobiet IP: 89.167.22.* 02.12.09, 13:48
      @ch*j.Małobystrym i krytycznym zjawiskiem to jesteś TY!

Wg takich jak TY mam kumać, że jestem drugim gatunkiem człowieka, który nadaje się tylko do obsługi Pierwszego gatunku czyli mężczyzn.

NIE kumam tego i nigdy nie skumam, bo nie czuję się w niczym gorsza od waszej płci. Jestem niewątpliwie słabsza fizycznie, ale w niczym innym nie jestem od was gorsza.

Nie byłam i nigdy nie będę służącą głupiego k*tasa, który nic nie potrafi,a swoją pozycję w życiu zawdzięcza tylko temu, że jest k*tasem.
    • Gość: kaaasienia Re: Miasto kobiet IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 15:21
      beznadziejny projekt, mi osobiście się nie podoba, ale gusta są różne. za dużo w nim nowoczesności, a kobiety lubą czuć ciepło. to co tutaj zobaczyłam to jedynie bryła betonu i szkła, zimna i mało przyjazna.
    • Gość: h*j Re: Miasto kobiet IP: 217.153.125.* 02.12.09, 15:41
      jednak Zosiu nie kumasz, piszesz to co ci slina na jezyk przyniesie, odreagowujac swoje feministyczne frustracje w ten sposob. Na szczescie jest masa fajnych kobiet, ktore sa jak najbardziej normalne, maja sukcesy, realizuja sie i ciesza sie ogolnym uznaniem i szcunkiem - rowniez mezczyzn. Takie frustratki, ktorym zal i pretensje przeslaniaja rzeczywistosc to margines. Gin poczwaro!
    • Gość: mike Re: Miasto kobiet IP: *.4web.pl 02.12.09, 19:44
      zosia, a ty niemasz cycków!
    • Gość: JADZIA Re: Miasto kobiet IP: *.jmdi.pl 02.12.09, 20:08
      za to ty mike je masz...
    • headless-horseman Re: Miasto kobiet 02.12.09, 20:11
      A tak merytorycznie, to pomysł jes świetny, w końcu do architektów i urbanistów dociera, że przestrzeń jest odpowiedzilna za kreowanie relacji między ludźmi. Bardzo udany i nowatroski projekt. Zobacz zdjęcia nowoczesnego osiedla pod Wrocławiem na: www.pleneri.com/2009/11/osiedle-widmo-osada-gencz/
    • Gość: gregorion Re: Miasto kobiet IP: *.toya.net.pl 02.12.09, 23:45
      Idea i projekt bardzo mi się podobają. Zazdroszczę też Szwedom, iż mają na tyle ikry, żeby tworzyć świat po swojemu. Może kiedyś i my będziemy tak potrafili...
    • Gość: ke? Re: Miasto kobiet IP: *.icpnet.pl 03.12.09, 06:47
      Projekt ciekawy, ładne bryły, dobrze wpasowane w okolicę. Ale ideowo? To kolejny eksperyment społeczny. J/w, "przestrzeń jest odpowiedzialna za kreowanie relacji między ludźmi", a takie zimne, eksperymentalne jej traktowanie już raz się w historii źle skończyło, dziękujemy Ci Karto Ateńska. Ludzie są ludźmi i wszyscy powinni być traktowani na równych prawach. Tworzenie miast kobiet, mężczyzn, starców i innych wydzielonych grup społecznych zahacza o jakieś głęboko socjalistyczne myślenie inżynierów dusz. Architekci są po to by dać ludziom żyć, nie by ich życiem sterować.
    • Gość: Zosia Re: Miasto kobiet IP: 89.167.22.* 03.12.09, 12:17
      @Ch*j. Te "fajne" kobiety to takie, co to uznają całkowitą wyższość Pana i Władcy wszechświata (bo ma wacka w rozporku), są pokorne, uniżone, potulne i posłuszne we wszystkim.

Ściągają majtki z tyłka na każde gwizdnięcie Pana i Władcy i akceptują,że P i W decyduje o całym ich życiu i śmierci.
    • Gość: h*j Re: Miasto kobiet IP: 217.153.125.* 03.12.09, 13:04
      ok, ciemna zosiu, poddaje sie, albo prowokujesz albo jestes tak tępa, że szkoda czasu na konwersacje z tobą. A więc szanowna pani h*j z toba.
    • Gość: watcher Re: Miasto kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:11
      no to czas na miasto mezczyzn...wtedy bysmy zobaczyli w kometatrzach 'ćp' (R) odruchy reacyjne , istna furie ,platanine paniki i nienawisci krora w nich siedzi i saczy sie na nas, ich bezczelne oskarzenia o szowinizm, ktorym one same sa nasiakniete do ostatiego klaka! Taaa...ten projekt jesrt podobny do z a s r a n e j szwecji i powinien byc zaskarzony. a-na miejcu tego architekta, budowlanca itd nieprzylozylbym reki do realizacji tego sy=fa!
    • Gość: Ludwik Re: Miasto kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 07:49
      Nie wiedzialem ze az tyle lesbijek mieszka w Malmo
      Nic dziwnego ze swiat dazy do samozaglady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka