Gość: organza IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 09.04.06, 11:57 Interesuje mnie wycieczka lotnicza 7 dniowa np. do Grecji, Egiptu, Turcji, Które z tych biur wybrać? Triadę czy Rainbow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duch Re: Rainbowtours czy Triada? IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 09.04.06, 20:51 Triada - może tanio,ale nie zawsze,Przede wszystkim małoprofesionalnie.Trudno nazwać profesjonalistą organizatora,który organizuje objazd obok miejsc godnych zwiedzenia, ale ich się nie zwiedza,bo dopiero w czasie pobytu są one proponowane jako wycieczki fakultatywne- normalne,planowe zdzierstwo i marnotrawienie czasu urlopowiczów,po drugie organizator ten nie reaguje na krytyczne uwagi- nie odpowiada,a rzeczy naganne aplikuje kolejnym klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tślązak(do ducha) Re: Rainbowtours czy Triada? IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 15:03 co ty piszesz? umiesz napiszać coś rozsadnego i madrego! po tym co przeczytałem wiem tylko tyle , że nie mozna cię słuchać! piszesz takie bzdurne zarzuty! mało konkretów a same uogólnienia!!!!!!!!!!!1nie korzystałem z usług zadnego z tych biur podróży, ale po twojej wypowiedzi zaczynam sie zastanowiać czy nie jesteś z konkurencji, a jeżeli tak to napewno nie skorzystam z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesca Re: Rainbowtours czy Triada? IP: 195.164.6.* 10.04.06, 17:54 Triada dopiero na miejscu informuje czy zaczynasz imprezę od pobytu czy od zwiedzania. Mają trochę taniej ale stawiają na ilość, nie na jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rainbowtours czy Triada? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 23:44 Triada-na zwiedzanie mają sprawdzonych,wieloletnich pilotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Rainbowtours czy Triada? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:44 Tylko nie triada! triada to złodzieje i oszuści.Liczą chyba tylko na niepiśmiennych klientów tzn. na takich, którzy nie umieją napisać reklamacji i pójść do sądu! Odpowiedz Link Zgłoś