Gość: leśny ludek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 14:49 I taki dom to mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stały_Czytelnik Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.filg.uj.edu.pl 01.10.10, 15:03 A ja się pytam: gdzie jest 50 calowa plazma na ścianie i najlepsze w całej wsi kino domowe? He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.gemini.net.pl 01.10.10, 17:27 To jest to, połączenie klocków lego z budową domu. Ciekawi mnie tylko jedno, jak długo potrwa zanim się taka technologia przyjmie i będzie można sobie zamówić powiedzmy 10 takich modułów i złożyć na działce, a do tego na tym oszczędzić w stosunku do budowy domu. Zastanawiam się, bo będę budował dom, tylko w kontekście takich rewelacji, nie wiem czy jeszcze z 10 lat nie odczekać. 2Stały_Czytelnik: plazma w pakiecie z Mercykiem :) __ www.tanie-podrozowanie.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
ypsyl0n Re: Leśny dom z prefabrykatów 01.10.10, 19:58 Doskonały dom letni. Jedyny zgrzyt to mordercza niwelacja gruntu dookoła domu. Poza tym jest fantastycznie wpisany w otoczenie. I po co komu plazma przy takich krajobrazach? Mercyk też zbędny i nie w tym stylu-tylko zaopatrzenie i choć jeden wolny weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.chello.pl 01.10.10, 20:15 Doskonałe miejsce na inny dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ape Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 14:50 wydumane bzdety za 10lat będzie wyglądał jak kontener w slumsach Odpowiedz Link Zgłoś
panhar Re: Leśny dom z prefabrykatów 02.10.10, 21:32 On jest cieawy??? Z której strony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 23:27 super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawiec Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.home.aster.pl 03.10.10, 00:07 @panhar: Z przodu. @ape: ta, pewnie bo masz dar jasnowidzenia. Wyrenderuj to i pokaz. Moze Ci uwierze. Mnie sie podoba (poza ta troche infantylna idea drzewek na elewacji) i generalnie ciesze sie ze sa architekci ktorzy staraja sie tworzyc dobra architekture, a nie tylko fajerwerki ku uciesze bezmózgiej gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Leśny dom z prefabrykatów 03.10.10, 08:28 ladny.....u nas to nazywa sie barak na podpiwniczeniu... Krawiec ma racje piszac o gustach naszej "wiekszosci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.10.10, 12:18 czekamy na osuwisko! a z której strony on jest w lesie to ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.147.8.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.10.10, 15:00 dajcie jeszcze zdjęcia tego domu - bo widać samą stodołę a domu nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejmy Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 17:20 jak zwykle artykuł skopiowany z Dezeen... Brawa dla wybiórczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: 81.210.111.* 10.12.10, 21:29 Jeśli to ma być dom całoroczny,to dlaczego daleko od ludzi .Jeśli letni, to po co komu taka landara wielka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: Leśny dom z prefabrykatów IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.10, 08:03 Tylko czemu beton? Jest tyle ładniejszych i zdrowszych materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
w-domu Re: Leśny dom z prefabrykatów 11.12.10, 18:50 Beton łatwo się leje, jest tani i podobno mocny. Odpowiedz Link Zgłoś