mateusz1967 22.04.08, 16:18 witam ktos moze polecic polska firme ktora jest producentem mebli do gabinetu? Urządzam biuro w Warszawie i zalezy mi na jakims efektownym biurku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: todo_design Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: 87.105.15.* 22.04.08, 16:25 Polecam: frezza.com -seria CX vitra.com Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz1967 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 24.04.08, 15:29 Ciekawe minimalistyczne wzornictwo tej kolekcji CX, jednak ciezko szczegoly znalezc.... Ostatnio namierzylem firmę Jard z Warszawy - www.jardwaw.pl podobne mają niektóre modele mebli biurowych. Odpowiedz Link Zgłoś
todo_design Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 24.04.08, 21:37 Witam, Proponuję jeszcze taki link: www.mikomax.com.pl/list,12,meble_gabinetowe,35.html Pozdrawiam todo_design Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 20:12 Polecam nowoczesne i oryginalne meble biurowe firmy UNIQUE www.unique-meble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
todo_design Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 24.04.08, 21:39 Jestem architektem wnętrz. W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny. Mogę pomóc w doborze mebli. Pozdrawiam katarzyna todo_design 501 761 654 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasiu Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.ifpilm.waw.pl 17.11.10, 09:14 firmy jardwaw nie polecam a wrecz odradzam kozystanie zjej uslug na pierwszy rzut oka meble niby ok ale jak sie przyjrzec wszystko krzywo, pogiete prowadnice w szufladach, pouszkadzane boki mebli. zenada. Byl u nas na pomiarze ich handlowiec pomarowiec. Zle pomierzyl, zrobil wszystkie biurka odwrotnie niz mialy byc. no dno. I na dodatek za duzo sobie licza (nie mowiac juz o stosunku jakosci do ceny). Z daleka od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.10, 13:25 Zobaczcie tutaj: Producenci mebli Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sielski andrzej Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.12.10, 22:03 zakupilem meble w firmie jard lopuszanska 36 barzo mila obsluga , meble na zamowienie do 3 pokoje zrobili w b szybko . jakosc mebli bardzo przyzwoita , cena ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.08, 21:41 www.ergosystem.pl/?m=prod&gr=gab&l=status_nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 11:14 Zdecydowanie polecam firmę Best Office tel. 022 609-17-85. Od kilku lat kupujemy u nich meble i wszystko jest elegancko realizowane. Raz mieliśmy systację, że firma nie dotrzymała terminu i meble przyjechały do nas kilka dni później. W ramach rekompensaty dostaliśmy większy rabat i kilka dodatkowych bonusów. Zamawiamy jednak meble od kilka lat i taka sytuacja miała miejsce raz. Ogólnia miła obsługa, która służy pomocą w każdej chwili. ErgoSystem nie polecam. U nich liczy się tylko aby ktoś złożył zamówienie a potem to już totalna olewka. Pozdrawiam Halina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGnieszka Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 11:26 Hmm, Frezza to firma sprzedająca włoskie meble. Nie sa tanie, ani średnio tanie. Większość podanych wcześniej to polskie firmy: MDD np . status, ergo MIKOMAX ale jest także BALMA Jakość mebli sprzedawanych przez te firmy bywa rożna. Odpowiedz Link Zgłoś
corematic123 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 05.08.08, 18:38 Polecam firmę Cedros z Łomianek www.cedros.pl Jeżeli będzie Pan zainteresowany, prosze się powołac na firmę Core- Matic Project Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ymar Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.08, 19:13 Balma jest OK. stosunek ceny do jakosci jest odpowiedni w kazdej klasie mebli, polecam meble MIXT - sam takie mam. adres do nich znajdziesz na www.balma.com.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:46 Firma godna polecenie to Contino www.contino.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.aster.pl 05.09.08, 09:38 A ja gorąco polecam firmę Ameco wyposażyli nas we wszystko sprawnie i solidnie www.ameco.pl Jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 04.12.08, 16:42 ja odkryłem od niedawna super firme w warszawie, ktora posiada eksluzywne meble biurowe, szafy, komody, stoły konferencyjne.meble naprawde robia fascynujace wrazenie, super obsluga.szeroki wybor.super firma.Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac na emaila, dam namiary na przedstawiciela handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-wujekdobrarada Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 22.01.09, 20:27 A ja polecam firmę SAMAS z siedzibą w Warszawie na Duchjnickiej 3. Jeśli szukacie wygodnych, ergonomicznych mebli to właśnie tam. Oprócz mebli biurowych mają fajne linie sof i siedzisk do domów, okleiny ścienne, wykładziny i wiele innych atrakcji. A wszystko można osobiście zobaczyć w salonie na Duchnickiej 3. www.samas.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etiola Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 01.04.09, 13:41 W salonie Helikon na Odrowąża 15 sa świetne meble gabinetowe, głównie polskich producentów . Wg mnie fajniejsze od włoszczyzny. Poza tym super obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambroży Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.warszawa.mm.pl 25.06.09, 09:28 Zgadzam się, byłem w Helikonie. Mają bardzo miłą obsługę, dostałem nawet kawę. Z mebli, które u nich można dostać polecam Maro, bardzo dobry polski produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
ser_misza Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 14.09.09, 17:56 Ja mogę wam polecić meble gabinetowe z 4plan, mają też inne meble biurowe, polecam też bardzo ustawne biurka narożne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:47 Bardzo ciekawa oferta znajduje się w sklepie www.praktycznebiuro.pl i www.malebiuro.com, no fakt to jeden i ten sam sklep, są tam meble marki SVENBOX w bardzo atrakcyjnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michassoftrep Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.merinet.pl 30.07.09, 16:58 Ja osobiście polecam meble biurowe firmy Balma. Bardzo miła i solidna obsługa ceny przystępne a jakość jest super!! mam numer do dobrego przedstawiciela handlowego (daje dobre rabaty) 664014580 pan Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.warszawa.mm.pl 20.08.09, 12:52 www.helikon.pl Helikon, ul. Odrowąża 15 - tam jest duża ekspozycja mebli gabinetowych, a niektóre są dostępne nawet od ręki Odpowiedz Link Zgłoś
aguana Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 26.08.09, 00:32 Balma i NOTI maja oferte dla firm Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara001 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 28.09.09, 21:48 A ja do mojego biura kupiłam meble BRW i jestem bardzo zadowolona. Nawet filiżanki u nich w sobotę kupiłam na otwarciu nowego salonu na Popularnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secunddox Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 10:06 Jaka linię? Ja mam Orland z BRW i jestem bardzo zadowolony. A ten salon to kolo Al. Jerozolimskich? Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara001 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 01.10.09, 23:03 Też Orland :) Tak, dokładnie Popularna 75. Jest co oglądać, bo zajmuje naprawdę sporą przestrzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniSlimak Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 18:19 A jak z jakością mebli BRW? Zależy mi na czymś trwałym, bo nie chcę za chwilę robić kolejnego przemeblowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkelo Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 14:30 u mnie meble z brw (salon z aneksem biurowym) stoją 4 lata i zastrzeżeń do nich nie mam. łatwe w konserwacji i jakoś śladów zużycia nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty0231 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 01.10.10, 12:54 Mnie również interesuje sklep, gdzie znajdę meble biurowe Warszawa i okolice najchętniej. Możecie polecic jakis sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 13:28 Witam wszystkich, ze swojej strony mogę polecić meble biurowe www.logan.com.pl/ Katalog z aktualną ofertą można pobrać z ich strony internetowej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.trustnet.pl 06.12.10, 17:24 Meble biurowe dla wymagających klientów można też znaleźć na www.meble.lobos.pl/. Wysoka jakość i kompleksowa obsługa, meble bardzo wygodne i świetnie zaprojektowane. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzeslacom Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 24.01.11, 11:35 ja tam polecam te krzesła i fotele biurowedobre wykonanie i gwarancja Odpowiedz Link Zgłoś
hubiseo Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 29.01.11, 12:50 Proszę sprawdzić tą firmę z Wrocławia. Dla mnie wykonali kawał dobrej roboty w zakresie meble biurowe wrocław, a także biurka komputerowe dlatego też gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meblohurt Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.11, 12:38 Eleganckie meble gabinetowe znakjdziesz u nas! Czołowi producenci. meblohurt.eu/Edo,495,10.php Odpowiedz Link Zgłoś
hubiseo Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 19.03.11, 15:20 sprawdź też biurka komputerowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: officefs Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.toya.net.pl 14.07.11, 18:01 www.officefs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty0231 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 25.08.11, 11:31 widziałem ostatnio fajne meble biurowe firmy Mikomax. Myślę, że znajdziesz tam coś dla Twojego biura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meblohurt Re:Wyprzedaż ekspozycji 70%,50%,30%. Meble biurowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.11, 14:44 Wygoda ,jakość,styl,bogata gama kolorów.Czołowi producenci www.meblohurt.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abattrend Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 18:55 www.abattrend.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BALMA , NOTI Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 14:15 Meble do gabinetów , biur , sal konferencyjnych oraz recepcji. Posiadamy również ofertę mebli tapicerowanych. tel. 602-283-910 Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BALMA , NOTI Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 14:18 Poprawiony nr tel. 602-583-910 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontakt@usiade.pl Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 20:26 Witam, Sklep usiade.pl oferuje ciekawą gamę produktów wyposażenia wnętrz biurowych. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą foteli obrotowych, stołów konferencyjnych czy foteli do poczekalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa33 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: 31.178.125.* 07.02.12, 13:58 A ja kiedyś byłam w magazynie firmy Arlmeble w Celejowie koło Wilgi, maja cały magazyn różnych mebli biurowych, używanych, ja kupiłam sobie fajne biurko. Znalazłam ich na Allegro, ale maja też stronę internetową www.arlmeble.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka75 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 17:36 Ja polecam meble-galeriaeuropa.pl, sam znalazłam tam fajne mebelki. Odpowiedz Link Zgłoś
bubu1708 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 25.03.12, 23:58 Przy ulicy Garażowej 4 są meble biurowe, budynek może nie jest zbyt ładny, ale w środku jest spory wybór mebli gabinetowych, biurowych oraz innych. Odpowiedz Link Zgłoś
martha_m3 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 04.04.12, 21:10 Jeśli szukacie mebli biurowych i chcecie je kupić w Warszawie to mogę polecić firmę z Woli Ergospace meble biurowe (www.ergospace.pl). Niedawno kupiłam tam kilka stanowisk pracowniczych i gabinet i mogę śmiało polecić tą firmę. Mają szeroki wybór tańszych i droższych mebli polskich producentów. Ludzie tam pracujący są bardzo uczynni. Szybko dostałam aranżację biura, meble też zostały dostarczone w terminie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Czajkowski Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.smrw.lodz.pl 11.06.12, 18:11 Ostatnio do swojego biura w Wa-wie, zakupiłem meble w firmie z siedzibą w Łodzi, ale z tego co wiem to działają chyba na terenie całej Polski. Firma Proffice-Solutions zaskoczyła mnie projektem i aranżacją mojego biura (23 stanowiska), a także profesjonalną obsługą ze strony handlowców i serwisu firmy. Poniżej podaje link do strony dla zainteresowanych www.proffice-solutions.pl POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.centertel.pl 26.06.12, 23:36 Szanowny Panie "Czajkowski" po pierwsze należałoby wykazać się choc odrobiną odwagi cywilnej i posługiwac się swoim nazwiskiem a po drugie gdzie przedmiotowa firma wykonała realizację na 23 stanowiska? Wydaje mi się, że ludzie dorosli,inteligentni i wykształceni nie stosują takich niskich technik w sprzedaży. Poza tym czym Pana Firma handuje? Poziom godny przedszkolaka a nie biznesmena na poziomie. Pozdrawiam i proponuję chwilę zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-SYSTEM POLECAM Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.12, 15:57 Polecam firmę X-system Beata Choroszyńska bardzo podoba mi się moje biuro które u nich zrobiłam. www.x-system.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monique600 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 11.01.13, 17:51 Polecam biurko Romano i biblioteczkę z Salonu Chairman.Salon znajduje się w Jankach a także w M1. Eleganckie,efektowne meble, doskonale wykonane i w dobrej cenie. Będą służyły przez wiele lat. Są oryginalne, nowoczesne i mój gabinet wygląda naprawdę profesjonalnie. Z całego serca polecam www.chairman.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suovatzki Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.ip.netia.com.pl 02.08.12, 15:39 Polecam tego bloga z materiałami na temat urządzania biur. Z Bydgoszczy są. Rozejrzyj się tam --->meble-gabinetowe.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejb Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.12, 17:30 Ja skorzystałem z usług firmy, która oferuje ceny produkcyjne mebli , a działają w Warszawie. Urządziłem biuro i jestem zadowolony. Zadzwoniłem, przyjechał Pan o umówionej godzinie, wziął wymiary pomieszczeń, potem przesłał mi śliczną wizualizację tychże pomieszczeń z wyceną. Po małych negocjacjach cenowych doszliśmy do porozumienia. Wszystko sprawnie. Cały proces trwał może 2 dni! To mnie mocno zaskoczyło. Później co prawda na meble czekałem ok. 2 tygodni, ale miałem sporo nietypowych wymiarów i kolor. Po tych dwóch tygodniach przyjechała ekipa montażowa i w 2 godziny się uwinęli... Faktura przelewowa... wszystko super... naprawdę polecam. Firma nazywa się 10office. Strona www.10office.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerbuna200 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.home.aster.pl 10.01.13, 14:36 Polecam firmę Pozytywka Galeria Mebli www.pozytywka.com.pl zależało mi na meblach z klimatem, drewnianych. Zamówiłam nietypowe biurka i regały do biuta notarialnego. Bielone, postarzane. Wyszło fajnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: 78.133.196.* 29.12.14, 22:38 Bardzo przestrzegam przed zamawianiem mebli w Pozytywce - wykonanie bez uwzględnienia projektu. Drzwi od szafy odpadły po pół roku używania i pomimo zawiadomienia o tym fakcie właściciel nie odezwal sie do mnie. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.15, 13:45 Pozytywka meble - odradzam. Do mnie nawet w dobrym stanie meble nie dojechały. Ciągle występują jakieś uszkodzenia albo są źle wymierzone. Według nich, jestem upierdliwym klientem. A ja uważam że ktoś partoli robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 10.01.13, 15:17 A ja z innej beczki. Wszystkim, którzy będą szukali firmy transportowej do przewozu mebli polecam Fracht, z usług której korzystałam przewożąc moje kuchenne cudeńka:) Opłacało sie bardziej niż dowóz oferowany przez Ikee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie IP: *.serv-net.pl 11.01.13, 09:04 Ja zawsze przy wyborze regałów sklepowych korzystam ze sprawdzonej strony, gdzie mają przystępne ceny. Dodatkowo można o wszystko zapytać, ja nigdy się nie zawiodłam, polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_430 Re: Meble biurowe, do gabinetu w Warszawie 11.02.13, 18:07 www.meblelux.pl - co prawda nie jest to polski producent,ściągają meble z Anglii ale mają bardzo eleganckie meble do biura. Odpowiedz Link Zgłoś