Gość: Sima IP: *.speed.planet.nl 02.12.12, 17:30 Witam. Zlecę wykonanie projektu domu+adaptacja ( a dokładnie dom w Idaredach ze strony Archon) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 12:03 a wiesz co to sa prawa autorskie? Albo kradzież? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uxm Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.internetunion.pl 03.12.12, 18:44 Zapraszam - jestem architektem z uprawnieniami, wykonuję adaptacje projektów typowych i projekty indywidualne. Proszę o kontakt na maila: uxm.architekci@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DESIGNOFF Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.clubnet.pl 06.12.12, 10:37 Witam. Jestem zainteresowany wykonaniem dla Państwa projektu. Więcej szczegółów na mojej stronie: www.designoff.architekci.pl Działam na rynku od 12 lat, mam w dorobku zrealizowane kilkaset projektów. Działam na legalnym oprogramowaniu - wystawiam faktury. tel. kom.(+48) 502 823 198 designoff@architekci.pl www.designoff.architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BA+A Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.internetia.net.pl 21.01.13, 15:09 Witam, jeżeli jeszcze nie została podjęta decyzja na temat wyboru Architekta to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą www.baplusa.pl e-mail:baplusa@baplusa.pl Możemy wykonać projekt dopasowany do Państwa potrzeb oraz warunków lokalizacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvdesign www.yvdesign.pl IP: *.internetia.net.pl 21.01.13, 19:50 Zapraszamy na www.yvdesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 13:30 polecam: piotr jański piotr.janski@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt warszawa Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.13, 13:25 Zapraszam. Koszt adaptacji (architektura+konstrukcja+instalacje sanitarne+instalacje elektryczne) ze zmianami w układzie funkcjonalnym pomieszczeń, z projektem elewacji budynku, z przystosowaniem go do działki (projekt zagospodarowania terenu) to kwota 3800zł plus ewentualny koszt projektów przyłączy. Koszt projektu indywidualnego (architektura+konstrukcja+instalacje sanitarne+instalacje elektryczne) do pozwolenia na budowę 10tys zł plus ewentualny koszt projektów przyłączy. Kontakt: biuro@architekt-4u.com Odpowiedz Link Zgłoś
studiokurpas Re: Szukam Architekta Wrocław 23.05.13, 16:09 Witamy, działamy głównie na południu Polski. Jesteśmy nowo otwartą pracownią projektową skupiającą kreatywnych, wykształconych i doświadczonych ludzi. Nasz zespół oferuje kompleksowe projekty aranżacji wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej. Zapraszamy do zapoznania się ze stronami naszych projektantów www.palajacek.pl oraz www.renia-design.pl Studio Kurpas, studio@kurpas.com.pl, tel. 512 660 410 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 09:33 a ja polecam biuro projektowe Skala, Pan arch. Marcin Zieliński jest naprawdę kompetentną i terminową osobą. biuro mieści się przy ul. Kazimierza Wielkiego 9 we Wrocławiu, tel. 663 501 998 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.14, 09:01 Ja kiedyś korzystałam z usług biura www.pracowniaprojektowawroclaw.pl/ , w jasny sposób wytłumaczyli przebieg pracy, opracowanie projektu tez nie trwało długo. Co najważniejsze projekt który nam przedstawił , trzymał się naszych wymogów i wyobrażeń o domu. Odpowiedz Link Zgłoś
seba.lab Re: Szukam Architekta Wrocław 24.06.14, 21:05 We Wrocławiu znam tylko HB Studio - ładne, dopracowane w szczegółach projekty, funkcjonalne. Niektóre zupełnie o nowoczesnej linii, inne bardziej klasyczne. No i bardzo wpadają w oko realizacje i projekty robione dla inwestorów indywidualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.static.korbank.pl 30.06.14, 19:52 Proszę sprawdzić G-ARCH. Zrobiliśmy projekt w innej pracowni ale dopiero poprawki elewacji oraz wnętrz wykonane właśnie przez g-arch nas w pełni zadowoliły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.14, 15:09 Z zakresu dekorowania wnętrz to rewelacyjna jest pani Ewa Romanow , warto sie zainteresować jej ofertą:) Odpowiedz Link Zgłoś