Dodaj do ulubionych

Szukam Architekta Wrocław

IP: *.speed.planet.nl 02.12.12, 17:30
Witam.
Zlecę wykonanie projektu domu+adaptacja ( a dokładnie dom w Idaredach ze strony Archon)
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 12:03
      a wiesz co to sa prawa autorskie? Albo kradzież?
    • Gość: uxm Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.internetunion.pl 03.12.12, 18:44
      Zapraszam - jestem architektem z uprawnieniami, wykonuję adaptacje projektów typowych i projekty indywidualne. Proszę o kontakt na maila: uxm.architekci@gmail.com
    • Gość: DESIGNOFF Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.clubnet.pl 06.12.12, 10:37
      Witam.
      Jestem zainteresowany wykonaniem dla Państwa projektu.
      Więcej szczegółów na mojej stronie: www.designoff.architekci.pl
      Działam na rynku od 12 lat, mam w dorobku zrealizowane kilkaset projektów.
      Działam na legalnym oprogramowaniu - wystawiam faktury.

tel. kom.(+48) 502 823 198

designoff@architekci.pl

www.designoff.architekci.pl
    • Gość: BA+A Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.internetia.net.pl 21.01.13, 15:09
      Witam, jeżeli jeszcze nie została podjęta decyzja na temat wyboru Architekta to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą www.baplusa.pl e-mail:baplusa@baplusa.pl Możemy wykonać projekt dopasowany do Państwa potrzeb oraz warunków lokalizacyjnych.
    • Gość: yvdesign www.yvdesign.pl IP: *.internetia.net.pl 21.01.13, 19:50
      Zapraszamy na www.yvdesign.pl
      • Gość: mariolka architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 13:30
        polecam:
        piotr jański
        piotr.janski@op.pl
    • Gość: Architekt warszawa Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.13, 13:25
      Zapraszam. Koszt adaptacji (architektura+konstrukcja+instalacje sanitarne+instalacje elektryczne) ze zmianami w układzie funkcjonalnym pomieszczeń, z projektem elewacji budynku, z przystosowaniem go do działki (projekt zagospodarowania terenu) to kwota 3800zł plus ewentualny koszt projektów przyłączy.

Koszt projektu indywidualnego (architektura+konstrukcja+instalacje sanitarne+instalacje elektryczne) do pozwolenia na budowę 10tys zł plus ewentualny koszt projektów przyłączy.

Kontakt: biuro@architekt-4u.com
    • studiokurpas Re: Szukam Architekta Wrocław 23.05.13, 16:09
      Witamy, działamy głównie na południu Polski. Jesteśmy nowo otwartą pracownią projektową skupiającą kreatywnych, wykształconych i doświadczonych ludzi. Nasz zespół oferuje kompleksowe projekty aranżacji wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej. Zapraszamy do zapoznania się ze stronami naszych projektantów www.palajacek.pl oraz www.renia-design.pl

Studio Kurpas, studio@kurpas.com.pl, tel. 512 660 410
    • Gość: gość Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 09:33
      a ja polecam biuro projektowe Skala, Pan arch. Marcin Zieliński jest naprawdę kompetentną i terminową osobą. biuro mieści się przy ul. Kazimierza Wielkiego 9 we Wrocławiu, tel. 663 501 998
      • Gość: beza Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.14, 09:01
        Ja kiedyś korzystałam z usług biura www.pracowniaprojektowawroclaw.pl/ , w jasny sposób wytłumaczyli przebieg pracy, opracowanie projektu tez nie trwało długo. Co najważniejsze projekt który nam przedstawił , trzymał się naszych wymogów i wyobrażeń o domu.
        • seba.lab Re: Szukam Architekta Wrocław 24.06.14, 21:05
          We Wrocławiu znam tylko HB Studio - ładne, dopracowane w szczegółach projekty, funkcjonalne. Niektóre zupełnie o nowoczesnej linii, inne bardziej klasyczne. No i bardzo wpadają w oko realizacje i projekty robione dla inwestorów indywidualnych.
          • Gość: Karolina Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.static.korbank.pl 30.06.14, 19:52
            Proszę sprawdzić G-ARCH. Zrobiliśmy projekt w innej pracowni ale dopiero poprawki elewacji oraz wnętrz wykonane właśnie przez g-arch nas w pełni zadowoliły.
      • Gość: kiki Re: Szukam Architekta Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.14, 15:09
        Z zakresu dekorowania wnętrz to rewelacyjna jest pani Ewa Romanow , warto sie zainteresować jej ofertą:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka