Dodaj do ulubionych

Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 10:50
Witam, czy możecie mi polecić jakiś fachowców co sie zajmują projektowaniem i aranżacja wnerz ;)
Jakościowo zeby tez było wszystko fajnie ;)
Znacie kogoś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukas Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.204.205.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.03.13, 16:48
      Witam,
      Mi ostatnio udzielała porady Pani Karolina, w sprawie aranżacji mojego mieszkania. A konkretnie miałem problem z zabudową kuchenną. Znalazłem namiary do niej w internecie mogę podać jej stronkę www.mieszkajmilo.pl

Pzdr
    • Gość: gościu Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 10:57
      Ja radzę się udać do biura projektów Archicon. To świetni fachowcy wiedzą jak urządzić wnętrze, aby wyglądało modnie i było odpowiednie dla każdego pod względem użytkowym. Polecam :)
      • robcio5678 Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków 06.06.13, 08:43
        Chciałbym się zapytać o link stronki do tego biura. Bo byłbym zainteresowany współpracą z Archicon.
        • Gość: K. Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 13:28
          www.archicon-projekty.pl - proszę.
          ja też się zastanawiam wciąż z kim podjąć współpracę, ale na pewno to jest poważna kandydatura.
          • lotuseczka Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków 08.07.13, 08:12
            Współpracowałaś/eś z z tym biurem? Jak efekty? Jak wyglądała współpraca? Można liczyć na wypowiedź?
    • melancholia88 Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków 30.04.13, 08:37
      hej, mogę Ci polecić dobrego fachowca - architekt Annę Rossowską rossowska.com/. Zapewnia obsługę na poziomie projektowym i realizacyjnym, więc możesz być pewien, że wszystko będzie miała pod kontrolą :) Pani jest z południa Polski, więc nie będzie miała problemu z dojazdem do Ciebie. Pozdrawiam.
    • studiokurpas Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków 23.05.13, 14:33
      Witamy, działamy głównie na południu Polski. Jesteśmy nowo otwartą pracownią projektową skupiającą kreatywnych, wykształconych i doświadczonych ludzi. Nasz zespół oferuje kompleksowe projekty aranżacji wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej. Zapraszamy do zapoznania się ze stronami naszych projektantów www.palajacek.pl oraz www.renia-design.pl

Studio Kurpas, studio@kurpas.com.pl, tel. 512 660 410
    • Gość: mic Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.ostnet.pl 06.06.13, 13:43
      Jeśli chodzi o projektowanie i aranżację wnętrz to polecam KOBE STUDIO . Mają fajne projekty, bo nie takie typowe - można zobaczyć na stronce. Pozdr
    • Gość: Marcin Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: 77.236.28.* 16.06.13, 20:23
      Polecam Arch . Lukasza Majewskiego- projektowal nam wnetrza domu i zarowno cena jak i efekt koncowy bardzo nas zadowolily
      Majewskiarchitekt.pl
    • Gość: Karolina Malko Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 23:53
      Witam,
      nazywam się Karolina Malko, jestem licencjonowaną architektką wnętrz, jak również samodzielną freelancerką w dziedzinie projektowania 3D.
      Chciałabym zaproponować Państwu swoje usługi, w które wchodzą, projektowanie, aranżacja i dekoracja wnętrz mieszkalnych oraz wszelkie usługi z zakresu wizualizacji architektonicznych 3D.
      Działam na rynku od trzech lat, współpracowałam z wieloma osobami prywatnymi oraz z deweloperami, między innymi: Euro-Dom, Salwirak, DewelopArt.

Wprowadzę Państwa w świat modernistycznych rozwiązań wnętrz prywatnych, ukażę nowoczesne, progresywne jak i również pionierskie rozwiązania przestrzeni. Rozbudzę wyobraźnię łącząc różne style, materiały oraz faktury. Uzmysłowię jak bardzo sztuka i design są nierozerwalne, przeplatające się i niesamowicie intrygujące, zarazem postaram się zobrazować, iż wzornictwo w dzisiejszych czasach to płaszczyzna, na której opiera się sztuka. Sztuka, którą warto przemycać do otoczenia, w którym się żyje i funkcjonuje. Ponieważ sztuka uszlachetnia, pozwala spojrzeć na świat w zupełnie niecodzienny sposób, i tym samym może nadać wyraźniejszych kolorów naszemu życiu.
      Zapraszam na moją stronę internetową oraz na profil na facebook’u, znajdują się tam projekty mojego autorstwa. Będziecie Państwo mogli się przekonać, iż moje prace są na wysokim poziomie.

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy,
      Karolina Malko- Projekty Wnętrz
      tel./sms +48 519 728 899
      mail: kropki_kolorowe@wp.pl
      www.malkoprojektywnetrz.pl

WIĘCEJ PROJEKTÓW I WIZUALIZACJI NA FACEBOOK'U:
      www.facebook.com/pages/Karolina-Malko-Projekty-Wn%C4%99trz/166617696744705
    • aranz Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków 23.07.13, 13:32
      Znam siebie :)

Zapraszam na stronę :

www.aranz.archimental.com
      www.aranzstudiownetrz.blogspot.com/
      pozdrawiam
    • Gość: Marek Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.mikolow.multimetro.pl 10.01.14, 22:41
      Polecam Panią Martę z biura glodnistylu.pl bardzo dobra współpraca oraz dbałość zarówno o wnętrza jak i o klienta :)
    • Gość: Marta 99 Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.14, 21:26
      Witam,
      Zapraszam do współpracy.
      Jestem doświadczoną w projektowaniu wnetrz i mebli architekt z Krakowa.
      Współpracuje z ekipami remontowymi i stolarnią.
      Pracuje z pasją i zaangażowaniem. Największą satysfakcją są piękne realizacje według moich projektów i zadowolenie inwestora.
      Zapraszam na strone z moimi przykładowymi projektami i realizacjami.
      www.facebook.com/ProArchiDesignStudio.Krakow
      tel. 531 870 570
    • Gość: zuzka Re: Szukam fachowców Arch.Wnętrz -Kraków IP: *.simant.pl 27.11.14, 20:57
      Polecam www.boomstudio.pl. Ekipa z Bielska-Białej - zaprojektowali mi mieszkanie pod Krakowem i jestem bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka