catherina22 25.10.05, 15:38 Mam doswiadczenie w projektowaniu ogrodów i realizacji, również w aranżacji wnętrz. Poszukuje pracy jako asystentka projektanta wnetrz bądź krajobrazu. Prosze o kontakt na mail katarzyna.maciagowska@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obser Re: szukam pracy, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:50 Ty to masz tupet... "Proszę o kontakt..." I co jeszcze? Ketchup do frytek? Samemu trzeba ruszyć pupcię albo więcej CV wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catherina22 Re: szukam pracy, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:52 A myśli Pan, ze nie wysyłam, ze nic nie robie. Człowieku troche wyobrazni. Skad jestes pewny tego, ze nic nie robię?! I nie jestesmy na "TY" Troche kultury.To normalne, jeśli ktoś bedzie chciał współpracować z architektów to da znać. Tak jest na portalu dla architektów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bism Re: szukam pracy, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:08 Forum, podobnie jak newsgroup, to miejsce gdzie wszyscy są kolegami i nie masz go co za to atakować, tym badziej, że jesteś tu nowa. Co do kontaktów czysto zawodowych, rzeczywiście, są odpowiedniejsze miejsca, Ciebie to również dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACA Re: szukam pracy, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:59 Droga Catherino22, leżę na ulicy, musisz się tylko nachylić i podnieść, chyba że się boisz, by Cię ktoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: szukam pracy, pomocy IP: *.res.east.verizon.net 25.10.05, 17:42 Nie zawracaj ludziom glowy na tym forum. Pracy nie ma i nie bedzie. Budownictwo nie osiagnelo jeszcze 50 % z czasow komuny. Kierunek zachod. Praca czeka na Ciebie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a22 Re: szukam pracy, pomocy IP: *.acn.waw.pl 25.10.05, 19:14 oj na caterine to chyba nie.. chyba ze za oceanem Odpowiedz Link Zgłoś
catherina22 Re: szukam pracy, pomocy 26.10.05, 08:43 hmmm...może źle się wyraziłam, szukam raczej współpracy, mam dużo zleceń i się nie wyrabiam. Ale mnie zaatakowaliście! Czemu? I dlaczego praca nie czeka na mnie w Polsce tylko za oceanem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
catherina22 Re: szukam pracy, pomocy 26.10.05, 09:02 Juz mam i zlecenia i pracownika, dziekuje!!! Ten temat zamykamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bism Re: szukam pracy, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:10 Sukces po amerykańsku! Cieszę się razem z Tobą i mam nadzieję, że pracownik będzie równie zadowolony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
catherina22 Re: szukam pracy, pomocy 26.10.05, 09:15 A można jaśniej? Troszke szczescia usmiechnelo sie do mnie i tyle. Chociaz raz...((: Odpowiedz Link Zgłoś