Gość: Kama IP: router:* / 10.2.17.* 28.02.03, 14:31 Chciałabym zamówić zaprojektowanie wnetrz w 2-pokojowym mieszkanku. Czy ktoś może mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rooti Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 23:40 Witam Jesli juz mialbym kogos poleic, to na poczatek musialbym przestrzec, ze porzadny projekt wnetrza kosztuje ok 50zl/m2. Za tyle mozna oczekiwac dobrego projektu z wizualizacja i detalem. Natomiast wszystko ponizej to juz zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: router:* / 10.2.17.* 02.03.03, 15:21 Nie chodzi mi o projekt calego wnetrza, raczej o pomoc w doborze kolorow, co do czego pasuje, a co nie etc. Potrzebuje kogos, kto wysluchalby dokladnie, czego oczekujemy i co nam odpowiada, a potem sklecil to w jakas uporzdkowana calosc. Jesli mozesz mi kogos polecic, to bardzo prosze. Co do kosztow, to nie gra roli (powierzchnia nie jest duza). Ale musze sie zorientowac, czy 50zl za metr to nie jest zbyt wygorowana cena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 21:42 Witam Nie bylo moja intencja napedzanie strachu ani napedzanie np komus lub sobie klienteli. Chodzilo tylko o rozstrzygniecie formalne. Projekt to nie przelewki; natomiast POMOC to i nawet za, jak to juz ktos na Forum okreslil, "garstke ryzu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: router:* / 10.2.17.* 04.03.03, 13:05 Gość portalu: rooti napisał(a): > Witam > Nie bylo moja intencja napedzanie strachu ani napedzanie np komus lub sobie > klienteli. Chodzilo tylko o rozstrzygniecie formalne. Projekt to nie przelewki; > > natomiast POMOC to i nawet za, jak to juz ktos na Forum okreslil, "garstke > ryzu" ;) :))) To ja poprosze! Nawet herbatę mogę Ci zrobić! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: 213.33.69.* 03.03.03, 18:36 Gość portalu: Kama napisał(a): > Nie chodzi mi o projekt calego wnetrza, raczej o pomoc w doborze kolorow, co do > > czego pasuje, a co nie etc. Potrzebuje kogos, kto wysluchalby dokladnie, czego > oczekujemy i co nam odpowiada, a potem sklecil to w jakas uporzdkowana calosc. Z architektami to jest tak: idzie sie do architekta i mowi sie: "Panie, a co Pan juz zbudowal? I niech pokaze jakies fotki, albo zaprowdzi nawet pod wybrane adresy". Jak sie spodoba to mozna nawet zaplacic. Jak sie nie spodoba to idzie sie do nastepnego biura. Troche tak jak z kupowaniem kiecki. Jednemu sie spodoba Dior, innemu D&G, a jeszcze innemu pchli targ i Stadion Dziesieciolecia. Prosze nie oczekiwac, ze przyjdzie Pani do fachowca i bedzie mu tlumaczyc w jakim kolorze mam byc sufit. Po to sie mu placi, zeby zdecydowal. Projekt sie kupuje, albo nie. Lepiej wybrac styl biura architektonicznego od samego poczatku, niz wdawac sie w nieskonczenie dlugie dyskusje z architekcina. Pani sie nie bedzie podobac, mezowi sie nie bedzie podobac, tworcy projektu sie nie bedzie podobac... i kto za to zaplaci? :-)))) Pani, Pan, no, ... spoleczenstwo. Z uszanowaniem inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 19:12 Galopujac dzisiaj po forum i czytajac posty Szanownego Inz. Mamona odnosze wrazenie, ze te zjadliwe na punkcie Nedznej sa wynikiem jakiegos odrzuconego lub niezrealizowanego projektu ;)) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: 213.33.69.* 03.03.03, 19:14 Gość portalu: rooti napisał(a): > Galopujac dzisiaj po forum i czytajac posty Szanownego Inz. Mamona odnosze > wrazenie, ze te zjadliwe na punkcie Nedznej sa wynikiem jakiegos odrzuconego > lub niezrealizowanego projektu ;)) > > Pozdrawiam ;) Mylisz sie rooti, Uklony inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: money b Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: *.chello.pl 03.03.03, 21:51 Gość portalu: 0 napisał(a): > Gość portalu: rooti napisał(a): > > > Galopujac dzisiaj po forum i czytajac posty Szanownego Inz. Mamona odnosze > > > wrazenie, ze te zjadliwe na punkcie Nedznej sa wynikiem jakiegos odrzucone > go > > lub niezrealizowanego projektu ;)) > > > > Pozdrawiam ;) > > > Mylisz sie rooti, > > > Uklony > > inz. Mamon inżynier! nie mąć wody, pozwól pani zapuścić przynętkę, przecież nie od dziś wiadomo, że na tym forum można złapać kolesia(lub koleżankę) co zrobi wszystko w cenie biletu w jedną stronę (jedna taka nawet sama układa kafelki, bo chce żeby świat był piękniejszy). Wystarczy napisać: proszę o pomoc, mam 300 metrowe mieszkanie, nie wiem jak urządzić aneks, błagam pomóżcie. Aha i wszystko już mam wymyślone, tylko żeby narysować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: 213.76.11.* 03.03.03, 22:39 Coz, przemawia przez Was madrosc nieprzespanych nocy. Ale chyba musze sie zgodzic. BTW: co probablistyka mowi o ilosci kombinacji pomyslow na kolor 4ch scian? Chyba nie przewidziala relacji klient-architekt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melassaa Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! 04.03.03, 16:58 Małe sprostowanie: nie układam sama kafelków, tylko miałam tę wyjątkową okazję poznania tajników tej trudnej sztuki. Jednakże z powagą architekta od garstki ryżu (przepraszam, na herbatkę też się czasem można załapać) poważnie rozważam przerzucenie się na fliziarstwo. Tudzież hydraulikę. Zatopiona w bólach hobbystycznej twórczości mela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: money b Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: *.chello.pl 06.03.03, 00:12 melassaa napisała: > Małe sprostowanie: nie układam sama kafelków, tylko miałam tę wyjątkową > okazję poznania tajników tej trudnej sztuki. Jednakże z powagą architekta od > garstki ryżu (przepraszam, na herbatkę też się czasem można załapać) poważnie > rozważam przerzucenie się na fliziarstwo. Tudzież hydraulikę. > > Zatopiona w bólach hobbystycznej twórczości > mela więc chodź, pomaluj mój świat.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MilDecor Re: Architekt wnętrz na Śląsku poszukiwany! IP: 213.186.69.* 06.03.03, 15:15 Bardzo proszę o kontakt na email mildecor@op.pl Bardzo chętnie pomożemy. Studio "MILDECOR" Odpowiedz Link Zgłoś