marafioti 26.05.03, 17:00 SZUKAM LUDZI KTÓRZY ZANJĄ RYNEK . MÓJ CHŁOPAK JEST WŁOCHEM ALE BARDZO JEST ZAKOCHANY W POLSCE I CHCE TU PRACOWAĆ. JAKIE SA SZANSE GDZIE SZUKAĆ W DUŻYCH MIASTACH W POŚREDNICTWACH PRACY ...POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maestro Mamon Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA IP: 213.33.69.* 27.05.03, 08:52 marafioti napisała: > SZUKAM LUDZI KTÓRZY ZANJĄ RYNEK . MÓJ CHŁOPAK JEST WŁOCHEM ALE BARDZO JEST > ZAKOCHANY W POLSCE I CHCE TU PRACOWAĆ. JAKIE SA SZANSE GDZIE SZUKAĆ W DUŻYCH > MIASTACH W POŚREDNICTWACH PRACY ...POMÓŻCIE ******************** Maja szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPO Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.03, 17:07 marafioti napisała: > SZUKAM LUDZI KTÓRZY ZANJĄ RYNEK . MÓJ CHŁOPAK JEST WŁOCHEM ALE BARDZO JEST > ZAKOCHANY W POLSCE I CHCE TU PRACOWAĆ. JAKIE SA SZANSE GDZIE SZUKAĆ W DUŻYCH > MIASTACH W POŚREDNICTWACH PRACY ...POMÓŻCIE A jak on sobie da radę z korupcją w polskich urzędach. Polska to kraj złodziei. w urzedach panują mafie projektowe dla ich wspomagania utworzono karykature izby architektów. Lepiej wyjedź do Itali tam ludzie żyją szczęśliwie, rozwijają swój kraj a u nas sie tylko rozkrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 19:20 RPO zapomniala dodac, ze Polska to kraj bezguscia, skryto-knowactwa i przekonania o wszystko przenikajacym duchu siuchty i rekomyjstwa. Proponuje kontakt z Pania RPO: Ona Was wyzwoli... (przy okazji gratis: nauka PRAWDZIWEJ architektury) Niech matrix bedzie z wami... Z uszanowaniem, tudziez raczki caluje...rooti Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA 29.05.03, 21:49 Ciekawe co ma projektowanie wnetrz do korupcji w polskich urzedach? Wie ktos? No chyba ze sie robi wnetrza tych urzedow. Odpowiedz Link Zgłoś