Dodaj do ulubionych

CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA RYNKU

26.05.03, 17:00
SZUKAM LUDZI KTÓRZY ZANJĄ RYNEK . MÓJ CHŁOPAK JEST WŁOCHEM ALE BARDZO JEST
ZAKOCHANY W POLSCE I CHCE TU PRACOWAĆ. JAKIE SA SZANSE GDZIE SZUKAĆ W DUŻYCH
MIASTACH W POŚREDNICTWACH PRACY ...POMÓŻCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: maestro Mamon Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA IP: 213.33.69.* 27.05.03, 08:52
      marafioti napisała:

> SZUKAM LUDZI KTÓRZY ZANJĄ RYNEK . MÓJ CHŁOPAK JEST WŁOCHEM ALE BARDZO JEST
      > ZAKOCHANY W POLSCE I CHCE TU PRACOWAĆ. JAKIE SA SZANSE GDZIE SZUKAĆ W DUŻYCH
      > MIASTACH W POŚREDNICTWACH PRACY ...POMÓŻCIE

Maja szanse.
    • Gość: RPO Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.03, 17:07
      marafioti napisała:

> SZUKAM LUDZI KTÓRZY ZANJĄ RYNEK . MÓJ CHŁOPAK JEST WŁOCHEM ALE BARDZO JEST
      > ZAKOCHANY W POLSCE I CHCE TU PRACOWAĆ. JAKIE SA SZANSE GDZIE SZUKAĆ W DUŻYCH
      > MIASTACH W POŚREDNICTWACH PRACY ...POMÓŻCIE

A jak on sobie da radę z korupcją w polskich urzędach. Polska to kraj złodziei.
      w urzedach panują mafie projektowe dla ich wspomagania utworzono karykature
      izby architektów.
      Lepiej wyjedź do Itali tam ludzie żyją szczęśliwie, rozwijają swój kraj a u nas
      sie tylko rozkrada.
    • Gość: rooti Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 19:20
      RPO zapomniala dodac, ze Polska to kraj bezguscia, skryto-knowactwa i
      przekonania o wszystko przenikajacym duchu siuchty i rekomyjstwa.

Proponuje kontakt z Pania RPO: Ona Was wyzwoli... (przy okazji gratis: nauka
      PRAWDZIWEJ architektury)

Niech matrix bedzie z wami...

Z uszanowaniem, tudziez raczki caluje...rooti
      • miltonia Re: CZY WŁOSCY PROJEKTANCI WNĘTRZ MAJĄ SZANSE NA 29.05.03, 21:49
        Ciekawe co ma projektowanie wnetrz do korupcji w polskich urzedach? Wie ktos?
        No chyba ze sie robi wnetrza tych urzedow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka