Dodaj do ulubionych

CKK Architekci Gdynia

17.10.07, 20:02
Czy ktoś miał przyjemność pracować/współpracować tam? Czekam na
opinie
Obserwuj wątek
    • piotrek2004 Re: CKK Architekci Gdynia 05.11.07, 22:03
      a ja miałem kiedyś przyjemność tam pracować jakoś 2005/2006 rok. Powiem, że całkiem przyjemnie było. Atmosferka była wtedy świetna :) Ale rotacja pewnie jest jakaś, także teraz nie wiem jak jest, bo dużo zależy od samych pracowników. Pozdrawiam!
      • Gość: znajomy CKK Re: CKK Architekci Gdynia IP: *.metrolink.pl 19.04.13, 14:16
        z dwudziestu osób pracujących tam w 2010 zostało nieliczna gartska.
        reszta odeszła nie wytrzymując zatorów płatniczych
        firma "wisi" swoim dawnym pracownikom za co najmniej pół roku pracy
        • Gość: Dobromir Re: CKK Architekci Gdynia IP: *.swietojanska.net 30.04.13, 10:28
          Firma przechodziła problemy finansowe. Zbyt duże zatrudnienie w czasie kiedy było mało projektów owocowało tym, że były trudności z kasą na czas. Ludzie, zamiast projektować, większość dnia spędzali na ploteczkach w socjalu, a z tego jak wiadomo, sianka nie da ;-) W branży jest ogólna kicha, chociaż obecnie jeśli chodzi o CKK to jest duża poprawa.
          Obecnie zostało mniej ludzi, ale mało nie znaczy za mało. Każdy ma co robić, panuje fajna atmosfera, pozostała fajna ekipa. Powoli widać wyjście z dołka. Nie poruszam tu spraw kto i jak z byłych pracowników rozliczył się z dowództwem, bo to już każdego sprawa indywidualna. Do ideału daleko, ale dramatu nie ma. Pozdro!
          • Gość: Sprawiedliwy Sędzi Re: CKK Architekci Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.13, 09:57
            Coś mi się obiło, że komornik zaczął szanowne właścicielki ścigać - czyli jednak nie są takie bezkarne, jak sądziły, że mogą być. Przyszła kryska na matyska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka