nathalie-g 05.08.03, 12:45 Ukończylam Akademię Sztuk Pięknych w Warszawie, kierunek: Architektura Wnętrz. Mam głowę pełną pomysłów. Jeśli chcesz mieszkać ciekawie, jestem tu po to by Ci pomóc. 0-601-678-256 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inz. Mamon Re: architekt wnętrz IP: 213.33.69.* 05.08.03, 15:01 nathalie-g napisała: > Ukończylam Akademię Sztuk Pięknych w Warszawie, kierunek: Architektura > Wnętrz. Mam głowę pełną pomysłów. Jeśli chcesz mieszkać ciekawie, jestem tu > po to by Ci pomóc. > 0-601-678-256 ********* Kochana Natalio, forum to nie biuro ogloszeniowe. Po drugie: czy nie lepiej jest miec glowe pelna szarych komorek? Z profesjonalnym pozdrowieniem, inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 05.08.03, 15:04 I wtedy warto niektore pomysly wybic sobie z glowy. Przy uzyciu szarych komorek najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz. Mamon Re: architekt wnętrz IP: 213.33.69.* 05.08.03, 15:10 miltonia napisała: > I wtedy warto niektore pomysly wybic sobie z glowy. Przy uzyciu szarych komorek > > najlepiej. ******** Miltonio, spadasz z otchlani Netu z nienacka, gwaltownie, gdy sluchac jeszcze echo stukotu mojej klawiatury. :-)) Usmiechy, inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 05.08.03, 15:40 To zle czy dobrze? Na jej stukot jestem najwyrazniej wyczulona i zawsze ciekawa Twej blyskotliwej wypowiedzi czy odpowiedzi :-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz. Mamon Re: architekt wnętrz IP: 213.33.69.* 05.08.03, 16:50 miltonia napisała: > To zle czy dobrze? > Na jej stukot jestem najwyrazniej wyczulona i zawsze ciekawa Twej blyskotliwej > wypowiedzi czy odpowiedzi :-). > Pozdrawiam. ********** Padam do nozek, Szanownej Pani. Jak zwykle do uslug (architektonicznych), inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 07.08.03, 14:06 Gość portalu: inz. Mamon napisał(a): > Padam do nozek, Szanownej Pani. Tylko sobie kuku nie zrob w trakcie padania drogi inzynierze. Bo nie wiem czy z wrazenia bym wiedziala jak twe rany opatrzyc. > Jak zwykle do uslug (architektonicznych) Dziekuje pieknie, ale front na odcinku uslug architektonicznych sobie sama zabezpieczam. > > inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: architekt wnętrz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 01:06 Droga Pani Nathalie Domniemywujac jedynie z doskonalej znajomosci Atczizny-Palszczizny wnioskuje, ze tak naprawde to nie Nathalie ale Pani Natalia. Coz, kiedys byl taki skecz, w ktorym wystepowala pani Hermenegilda de Pscicz- Ciepielewska. Wiadomo bylo, ze na Hermenegilde nikt juz uwagi nie zwraca, Pscisz-Ciepielewskiej nie zapamieta, ale to "de" zakonotuje do konca zycia. Z pretensjonalnym pozdrowieniem Rooti-Tooti(di mare) P.S. Prosze nie zwracac na nieprofesjonalna acz natywna zlozliwosc pojawiajaca sie tu i owdzie. Wynika jedynie z upalow... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 07.08.03, 14:03 Gość portalu: rooti napisał(a): . > Prosze nie zwracac na nieprofesjonalna acz natywna zlozliwosc pojawiajaca sie > tu i owdzie. Wynika jedynie z upalow... Dotad, o naiwna, myslalam, ze zlosliwosc wynika z inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: architekt wnętrz 07.08.03, 14:26 miltonia napisała: > Dotad, o naiwna, myslalam, ze zlosliwosc wynika z inteligencji. ej - chyba z charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 07.08.03, 14:43 Ta malpia i prymitywna, owszem. Do tej bardziej finezyjnej i ironozujacej trzeba jednak inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: architekt wnętrz 07.08.03, 14:54 miltonia napisała: > Ta malpia i prymitywna, owszem. Do tej bardziej finezyjnej i ironozujacej > trzeba jednak inteligencji. polemizowałabym :-) co do jakości przytyków masz niewątpliwie rację, ale sama chęć dogryzania bierze się jednak z charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 07.08.03, 15:04 Mozna to i tak ujac. Tyle, ze sa rozne stopnie zlosliwosci. Rowniez taka, ktora nikogo szczegolnie nie rani, a wytyka wszelkie przywary. I taka wlasne, nie powiem lubie, nawet jesli jest do mnie skierowana. Ps. Jak to przyjemnie sobie pogawedzic w niewymuszony sposob o architekturze, che, che. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: architekt wnętrz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 00:44 miltonia napisała: > Ta malpia i prymitywna, owszem. Do tej bardziej finezyjnej i ironozujacej > trzeba jednak inteligencji. Az strach pomyslec do jakiej grupo zaliczona zostala moja... Z przerazeniem w oczach: pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldor Re: architekt wnętrz IP: *.ceti.pl 10.09.03, 02:06 kolko wzajemnej adoracji..........konkurencje depczmy, szu szu wiesniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: architekt wnętrz IP: *.ipt.aol.com 10.09.03, 20:00 Gość portalu: eldor napisał(a): > kolko wzajemnej adoracji..........konkurencje depczmy, szu szu wiesniaki... otoz to nieomylna zgraja archipatalachow, brak wyobrazni zastapiny zlosliwoscia pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 12.09.03, 18:38 Byc moze i jest nam czego zazdroscic drodzy miastowi, co nie musi byc od razu powodem Waszej frustracji i atakow na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldor Re: architekt wnętrz IP: *.ceti.pl 12.09.03, 20:37 hm, chyba nie dostrzegłaś sarkazmu...no ale cóż, bywa i tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: architekt wnętrz IP: *.ipt.aol.com 12.09.03, 21:59 miltonia napisała: > A sarkazm czym byl spowodowany? twoim brakiem wyobrazni i co za tym idzie brakiem oznak jakiejkolwiek inteligencji, calosc wsparta obrzydliwym narcyzmem mieszanka wybuchowa, jak zgnile jajo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: architekt wnętrz 12.09.03, 22:43 Ooo prosze psycholog amator. Czy w innych dziedzinach tez jestes taka amatorka? Jesli tak, to nie dziwie sie Twojej napastliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldor Re: architekt wnętrz IP: *.ceti.pl 13.09.03, 02:23 A sarkazm czym byl spowodowany? przeczytaj swoje powyższe wypowiedzi, oraz wypowiedzi kolegi, może zrozumiesz, choć na to nie licze Odpowiedz Link Zgłoś