Gość: yanek Wykonam projekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 16:08 Wykonam rysunki w AutoCadzie, Inventorze, przerysuję z wersji papierowej do wersji elektronicznej ze zdjęć, skanów, odręcznych szkiców, schematów, zarówno 2d jak i 3d. Rysunki o tematyce mechanicznej. Kontakt: yanek90@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI Kreślenie w AutoCadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 10:46 RYSUNKI W AUTOCADZIE - KAŻDA BRANŻA - SZYBKO I DOKŁADNIE. UCZNIOM, STUDENTOM, DYPLOMANTOM SŁUŻĘ POMOCĄ MERYTORYCZNĄ W DZIEDZINIE ARCHITEKTURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI Modele w sketchupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 10:55 WYKONUJĘ MODELE W SKETCHUPIE, A TAKŻE JESTEM W STANIE BARDZO SZYBKO NAUCZYĆ TEGO PROGRAMU KAŻDEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: 195.242.176.* 02.09.13, 10:04 Przerysuję dokumentację w programie AutoCad. Tanio i solidnie Kontakt: lustyk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanek Wykonam/Przerysuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 23:42 Wykonam rysunki w AutoCadzie, Inventorze, przerysuję z wersji papierowej do wersji elektronicznej ze zdjęć, skanów, odręcznych szkiców, schematów, zarówno 2d jak i 3d. Rysunki o tematyce mechanicznej. Wielu zadowolonych klientów. Kontakt: yanek90@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instalpipe@op.pl Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.leczna.enterpol.pl 05.11.13, 12:23 Witam wszystkich zainteresowanych, Tanio,szybko i solidnie Przerysuje każdy rodzaj projektu z pliku,kartki czy też ze szkicu w dowolnej skali: *rzuty *profile podłużne dróg, instalacji, itp *szczegóły *instalacje wewnętrzne Wpierw rysuje- sprawdzasz -potem płacisz!!! zapraszam!!! instalpipe@op.pl 510-745-615 Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreślarz AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projektów IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.13, 15:14 Witam. Przerysuję dowolne rysunki techniczne z pliku/kartki, w dowolnej skali. Korekta na życzenie (wymiarowanie, rzutowanie). Cena w zależności od pracochłonności. Kontakt kotlet1984@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instalpipe Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.leczna.enterpol.pl 18.11.13, 13:28 Witam wszystkich zainteresowanych Tanio,szybko i solidnie Przerysuje każdy rodzaj projektu z pliku,kartki czy też ze szkicu w dowolnej skali: *rzuty *profile podłużne dróg, instalacji, itp *szczegóły *instalacje wewnętrzne *pomoc studentom Rysuje- sprawdzasz -potem płacisz!!! zapraszam!!! instalpipe@op.pl 510-745-615 Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instalpipe Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.leczna.enterpol.pl 24.11.13, 22:18 Witam wszystkich zainteresowanych Tanio,szybko i solidnie Przerysuje każdy rodzaj projektu z pliku,kartki czy też ze szkicu w dowolnej skali: *rzuty *profile podłużne dróg, instalacji, itp *przekroje *szczegóły *instalacje wewnętrzne *3D Wpierw rysuje- sprawdzasz -potem płacisz!!! zapraszam!!! instalpipe@op.pl 510-745-615 Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz1989 autocad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.13, 14:24 Profesjonalne, solidnie i Tanio - wykonanie przerysowania na zlecenie rysunków w programie AutoCad, przerysowywanie projektów z wersji papierowej,pdf,bądź skanów do formatu *dwg. kalibracja map, tworzenie mapy numerycznej, wektor wtornika jako pracownik branzy projektowej wiem jak wazny jest szczegół. mail: justyna.miszcz1989@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
veb90 Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek 01.01.14, 18:09 Wykonam każdy rysunek w autocadzie, rusunki złożeniowe, wykonawcze, wszystkie obliczenia. Jestem pracownikiem biura konstrukcyjnego. Tanio i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.14, 15:15 Witam Interesuje mnie wykonanie rysunków technicznych sprzęgła w maszynie technologicznej. Całość składała by się z kilku rysunków złożeniowych i jednego dużego wykonawczego. Interesuje mnie cena za taką usługę i stały kontakt w razie ewentualnych zmian w projekcie. Większość rysunków przesłałbym drogą mailową (większość wymaga przerysowania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreślarz AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projektów IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.14, 15:42 Witam. Przerysuję rysunki techniczne z pliku/kartki/skanu, w dowolnej skali. - Rysunki wykonawcze, złożeniowe, na podstawie obliczeń. - Projekty studenckie (reduktory, przekładnie, koła zębate, wałki itp....) - Korekta na życzenie (wymiarowanie, rzutowanie). Możliwość długofalowej współpracy z firmami. Cena indywidualnie do każdego zlecenia. Płacisz po zaakceptowaniu wykonanego przeze mnie rysunku. Kontakt kotlet1984@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.14, 19:42 Witam chętnie zrobię rysunki w AutoCadzie, inwentaryzację, przerysowanie projektu, rysunki tematyczne i zaliczeniowe itp. Cena do negocjacji po zapoznaniu się ze zleceniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.14, 15:08 Witam Interesuje mnie wykonanie rysunków technicznych sprzęgła w maszynie technologicznej. Całość składała by się z kilku rysunków złożeniowych i jednego dużego wykonawczego. Interesuje mnie cena za taką usługę i stały kontakt w razie ewentualnych zmian w projekcie. Większość rysunków przesłałbym drogą mailową (większość wymaga przerysowania) Pozdrawiam Radosław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr rysunki autocad IP: *.olsztyn.mm.pl 01.03.14, 15:12 Witam, jestem studentem 2roku budownictwa Oferuję: - przerysowanie projektów ze jpg, pdf, kartek itp do autocada - edytowanie rysuków 2d (rzuty, przekroje budynków itp) Cena do ustalenia po zapoznaniem się ze zleceniem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr rysowanie i przerysowywanie projektów IP: *.olsztyn.mm.pl 01.03.14, 15:15 Witam, jestem studentem 2 roku budownictwa Oferuję: -przerysowywanie projektów 2d do autocada z jpg, pdf itp - edytowanie i rysowanie projektów budynków, rzutów, przekrojów itp Cena po zapoznaniu się ze zleceniem Kontakt: piottrrek@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna rysunki autocad, wtórnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.14, 12:33 Profesjonalne, solidnie i Tanio - wykonanie przerysowania na zlecenie rysunków w programie AutoCad, przerysowywanie projektów z wersji papierowej,pdf,bądź skanów do formatu *dwg. kalibracja map, tworzenie mapy numerycznej, wektor wtornika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atudor@wp.pl Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.ttcomm.net 15.03.14, 20:27 Posiadam kupiony projekt domku jednorodzinnego Agaton Multicomfort. Chciałbym "przerysować" go do programu AutoCAD. Zainteresowanych proszę o kontakt wraz z propozycją ceny. atudor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 18:28 Witam, chętnie zajmę się przerysowaniem projektu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Rysunek/Projekt AutoCad 2d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 11:13 Wykonam rysunek/projekt w programie AutoCad 2d: - przerysowanie ze szkiców, skanów, zdjęć - możliwość wykonania całego projektu wraz z obliczeniami (np. podnośnik śrubowy, reduktor stożkowo-walcowy) - możliwość zaprojektowania części Masz pytania ? Pisz szamanf92@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalen24@wp.pl Re: Rysunek/Projekt AutoCad 2d IP: *.play-internet.pl 05.06.14, 16:04 Witam Czy przerysowuje Pan projekty pkm wykonane w autocad na papier? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iunta Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.14, 10:46 Może BricsCAD ci się spodoba. Oferuje wszystko to co inne CAD’y, a cena jest bardzo konkurencyjna. Zobacz na www.vectorsoft.pl. Sam korzystam i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
katalano AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek 20.05.14, 10:23 PROSZE O POMOC. Potrzebuje narysowac z PKM podnosnik srubowy, tez obliczenia. Mam kilka dni ! Dziekuje, dogadamy sie o cene. Odpowiedz Link Zgłoś
katalano PROSZE o pomoc. Potrzebuje z PKM rysunek i oblicz. 20.05.14, 10:30 Jest to podnosnik srubowy, rysunek v Autocad i obliczenia, mam kilka dni, dogadamy sie o cene, dziekuje, Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
katalano PROSZE o pomoc. Potrzebuje z PKM rysunek i oblic. 20.05.14, 10:33 katalano zapomialem maila: 1matus.rabsky@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: PROSZE o pomoc. Potrzebuje z PKM rysunek i o IP: *.internetia.net.pl 22.06.14, 16:36 Witam, jestem studentem 2 roku budownictwa Oferuję: -przerysowywanie projektów 2d do autocada z jpg, pdf itp. - edytowanie i rysowanie projektów budynków, rzutów, przekrojów itp Cena po zapoznaniu się ze zleceniem Kontakt: piottrrek@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Dokumentacja mechaniczna IP: *.ip.netia.com.pl 04.07.14, 22:34 Witam, Oferuję opracowywanie dokumentacji 2D i 3D w programie AutoCAD oraz NX. Realizacja oraz koszt wykonania wg złożoności problemu. Zapraszam do kontaktu tel. 886-882-816 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Dokumentacja mechaniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 07:21 Proszę o kontakt twierzch@interia.pl mam do wykonania dokumentacje techniczna z rysunków warsztatowych, ręczne szkice. Jestem głuchy. Czy jest Pan w Warszaway lub okolic? może okazać się konieczny kontakt osobisty. Praca na zlecenie z firmy Pozdrawiam Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Narysuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 22:14 Wykonam rysunki w AutoCadzie, Inventorze, przerysuję z wersji papierowej do wersji elektronicznej ze zdjęć, skanów, odręcznych szkiców, schematów. Rysunki o tematyce mechanicznej. Kontakt yanek90@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafraf Re: Narysuje IP: *.jmdi.pl 07.01.15, 23:03 prosze o propozycje cenowa przerysowania rzutow wraz z wymiarowaniem kazdej sciany 3 kondygnacji domu szeregowego z projektu odrecznego. rafjal@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kacperle3 Re: Narysuje 23.05.15, 17:16 Witam! Oferuję: - przerysowywanie rysunków - projektów z wersji papierowej - kalek - pdf - skanów - szkiców do formatu *dwg (AutoCad 2D). mail: kacperle@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAT Rysunki techniczne części maszyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.15, 13:26 Zlecę wykonanie rysunków części maszyn 2D w Autocadzie z gotowego produktu. Wymagany będzie dojazd do firmy (Zebrzydów koło Marcinowic) więc proszę o propozycje z najbliższej okolicy. Więcej informacji pod adresem mailowym: marketing@wialnia.pl oraz pod nr tel: 600-218-327 Odpowiedz Link Zgłoś
mysticmouse Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek 03.06.15, 13:49 Architekt z 8-letnim doświadczeniem, absolwentka Politechniki Warszawskiej oferuję profesjonalne wykonanie dokumentacji technicznej. Zdalnie. Terminowo. Kontakt: ekoarchitekt@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Przerysuję rysunki z formy papierowej do DWG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.15, 16:03 Witam, przerysuję jak wyżej ze szkiców, z formy papierowej z pdf rysunki do formy elektronicznej (dwg). Rysunki wykonuję w programie AutoCad. Dodatkowo istnieje możliwość wykonania rysunków części, mechanizmów, mebli metalowych itp. w programie CATIA. UWAGA : Nie wykonuję obliczeń konstrukcyjnych. Posiadam doświadczenie rysunkowe - pracuję jako projektant w jednej z wrocławskich firm. Rysunki wykonuję szybko i za rozsądną cenę. W razie zainteresowania proszę o podesłanie materiałów rysunkowych w celu ich wyceny i tym samym przyspieszenia czasu realizacji. Ze względu na charakter pracy proszę o kontakt drogą mailową, ponieważ nie zawsze mogę odebrać tel. Szukam zleceń zarówno od osób prywatnych jak i od firm. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Zapraszam również na stronę internetową www.projektymimag.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Przerysuję rysunki z formy papierowej do DWG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.16, 06:48 Witam. Czy oferta jest jeszcze aktualna ? Proszę o podanie kontaktu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miniulek8586 Re: Przerysuję rysunki z formy papierowej do DWG 12.04.16, 08:59 Witam. Ogłoszenie jest jak najbardziej aktualne. Proszę o kontakt projekty.kosztorysy@gmail.com. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_alfa Re: AutoCad - rysowanie i przerysowywanie projek 08.12.15, 14:12 Witam Absolwentka studiów technicznych wykona (jak i przerysuje) w profesjonalny i szybki sposób rysunki techniczne. Dodatkowe informacje pod adresem: rysunki.alfa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś